Påskeæg fra Meyers Konditori

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 175,-pr. person

Mad ud af huset til påske 2021

Vejret begynder at klare op og blomsterløg kommer til live – foråret er på vej og dermed også påsken. For mange familier betyder det begyndelsen på en række hyggelige traditioner så som at dekorere huset med påskepynt, klippe gækkebreve, gemme påske æg og ikke mindst afholdelsen af årets påskefrokost. Men hvad spiser man til påskefrokost?
Mange vil nævne påskefrokost retter med lam, æg og fisk. Farverne er grønne og gule og smagene præget af forårets spæde grøntsager. Med udgangspunkt i dette og andre af sæsonens bedste råvarer er vores kokke kommet med et skønt bud på en påskemiddag til fejring af påsken 2021.

Catering til påskefrokost

Meyers kokke er dykket ned i påskens smage og traditioner for at skabe en lækker påskemenu 2021, hvor de klassiske retter har fået en kærlig opgradering. Du kan dermed trygt lade vores kokke sørge for årets påskefrokost menu og i stedet kaste dig ud i at puste æg, gå på jagt efter de gemte påskeæg eller måske en helt tredje påsketradition, som I har i din familie.
Den klassiske påskefrokost buffet byder i år på nogle af påskens traditionelle retter såsom gammeldags modnede sild, smagfuld æggecreme, en let lakserillette og ikke mindst det ultimative påskefrokost indslag, Vol au vent med forårsfrikassé på Løgismose kylling og spæde grøntsager. Vol au vent er en fransk, eksklusiv og smagfuld udgave af den klassiske påskefrokost ret, tarteletter med høns i asparges. I Meyers har vi en ambition om, at hvert måltid skal indeholde nogle grønne retter. Derfor består den klassiske påskefrokost med kød også af en sprød og let grøn salat samt en lækker blomkålssalat. Meyers påskefrokost buffet leveres naturligvis med økologisk koldhævet brød samt maltrugbrød fra Meyers bageri og dertilhørende dansk smør.

Inviter til den ultimative påskemiddag

En skøn klassisk påskefrokost får folk til at samle sig om bordet og vil sprede glæde blandt påskemiddagens gæster. Ønsker du dig lidt mere ud over det sædvanlige?
Så kan du tilvælge en påskekage, som vil løfte din påskefrokost menu til næste niveau. Tilkøb en vores bedste bud på en påske dessert, der i år er en frisk cheesecake med passionsfrugt og kiksebund. En dessert der passer perfekt til påskens gule farver og smagene i den traditionelle påskefrokost buffet.
Bestil påskefrokost ud af huset for at gøre det enkelt og let for dig at være vært til årets påskefejring og glæd dine gæster med lækker påskefrokost, der leder tankerne hen på forår, grøn natur og lunere dage.

Klassisk påskemad til levering i hele landet

I april vil butikker og huse over hele landet emme af påske, og derfor sørger vi for, at du kan få leveret en klassisk påskefrokost uanset, hvor du bor i Danmark (på nær til ikke-brofaste øer). Meyers påskefrokost menu leveres til hele landet i termokasser sammen med en vejledning. Vejledningen er din vej til en nem påskefrokost, da den udførligt vil guide dig igennem alle trin fra levering af din påskemiddag til opvarmning, anretning og servering af den indbydende mad til påske. På den måde er der lagt op til en afslappet påskefrokost med ekstra tid til at være sammen med dem, du holder af.