Bagning

Her har vi samlet opskrifter på alt fra det skønneste brød, rugbrød, wienerbrød og kager. Lær hvordan du blander en vellykket surdej eller hvordan du lægger i lag, til den bedste wienerbrødsdej, og bag som en sand bagermester i dit eget hjem.

Filtrér

Viser 12 ud af 213

  • Bagekursus med surdej hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 1 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    På kurset indfører vi dig i hemmelighederne bag godt brød: Langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel, brugen af surdej i bagning og vigtigheden af at bage ved den rette temperatur blandt meget andet. Du lærer kort sagt alt, hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betragteligt

    Bestil her
  • Glutenfri bagekursus hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 2 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.

  • Bagekursus med surdej hos Meyers

    Tag på bagekursus vol. 3 i Meyers Madhus

    Lær at bage brød med Meyers

    Lær bl.a. at lave det udfordrende 100% fuldkornssurdejsbrød med ristet kim og klid (der smagsmæssigt er al anstrengelse værd), små levainbrød baseret på surdej startet med vilde gærceller fra tørret frugt og chewy New Yorker-tro bagels, der først skal koges i en maltopløsning og dernæst bages og tilføres topping (der bliver siddende).

    Bestil her