FAQ

Påskefrokosten leveres fra d. 23. marts til og med mandag d. 1. april.

 

Levering på Sjælland

Dagen inden din levering modtager du en SMS med et 2-timers interval for leveringen. 

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

 

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

Påskefrokosten skal bestilles senest kl. 12:00 tre dage før, du ønsker maden leveret.

 

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 3 dage før leveringen. 

Log ind på din bestilling her

Det er ikke muligt at bestille vores påskefrokost til mindre end 8 kuverter.

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiderne senest kl. 12 tre dage før leveringen.

 

Åbningstider for kundeservice:

Mandag - onsdag: 09.00-17.00
Skærtorsdag: 10.00-17.00
Langfredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-14.00
2. Påskedag (mandag):10.00-17.00

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Påskefrokosten skal spises samme dag, som du får den leveret.

Mandag - lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00.

Søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Påskefrokost 2025: Gør din påske festlig og uforglemmelig

Meyers påskefrokostmenu

Hvis du mangler idéer til påskefrokosten eller påskeretter, har vi komponeret en lækker påskemenu med alle de friske forårssmage og dufte. Få leveret menuen lige til døren og du skal blot varme retterne op og anrette inden servering. Nyd påsken sammen med familien og bestil Meyers påskefrokost ud af huset. En dejlig nem påskefrokost. 

Hvad spiser man til en påskefrokost? 

Hvad er traditionel påskefrokost? Mange vil tænke på påskelam, æg og fisk – her især sild, hvor farverne er grønne og gule og smagene præget af forårets spæde grøntsager. Med udgangspunkt i dette og andre af sæsonens bedste råvarer er vores kompetente kokke i Meyers kommet med et skønt bud på årets påskemiddag til fejring af påsken 2025. Bliv inspireret af vores udsøgte påskeretter, der udgør det perfekte påskebord. Læs vores bud på den klassiske påskemenu og se også vores vegetariske påskefrokost for det grønne alternativ. Vi sørger for en nem og velsmagende påskemenu, så familiehyggen kommer i fokus.

Påskefrokost ud af huset 2025

Meyers kokke er dykket ned i påskens smage og traditioner for at skabe en lækker påskemenu 2025, hvor de klassiske retter har fået en kærlig opgradering. Du kan dermed trygt lade vores kokke sørge for årets påskefrokostmenu og i stedet kaste dig ud i at puste æg, gå på jagt efter de gemte påskeæg eller måske en helt tredje påsketradition, som I har i din familie. Når Meyers leverer maden til påskefrokosten, skal I kun bruge et minimum af tid i køkkenet. 

Klassisk påskefrokostbuffet  

Den klassiske påskefrokost byder i år på smagfulde retter såsom gammeldagsmodnede karrysild, gravad laks og cremet hønsesalat. 

Den vegetariske påskefrokost består i år består blandt andet af cremet æggesalat, brandade af saltbagt knoldselleri med fennikelcrudité, fyrig peberodscreme og dild samt svampeterrin med karamelliserede løg.

I Meyers har vi en ambition om, at hvert måltid skal indeholde nogle grønne retter. Derfor består den klassiske påskefrokost med kød også af en sprød og grøn salat med bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri. Der følger naturligvis hjemmebagt økologisk surdejsbrød og økologisk maltrugbrød samt pisket smør med til begge menuer.

Inviter til den ultimative påskemiddag 

En skøn klassisk påskefrokost får folk til at samle sig om bordet og vil sprede glæde blandt påskemiddagens gæster. Ønsker du dig lidt mere ud over det sædvanlige? 
Bestil påskefrokost ud af huset fra Meyers for at gøre det enkelt og let for dig at være vært til årets påskefejring og glæd dine gæster med lækker påskefrokost, der leder tankerne hen på forår, grøn natur og lunere dage. 

Klassisk påskemad til levering i Storkøbenhavn

I april vil butikker og huse over hele landet emme af påske, og derfor sørger vi for, at du kan få leveret en klassisk påskefrokost, hvis du skal holde påskefrokost i Storkøbenhavn. Vores påskefrokostmenu leveres klar til at spise i fade og skåle. Vejledningen er din vej til en nem påskefrokost, da den udførligt vil guide dig igennem alle trin fra levering af din påskemiddag til anretning og servering af den indbydende mad til påske. På den måde er der lagt op til en afslappet påskefrokost med ekstra tid til at være sammen med dem, du holder af. Med Meyers catering slipper du også for at skulle finde inspiration til påskefrokostmenuen - den har vi planlagt for dig. Brug i stedet tid på at finde inspiration til sjove påskelege såsom at lede efter påskeæg fra påskeharen.

  • Få inspiration til at lave din påskefrokost

    Se vores lækre opskrifter

    Læs mere her