CATERING TIL NYTÅR

Vil du hellere bruge tiden sammen med dine gæster på årets sidste aften, så lad vores kokke sørge for, at I kan tage afsked med 2024 på mest velsmagende vis. Mens du binder slipset og dækker bordet, pisker, rører og bager vores kokke på livet løs og leverer nytårsmenuerne, der emmer af fest og store smagsoplevelser.

Bestil 3-retters nytårsmenu Bestil 4-retters nytårsmenu
Meyers nytårsmenu
Få mad til nytårsaften fra Meyers

TILKØB TIL NYTÅRSMENUERNE

APPETIZERS, BØRNEMENU, KRANSEKAGE OG NATMAD

 • Tilvalg til nytårsmenuen

  Start jeres nytårsaften med en eksklusiv anretning

  Appetizers

  Til nytårstalen

  Sæt jer godt til rette kl. 18.00 og nyd de elegante og smukke appetizers med et glas champagne til Dronningens nytårstale. I vælger selv, hvor mange forskellige appetizers, I vil tilkøbe jeres menuer.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - tærte

  Til nytårstalen

  Tærte

  Tærte med løgpuré, kartoffel, N'duja fra Troldgaarden og syltede hyben

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - gougeres med trøffel

  Til nytårstalen

  Gourgéres

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv.

  Indeholder 8 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - østers

  Til nytårstalen

  Østers

  Danske østers fra Rømø med kærnemælk og dildolie

  Danske østers fra Rømø med kærnemælk og dildolie.

  Indeholder 12 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - caviar

  Til nytårstalen

  Caviar

  Prunier classic caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche

  Prunier classic caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche til fire personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  BESTIL HER
 • Nytårsmenu - tilvalg - caviar

  Til nytårstalen

  “Cavi’art”

  Cavi´art med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche

  Cavi´art med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche til fire personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  BESTIL HER
 • Den lille eller store fest

  Hvad enten I skal fejre årets sidste aften med de allernærmeste eller har planlagt den helt store nytårsfest, kan vi hjælpe med maden. Vi leverer vores nytårsmenuer ned til fire kuverter i hele landet.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så I blot skal sørge for de sidste greb i køkkenet og varme og anrette maden.

 • Grøn eller klassisk?

  Alle vores menuer findes i både en klassisk eller vegetarisk version, der kan kombineres, så alle går glade og mætte fra bordet. Fælles er, at de alt er hjemmelavet med årstidens bedste grøntsager, urter og frugter i centrum.

 • Nytårsmenu - tilvalg - kransekage

  Når klokken slår 12

  Kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache

  Fra Mark Herman

  Kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache fra Mark Herman.

  4 stk. 135,-

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - børnemenu

  En fest for de yngste

  2-retters børnemenu

  En nytårsmenu der falder i børnenes smag

  Vi har i år sammensat en 2-retters nytårsmenu til børnebordet.

  Menuen til børnene byder på burger med økologisk oksekød lagt sammen med mayonnaise, ketchup, ost og syltede agurker i blød briochebolle. Desserten er en treenighed af hindbær- vanilje og chokolademousse lagt i smukke regnbuelag ovenpå en sprød crumble af ristede mandler og karamelliseret hvid chokolade vendt med tørret hindbær.

  Bestil her

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

Skab den perfekte nytårsaften med vores take away nytårsmenu

Er du klar til at gøre din nytårsaften uforglemmelig? Så kan du bestille vores elegante nytårsmenuer som take away og sørge for, at din fest bliver en kulinarisk succes.

Vælg den perfekte nytårsaftenmenu

At vælge den rette nytårsaftenmenu handler om at imødekomme dine gæsters smag og præferencer. Tænk over vegetariske alternativer og iøjnefaldende appetitvækkere der kan supplere hovedmåltiderne.

Når du vælger en nytårsmenu, er det værd at overveje sæsonens råvarer og lokale specialiteter, som kan give dit måltid et ekstra pift. Overvej også, hvor meget tid og effort du ønsker at lægge i madlavningen, og afgør om en takeaway-menu bedre kunne passe ind i din plan for aftenen.

Gør nytårsaften nem med take away

Med take away som løsning til din nytårsaften, kan du nyde festen uden stress fra køkkenet. Maden er forberedt af professionelle kokke og skal blot opvarmes og er herefter klar til at serveres, hvilket gør dit arrangement problemfrit og lader dig bruge mere tid på at nyde aftenen.

Take away-muligheder gør nytårsaften mindeværdig og bekymringsfri ved at fjerne køkkenstress og tillade værten at nyde festen med stil.

Nytårsarrangementet kan være frodigt og festligt uden den tilhørende stress, takket være vores take away-muligheder. Vælg mellem en bred vifte af lækre retter, og lad os om resten. Det er den perfekte måde at skabe en mindeværdig nytårsaften på, hvor du kan slappe af og være vært med stil.

Få mere tid til festen

Ved at vælge take away som din nytårsmenu, kan du tilbringe mere tid på det der virkelig betyder noget - at hygge og fejre sammen med dine elskede. Det mindsker også stress og giver mere tid til at forberede andre aspekter af nytårsaften.

 • Planlæg spil og aktiviteter til nytårsfesten
 • Dekorer dit hjem for at skabe den rette stemning
 • Sammensæt en spændende playliste til dans
 • Vælge og køle festlige drikke
 • Tag tid ud til at gøre dig klar og kjole op

Vælg fra vores omfattende menu

Mangler du inspiration til nytårsaften? Vi tilbyder både en 3-retters og en 4-retters nytårsmenu. Vi tilbyder begge menuer i en klassisk og en vegetarisk udgave, og har derfor noget for enhver smag.

Lad os stå for madlavningen

Gør nytårsaften mindeværdig ved at overlade maden til os. Med vores hjælp vil festen ikke kun være fyldt med sjov og latter, men også med lækre retter der smager fantastisk. Så lad os sørge for, at maden bliver et højdepunkt ved din nytårsfest.

Bestil din nytårsmenu i god tid

Ved at bestille din nytårsmenu i god tid, kan du sikre en stressfri nytårsaften og give dig selv tid til at fokusere på andre forberedelser.

En af nøglerne til en vellykket nytårsfest er rettidig planlægning og bestilling af din nytårsmenu. Derved kan du nyde festen uden stress eller bekymringer.

Bordopdækning til dit nytårsarrangement

Nytårsaften gør vi en dyd ud af at skabe en helt særlig fest med alt, hvad der hører til. Nytårsmaden skal være smuk og velsmagende, vinglasset skal fyldes med de bedste vine, og det fineste skrud skal frem fra skabet. Giv dit nytårsbord lige så meget opmærksomhed - nytårsfesten starter nemlig ved bordet og maden. Vælg service med omhu og dæk dit bord med en kvalitet og æstetik, som afspejler dig som vært. Er du til tung, nordisk keramik eller er du mere til det fine og lette porcelæn? Med et smukt dækket bord får du mulighed for sætte den helt rigtige scene til nytårsfesten 2024.

Intet nytårsbord uden blomster og pynt

Nytåret er den helt oplagte anledning til at gøre noget ekstra ud af blomsterne på dit bord. Lav selv eller bestil en vidunderlig blomsterdekoration, som matcher den service eller dug, du har valgt at dække bordet med. Tilføj et strejf af sølvglimmer, glitter eller guldregn for at skabe den helt særlige nytårsstemning. Måske du kan finde inspiration til tema gennem din planlagte nytårsmenu - eller omvendt kreere en nytårsmenu, som matcher din nytårsoppyntning.

Glem ikke detaljerne

Nytåret 2024 skal selvfølgelig slutte af med et brag. 2025 skal nemlig bydes hjerteligt velkommen. Du kan både finde opskrifter til den særlige nytårsmenu på meyers.dk, men du kan også bestille Meyers nytårsmenuer 2024 hjem til dig selv. Vores kokke i Meyers catering har sørget for at forberede både en 3-retters menu i en klassisk nytårsudgave eller alternativt med et vegetarisk tvist. Du kan også få en eksklusiv 4-retters nytårsmenu, hvis du selv og dine nytårsgæster skal forkæles lidt ekstra. Nytårsmenuen fra Meyers ud af huset kan bestilles til hele landet: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Fyn med Odense, Svendborg, Jylland med Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Vejle, Randers og Skanderborg – og mange flere.