Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 265,-pr. person

FAQ

 Her kan du se din bestillingsfrist for følgende leverings eller afhentningsdatoer 

  • Levering torsdag d. 14. april -  bestil senest d. 10. april kl. 23:59
  • Levering lørdag d. 16. april - bestil senest d. 12. april kl. 23:59

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordreren. 

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringen. 

  • Levering torsdag d. 14. april -  deadline for ændringer d. 10. april kl. 12:00
  • Levering lørdag d. 16. april - deadline for ændringer d. 12. april 12:00

Log ind på din bestilling her 

Det er ikke muligt at bestille vores påskefrokost til mindre end 4 kuverter.

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden.

 

Åbningstider for kundeservice:  

D. 14. april - 16. april:   10.00-18.00

D. 17. april:                  10.00-14.00

D. 18. april:                  10.00-18.00

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

 

Påskefrokosten er pakket, så du kan servere menuen den dag der passer dig

Maden der leveres d. 14. april og kan anvendes t.o.m. d. 16. april.

Maden der leveres d. 16. april og kan anvendes t.o.m. d. 18. april.

 

Skal du bruge påskemenuen til frokost lørdag d. 16. april, skal du bestille maden til levering den 14. april for at være sikker på at I kan sætte jer til bords kl. 12.00.

 

Find vejledningen her

Påskefrokosten leveres torsdag den 14. april og lørdag den 16. april.

 

Menuen leveres mellem kl. 8.00-16.00. Dagen inden modtager du en sms med et 2-timers interval for leveringen. 

OBS! Vi kan ikke garantere at leveringen sker inden klokken 12.00, så det er vigtigt du bestiller vores påskefrokost til levering 1-2 dage før du skal bruge den, hvis du skal spise den til frokosttid klokken 12.00.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

Madens holdbarhed: 

Levering torsdag d. 14/4: kan spises t.o.m. søndag d. 17/4 

Levering lørdag d. 16/4: kan spises t.o.m. tirsdag d. 19/4 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen sker fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten - men vi tager dem ikke med retur.

De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden. 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

 

OBS! Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen. I første omgang reserveres 1 krone på dit kort. 

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

PÅSKEFROKOST 2023 

Meyers påskefrokostmenu 

Hvis du mangler idéer til påskefrokosten eller påskeretter, har vi komponeret en lækker påskemenu med alle de friske forårssmage og dufte. Få leveret menuen lige til døren og du skal blot varme retterne op og anrette inden servering. Nyd påsken sammen med familien og bestil Meyers påskefrokost ud af huset. En dejlig nem påskefrokost. 

Hvad spiser man til en påskefrokost? 

Hvad er traditionel påskefrokost? Mange vil tænke på påskelam, æg og fisk – her især sild, hvor farverne er grønne og gule og smagene præget af forårets spæde grøntsager. Med udgangspunkt i dette og andre af sæsonens bedste råvarer er vores kompetente kokke i Meyers kommet med et skønt bud på årets påskemiddag til fejring af påsken 2023. Bliv inspireret af vores udsøgte påskeretter, der udgør det perfekte påskebord. Læs vores bud på den klassiske påskemenu og se også vores vegetariske påskefrokost for det grønne alternativ. Vi sørger for en nem og velsmagende påskemenu, så familiehyggen kommer i fokus.  

Påskefrokost ud af huset 2023 

Meyers kokke er dykket ned i påskens smage og traditioner for at skabe en lækker påskemenu 2023, hvor de klassiske retter har fået en kærlig opgradering. Du kan dermed trygt lade vores kokke sørge for årets påskefrokostmenu og i stedet kaste dig ud i at puste æg, gå på jagt efter de gemte påskeæg eller måske en helt tredje påsketradition, som I har i din familie. Når Meyers leverer maden til påskefrokosten, skal I kun bruge et minimum af tid i køkkenet. 

Klassisk påskefrokostbuffet  

Den klassiske påskefrokostbuffet byder i år på smagfulde retter såsom marinerede sild, røget ørred med peberrodscreme, enebærsgravad okseinderlår og ikke mindst det ultimative påskefrokostindslag, tarteletter med forårsfrikassé af asparges og dansk frilandskylling. 

I Meyers har vi en ambition om, at hvert måltid skal indeholde nogle grønne retter. Derfor består den klassiske påskefrokost med kød også af en sprød og let grøn salat samt grillede grønne asparges. Meyers påskefrokostbuffet 2023 leveres naturligvis med økologisk surdejsbrød samt maltrugbrød fra Meyers Bageri og dertilhørende pisket smør.  

Inviter til den ultimative påskemiddag 

En skøn klassisk påskefrokost får folk til at samle sig om bordet og vil sprede glæde blandt påskemiddagens gæster. Ønsker du dig lidt mere ud over det sædvanlige? 
Bestil påskefrokost ud af huset fra Meyers for at gøre det enkelt og let for dig at være vært til årets påskefejring og glæd dine gæster med lækker påskefrokost, der leder tankerne hen på forår, grøn natur og lunere dage. 

Klassisk påskemad til levering i hele landet 

I april vil butikker og huse over hele landet emme af påske, og derfor sørger vi for, at du kan få leveret en klassisk påskefrokost uanset, hvor du bor i Danmark (dog kun brofaste øer). Så hvad enten du bor i København, Nordsjælland, Odense, Svendborg, Vejle, Skanderborg, Randers, Viborg, Aarhus eller Aalborg vil du kunne få Meyers påskefrokost 2023. Vores påskefrokostmenu leveres til hele landet i termokasser sammen med en vejledning. Vejledningen er din vej til en nem påskefrokost, da den udførligt vil guide dig igennem alle trin fra levering af din påskemiddag til opvarmning, anretning og servering af den indbydende mad til påske. På den måde er der lagt op til en afslappet påskefrokost med ekstra tid til at være sammen med dem, du holder af. Med Meyers catering slipper du også for at skulle finde inspiration til påskefrokostmenuen - den har vi planlagt for dig. Brug i stedet tid på at finde inspiration til sjove påskelege såsom at lede efter påskeæg fra påskeharen.