Jul med Meyers

Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre hvert år ved midvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt. Sådan er det stadig.

Måltiderne i december er, i modsætning til den forjagede hverdagsspisning, skabt til at vare mange timer. Stemningen styrkes, og varmen stiger op i kinderne.

På siden her har vi samlet alle de bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til af spiselige sager, ligesom du kan følge med i vores julekalender, vinde spændende adventsgaver og finde alle de bedste bagetips, der sikrer sprøde brunkager og krydrede pebernødder.

Du kan også finde datoerne for vores hyggelige julemarkeder på Fasangården, ligesom du kan læse om, hvordan du booker bord til de velsmagende julefrokoster i vores restauranter. 

Læs med nedenfor. Vi glæder os til at gå december i møde sammen med dig. 

 

  • Find alle opskrifter

    Juleopskrifter

    Decembermad, julefrokost og søde sager

    Juleand, - gås eller flæskesteg, risalamande, brune kartofler og alt hvad der hører sig julen til, kan du finde her, hvor vi har samlet alt fra opskrifter på selve julemiddagen til julegløgg, småkager og æbleskiver, der med garanti vil gøre julen endnu sødere.

    Find opskrifter

  • Meyers Jul

    Opskrifter til julens måltider

    Sidste år udkom vores store kogebog 'Meyers jul' – en kogebog, der over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter tager denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling.

    Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse.

    Læs mere om bogen

  • Q&A

    Har du brug for gode råd til dine madlavnings- og bageprojekter?

    Få svar på alle dine spørgsmål

    Med Meyers Køkkenråd kan du få svar alle dine spørgsmål om madlavning og bagning i julekøkkenet
    Måske har du ansvaret for juleanden for allerførste gang, måske har du forlagt din småkage-opskrift, eller også har du bare brug for ny inspiration og et saftigt kokketip.
    Vi har kokke- og bageeksperter klar ved tasterne, hvis du skriver til madsnak@meyers.dk.