Meyers opskrifter på brød
Det er ingen hemmelighed, at vi hos Meyers elsker brød i alle afskygninger, og ikke kan få nok af at bage og afprøve nye opskrifter og bageteknikker. Vi har et stort brødunivers, hvor du kan bage om kap med din lokale bager på saftige, hjemmebagte brød. Der er opskrifter til alle niveauer, så du finder både nemme brød opskrifter og nogle lidt svære, hvis du gerne vil udfordre dig selv.
En stor del af vores brødopskrifter er lavet på surdej, fordi vi elsker den smag, som surdejen bidrager med i brødet. Vi guider dig igennem, hvordan du bedst kommer i mål med din surdej, og dine surdejsbrød.
Hjemmebagt brød
Vi elsker hjemmebagt brød med en sprød skorpe, og det finder du således også på en del af vores yndlingsbrød. Prøv kræfter med et af vores signaturbrød, som er et brød bagt med fuldkornsølandshvede; nemlig ølandshvedebrødet. Dette brød har et saftigt indre, som er omsluttet af en sprød skorpe, og er virkelig et hit hos vores kunder i bagerierne, så det vil med garanti også være et hit derhjemme.
Alle vores opskrifter egner sig til at blive lavet på en røremaskine, men kan også sagtens æltes i hånden, hvor det blot kræver lidt flere armmuskler.