Brød

Bag om kap med bageren, hjemme i dit eget køkken med disse opskrifter på saftige, sprøde brød. Vi guider dig til at blande en vellykket surdej, så du kan komme ud over stepperne med vellykkede, hjemmegjorte surdejsbrød og rugbrød.

Filtrér

Viser 12 ud af 62

Meyers opskrifter på brød

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Meyers elsker brød i alle afskygninger, og ikke kan få nok af at bage og afprøve nye opskrifter og bageteknikker. Vi har et stort brødunivers, hvor du kan bage om kap med din lokale bager på saftige, hjemmebagte brød. Der er opskrifter til alle niveauer, så du finder både nemme brød opskrifter og nogle lidt svære, hvis du gerne vil udfordre dig selv.  

En stor del af vores brødopskrifter er lavet på surdej, fordi vi elsker den smag, som surdejen bidrager med i brødet. Vi guider dig igennem, hvordan du bedst kommer i mål med din surdej, og dine surdejsbrød.

Hjemmebagt brød

Vi elsker hjemmebagt brød med en sprød skorpe, og det finder du således også på en del af vores yndlingsbrød. Prøv kræfter med et af vores signaturbrød, som er et brød bagt med fuldkornsølandshvede; nemlig ølandshvedebrødet. Dette brød har et saftigt indre, som er omsluttet af en sprød skorpe, og er virkelig et hit hos vores kunder i bagerierne, så det vil med garanti også være et hit derhjemme.  

Alle vores opskrifter egner sig til at blive lavet på en røremaskine, men kan også sagtens æltes i hånden, hvor det blot kræver lidt flere armmuskler.  

  • Bagekursus med surdej hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 1 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    På kurset indfører vi dig i hemmelighederne bag godt brød: Langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel, brugen af surdej i bagning og vigtigheden af at bage ved den rette temperatur blandt meget andet. Du lærer kort sagt alt, hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betragteligt

    Læs mere og bestil her
  • Glutenfri bagekursus hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 2 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.

    Læs mere og bestil her