Velkommen til vores online lågekalender

Vi elsker julen, men for mange af os kan december ofte drukne i gaveræs, tilbud og travlhed. Derfor har vi vendt det hele på hovedet og skruer i år tempoet helt ned og genfinder den gode, gammeldags julehygge. Find forklæde og kagerulle frem og fyld december med de mange stemningsfulde måltider og søde sager, vi alle kender fra julen.

Vi åbner 24 låger i december

Hver dag i december åbner vi en ny låge, der gemmer på en juleopskrift. Vi har udvalgt 24 af vores yndlingsopskrifter fra både det salte og søde julekøkken. Nogle opskrifter er nemme at lave i en travlt hverdag, mens andre er mere tidskrævende og er oplagt som decembers weekendprojekter På Instagram og Facebook viser vi hver aften en kort video af, hvordan de enkelte opskrifter bliver lavet - og håber, at du bliver inspireret til selv at gå i køkkenet.

Vind fine præmier i vores store adventskonkurrence

Selvom vi har gentænkt den traditionelle digitale julekalender så er der som bekendt ingen jul uden gaver.  Vi har håndplukket fire enestående præmier, som du kan vinde hver søndag i advent. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag, adventskonkurrencen direkte i til din indbakke hver søndag. Svarer du rigtigt på spørgsmålet er du med i lodtrækningen om flotte præmier. Vinderne bliver kontaktet direkte hver mandag i december.

Tilmeld dig nyhedsbrevet i modulet nedenfor.