Røde linser
Røde linser har en mild, let sødlig smag og en blød, cremet konsistens, der gør dem perfekte i supper, dahl, gryderetter og plantefars. De koger hurtigt uden behov for iblødsætning og er ideelle til nem og nærende hverdagsmad. Røde linser er rige på plantebaseret protein, fibre og jern, og de bidrager med både fylde og smag i det grønne køkken. Gå på opdagelse i vores opskrifter med røde linser og find nye favoritter til lune, mættende måltider.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt

Dahl med røde linser og kokosmælk

Aubergine-daal med spinat og æbleraita

Salat af bagt broccoli med linser, tomater og feta

Rød linsesuppe med kokos

Kartoffelcurry med indiske Dosa

Squashpasta og linseboller i tomatsauce

Nyfortolket cæsarsalat med gulärter, høbagt knoldselleri, grillet løg og ristede nødder

Dahl med grillet græskar, saltede mandler og skovsyre

Tomat- og linsesuppe med 3 toppings
Viser 9 ud af 9