Forårsmad

Det spirer og springer ud i foråret, der byder på en række skønne råvarer som ramsløg, radiser, jordskokker og meget andet. Her har vi samlet en rækker opskrifter til foråret og de lyse tider, til hverdagen og til gæsterne.

Filtrér

Viser 12 ud af 270

Opskrifter til de lysere tider

Det har været koldt og vådt, og jorden har været stenhård. Foråret er tiden hvor jorden endnu engang begynder at spise og vise sig fra sin farverige side. I Danmark har vi masser af smagfulde frugt og grøntsager, der kommer i sæson i foråret; asparges, gulerødder, rabarber og delikate urter som ramsløg og purløg. Vi har samlet opskrifter til alle forårets fester, men har du ikke mod på selv at hoppe i køkkenet og kokkerer, kan du også bestille vores cateringmenuer til påskefrokost og konfirmationsmenuer lige til døren. 

Forårsmad til gæster

Her på siden finder du masser af inspiration til, hvad du skal servere for gæsterne i foråret. Du finder opskrifter på frokostretter, bagværk, hovedretter - alt hvad hjertet begærer, der indeholder de friske frugt- og grøntsager, der kommer i sæson i forårsmånederne.


Brug råvarer som er i sæson og få det optimale ud af dem

Ved at bruge de råvarer der er i sæson, får du det maksimale ud af dine råvarer. Du får den bedste smagsoplevelse, fordi råvaren er høstet på det rette tidspunkt, og du får spist varieret, fordi du skrifter madretterne ud som årstiderne skifter.
Gå på rov og find lige det du har lyst til. Du finder opskrifter på frisk hjemmelavet pasta, tarteletter med stuvede grøntsager, kager i alle afskygninger og mange flere opskrifter, hvor du kan bruge dine forårsråvarer. Du kan også finde endnu flere forårsopskrifter i kogebøgerne Meyers salater året rundt og Almanak