Kidneybønner
Kidneybønner er kendt for deres karakteristiske røde farve og faste konsistens, som gør dem perfekte i fyldige retter med masser af smag. De har en let nøddeagtig smag og egner sig særligt godt i chili, gryderetter, salater og mexicanske retter som burritos og tacos. Dyk ned i vores samling af opskrifter med kidneybønner og find nye favoritter til både hverdagsmad og gæstemiddage.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt

Græsk bønnesalat

Pasta i tomatpesto med kidneybønner

Spread på Kidneybønner

Stærke bønner med grøntsager og mynteyoghurt

Grøntsagschili

Chili con carne

Aubergine- og sesamkroketter med peberfrugtdip

Bagt knoldselleri, kidneybønner og spinat i indisk tomat-cashewsauce

Caribisk ris og bønner med jerk-auberginer

GRØNKÅLSSUPPE MED BACON, SENNEP OG RØDE BØNNER

Ristede auberginer med bønne-tomatfyld, bagte løg, chili og basilikumpesto
