Velkommen i Meyers Madhus

I Meyers Madhus kan du som privatperson komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration til alt fra grønnere hverdagsmad til avancerede teknikker, som du kan imponere dine gæster med. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Vi bobler om kap med vores surdej over igen at kunne byde dig velkommen i Madhuset!

  • Kalas kimchi Kursus (in English)

    Discover Korean Cooking with Kala Sung

    Meet Kala Sung, a vibrant Korean New Yorker with a master's in food studies from NYU and training from the Culinary Institute of America. She has already taken over the Copenhagen restaurant scene as a passionate ambassador for Korean cuisine, blending tradition with modern flavors. Her engaging presence, knowledge, and storytelling make her classes both educational and fun.

    Join Kala's latest cooking class – a hands-on kimchi-making class! We will dive into the world of one of Korea's most famous dishes as you learn to craft authentic kimchi using traditional techniques and fresh ingredients. We will explore "Kim Jang", the Korean family practice of making kimchi for preservation, and you will discover how to transform leftover vegetables into a delicious addition to any meal. Kala will guide you through the fermentation process, sharing tips on balancing flavors and customizing your kimchi.

    You can also expand your culinary skills with our other Korean food classes, where Kala teaches a variety of traditional and modern dishes. From ‘Korean Cuisine’ and ‘Korean Street Food Kitchen’ to ’Kala's Kimchi Class’, there's something for everyone. Kala's courses are taught in English. Join Kala now at Meyers Madhus!

    Read more here
  • NYHED

    Pølsekursus med Philip Dam Hansen

    I det nye år vender vores populære pølsekursus tilbage, denne gang i samarbejde med den selvudlærte pølsemager Philip Dam Hansen fra det økologiske landbrug Troldgaarden i Jylland. Troldgaarden er Danmarks største økologiske producent af de sortbrogede danske landracegrise – en næsten uddød race, kendt for sin fremragende smag og langsomme vækst, der giver en optimal balance mellem fedt og muskler.

    Historien om racen er fascinerende; I starten af 1900-tallet eksporterede Danmark store mængder svinekød til England, men den sortbrogede gris blev upopulær, da de sorte børster ofte gik gennem sværen. Englænderne ønskede ikke "skægstubbe" til morgenmad, og racen blev næsten udryddet. I 1980'erne var der kun under 20 grise tilbage, men målrettet avlsarbejde har den dag i dag reddet racen.

    På kurset får du mulighed for at høre mere om racens historie, anatomi og meget mere, mens vi laver stegepølser fra bunden med kvalitetskød og spæk fra Troldgaardens egne økologiske grise. Philip vil guide os gennem hele processen: fra at hakke og blande fars efter gårdens grundopskrift til at tilsætte krydderier og stoppe pølserne til perfektion. Du lærer også, hvordan du efterbehandler dem derhjemme.

    Se alle datoer for kurset her.

    Se mere
MEYERS MADHUS

VINTERFERIE FOR BØRN

I vinterferien åbner vi dørene for alle madglade familier til at komme med i køkkenet på vores populære kursus "To generationer". Sammen udforsker vi, hvordan man laver smagfulde retter fra bunden med sæsonens friske råvarer og bager uimodståelige bagværk og søde sager. I vil få indsigt i grundlæggende madlavningsteknikker, så I er godt rustet til at genskabe retterne eller bagværket hjemme sammen med resten af familien.

Giv jeres vinterferie et kulinarisk tvist med vores sjove og lærerige kurser for børn og voksne.

  • Rukiye Benlis Tyrkiske Køkken

    Tyrkiske mezze og andre delights

    Tyrkisk mad er en farverig og smagfuld kulmination af århundreders samspil mellem Kaukasus, Centralasien, Middelhavet og Balkan. Køkkenet hylder det enkle og naturlige, hvor friske råvarer og krydderier spiller hovedrollen. Mange kender måske først og fremmest det tyrkiske køkken for kebab og falafler, men i virkeligheden byder det på langt mere.

    Et centralt element i tyrkisk madkultur er mezze – små, delikate retter, der deles ved bordet. Mezze inkluderer klassikere som haydari, en cremet yoghurt-feta dip, acuka, en stærk og krydret peberfrugtsdip, og ezme, en frisk tomatsalat, serveret sammen med friskbagt börek, som betyder ”fyldt dej” eller ”fyldt bagværk”, og som betragtes som en vigtig del af den tyrkiske kulinariske arv.

    Tyrkisk mad byder også på enkle hovedretter som köfte, krydrede frikadeller, bulgurpilav med kikærter og ezogelin Çorbası, en rødlinsesuppe, der bærer på en smuk historie om længsel og hjemland.

    Måltidet afsluttes ofte med tahin-småkager, og en forfriskende sherbet-drik. En kop stærk, aromatisk tyrkisk kaffe fuldender måltidet og afslører den rige kulturhistorie bag det tyrkiske køkken.

    Alle disse retter og flere til, kan du opleve på kurset ”Rukiyes Tyrkiske Køkken”, når skribent og kogebogsforfatter Rukiye Benli, med sine tyrkiske rødder, deler sin store passion for den mellemøstlige madkultur og går i dybden med det tyrkiske køkkens mangfoldighed og madtraditioner.

    Læs mere her
  • Oplev smagen af Punjab på

    Rubinas indiske køkken

    Mød Rubina, bedre kendt som Mama. Hun stammer fra Punjab-regionen, et område beriget med en enestående madkultur præget af frugtbare landskaber og en rig kulturel arv. Her forvandles friske råvarer og enkle ingredienser til smagfulde måltider baseret på generationers nedarvede opskrifter.

    Daal er hjertet i Mamas køkken - rustikt og fuld af smag med en fyldig, cremet karakter. Hjemme i Mamas eget køkken finder du en karrusel med hele 18 glaskrukker fyldt med forskellige typer daal i alverdens farver og former. Mama har mestret kunsten at sammensætte dem, så der opstår uendelige muligheder – især når man også bruger grøntsager. Krydderier som spidskommen, chili, gurkemeje, koriander og garam masala er faste elementer i mange af Mamas retter, altid friske, ofte hjemmeristede og hjemmekværnede også.

    I Punjab laves måltider ofte i store portioner, som deles med familie og venner som en fejring af livet og fællesskabet. Chutneys og de traditionelle brød Roti og Paratha er uundgåelige tilbehør, der fuldender måltidet. Det er en naturlig del af kulturen at byde gæster velkommen med åbne arme, og Mama elsker at have gæster. Derfor har hun, datteren Uswa og svigersønnen Elias lavet home dining-konceptet "Mamas daal", og nu kan du også komme på kursus med trioen her i Madhuset.

    De glæder sig til at byde dig velkommen på ”Rubinas indiske køkken”!

    Læs mere her
  • Kontakt os

    Har du spørgsmål til et af vores madkurser?

    E-mail: madhus@meyers.dk
    Telefon: 35 36 38 37

    Mandag - torsdag kl. 10.00-15.00
    Fredag kl. 10.00-14.30

    Kontoret i Meyers Madhus holder lukket fra lørdag d. 21. december 2024 til og med onsdag d. 1. januar 2025. Henvendelser besvares hurtigst muligt herefter.

  • GASTRONOMISK TEAMBUILDING

    Er du på udkig efter et teambuilding arrangement?
    Inviter dine kollegaer til en gastronomisk oplevelse i Meyers Madhus

    Læs mere her

Madlavningskurser i København

Madlavningskurser, madkurser, kært barn har mange navne. Kom med på madlavningskursus i København og lær at lave mad. Vi har madkurser til alle, både øvede, nybegyndere, par, mænd og kvinder – alle er velkomne. Vi har også separate madlavningskurser for børn, både som fritidsaktivitet og som sommeraktivitet. Vi har mange forskellige kurser fra forskellige verdenskøkkener. Har du måske lyst til at lære mere om det italienske køkken? Så kom med på madlavningskurset om Italien, hvor vi kokkererer som var vi i Italien. Læs mere her.