Catering til nytår

Så er årets nytårsmenuer klar. Vil du hellere bruge tiden sammen med dine gæster på årets sidste aften, så lad vores kokke sørge for, at I kan tage afsked med 2022 på mest velsmagende vis. Mens du binder slipset og dækker bordet, pisker, rører og bager vores kokke på livet løs og leverer nytårsmenuerne, der emmer af fest og store smagsoplevelser.

TILKØB TIL NYTÅRSMENUERNE

APPETIZERS, BØRNEMENU, KRANSEKAGE OG NATMAD

 • Start jeres nytårsaften med en eksklusiv anretning

  Appetizers

  Til nytårstalen

  Sæt jer godt til rette kl. 18.00 og nyd de elegante og smukke appetizers med et glas champagne til Dronningens nytårstale. I vælger selv, hvor mange forskellige appetizers, I vil tilkøbe jeres menuer.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Tærte

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Gourgéres

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Østers

  Østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg.

  Østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg.

  Indeholder 12 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche til 4 personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

 • Til nytårstalen

  “Cavi’art”

  “Cavi’art” serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  “Cavi’art” serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche til 4 personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Se mere
 • Den lille eller store fest

  Hvad enten I skal fejre årets sidste aften med de allernærmeste eller har planlagt den helt store nytårsfest, kan vi hjælpe med maden. Vi leverer vores nytårsmenuer ned til fire kuverter i hele landet.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så I blot skal sørge for de sidste greb i køkkenet og varme og anrette maden.

 • Grøn eller klassisk?

  Alle vores menuer findes i både en klassisk eller vegetarisk version, der kan kombineres, så alle går glade og mætte fra bordet. Fælles er, at de alt er hjemmelavet med årstidens bedste grøntsager, urter og frugter i centrum.

 • Når klokken slår 12

  Kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache

  Fra Mark Herman

  Kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache fra Mark Herman.

  4 stk. 135,-

  Bestil her
 • En fest for de yngste

  2-retters børnemenu

  En nytårsmenu der falder i børnenes smag

  Vi har i år sammensat en 2-retters nytårsmenu til børnebordet.

  Menuen til børnene byder på en burger fra Jagger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Til dessert skal børnene forkæles med regnbuemousse-kage med chokoladecrumble og syrlig-sød jordbærpure.

  Bestil her
 • Når sulten melder sig igen

  Natmad

  Saftige burgere på menuen

  Vi byder vi også på natmad til hele selskabet. Glæd jer til burger fra Jagger med økologisk oksekødsbøf og luftig briochebolle.

  Bestil her

Meyers' nytårsmenuer bliver leveret lige til døren

Den klassiske nytårsmenu

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres nytår kan blive en festlig aften.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Nytår 2023 

Bordopdækning til dit nytårsarrangement 

Nytårsaften gør vi en dyd ud af at skabe en helt særlig fest med alt, hvad der hører til. Nytårsmaden skal være smuk og velsmagende, vinglasset skal fyldes med de bedste vine, og det fineste skrud skal frem fra skabet. Giv dit nytårsbord lige så meget opmærksomhed - nytårsfesten starter nemlig ved bordet og maden. Vælg service med omhu og dæk dit bord med en kvalitet og æstetik, som afspejler dig som vært. Er du til tung, nordisk keramik eller er du mere til det fine og lette porcelæn? Med et smukt dækket bord får du mulighed for sætte den helt rigtige scene til nytårsfesten 2023.  

Intet nytårsbord uden blomster og pynt 

Nytåret er den helt oplagte anledning til at gøre noget ekstra ud af blomsterne på dit bord. Lav selv eller bestil en vidunderlig blomsterdekoration, som matcher den service eller dug, du har valgt at dække bordet med. Tilføj et strejf af sølvglimmer, glitter eller guldregn for at skabe den helt særlige nytårsstemning. Måske du kan finde inspiration til tema gennem din planlagte nytårsmenu - eller omvendt kreere en nytårsmenu, som matcher din nytårsoppyntning.  

Glem ikke detaljerne 

Nytåret 2023 skal selvfølgelig slutte af med et brag. 2024 skal nemlig bydes hjerteligt velkommen. Du kan både finde opskrifter til den særlige nytårsmenu på meyers.dk, men du kan også bestille Meyers nytårsmenuer 2023 hjem til dig selv. Vores kokke i Meyers catering har sørget for at forberede både en 3-retters menu i en klassisk nytårsudgave eller alternativt med et vegetarisk tvist. Du kan også få en eksklusiv 4-retters nytårsmenu, hvis du selv og dine nytårsgæster skal forkæles lidt ekstra. Nytårsmenuen fra Meyers ud af huset kan bestilles til hele landet: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Fyn med Odense, Svendborg, Jylland med Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Vejle, Randers og Skanderborg – og mange flere. 

Meyers nytårsmenu 2023 

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen i år er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.  

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du servere en bisque af danske strandkrabber med saltede kammuslinger og pocheret sort hummer, grønne peberkorn, confiterede hvidløg, syltet glaskål, grøn olie og friske urter fra Nabofarm. Når du og dine gæster har nydt den skønne nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2023, som byder på dansk økologisk oksemørbrad med røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og rødvinssauce med trøffel. Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med nytårsdessert, som består af en intens nytårskage i fire lag med luftige mousser af chokolade, hasselnød, vanilje og solbær kombineret med sprød chokolade og hasselnøddebrud. Kagen serveres med saltkaramelis, frisk sirup af citrontimian og en sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær.  

Selvom vi giver grøntsagerne en større plads på tallerken, ønsker vi ikke en fremtid uden koen. Derfor går vi langt for at finde samarbejdspartnere, der har fokus på den omkringliggende natur, dyrenes velfærd og en skånsom slagteproces. Til nytåret 2023 aftager vi oksemørbrad fra økologiske danske landmænd, der insisterer på opmærksomhed på dyrenes hele liv og fremme økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.  

Vores vegetariske nytårsmenu består af en jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, grønne peberkorn og confiterede, syltet glaskål og friske urter fra Nabofarm til forret. Til hovedret får du en velsmagende ballotine på kastanjer, svampe, fermenterede sorte ærter og hibiscus, røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, vegansk “Faux Gras” med hibiscus, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og kantarelsauce. Som afslutning får du en vegansk dessert bestående af tre forskellige chokoladekupler fyldt med solbærmousse, lys chokolademousse og hvid chokolademousse serveret med sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær. Alt i alt en virkelig velsmagende vegetarisk nytårsmenu, der godt vil kunne få kødelskerne til at kigge i retningen af din vegetariske nytårsmad.  

Meyers nytårsmenu til børn 2023 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en 2-retters børnevenlig nytårsmenu, der falder i børnenes smag. Vi synes i hvert fald selv, at Meyers nytårsmenu til børnene er super lækker og håber, at det rammer plet hos de yngste i dit selskab. Den 2-retters nytårsmenu til børnene byder på en burger fra Jagger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret regnbuemousse-kage med chokoladecrumble og syrlig-sød jordbærpure, som vil være et festligt punktum for børnenes nytårsmenu. 

Tilvalg til nytårsmenuen 2023 

Er tiden der ikke til indkøb af kransekage og appetizers? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores køkken stå for de sidste detaljer.  

Som tilvalg til Meyers 4- og 3-retters nytårsmenuer, kan du bestille kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache fra Mark Hermann á 4 stk. pr. bestilling.  
Af andre tilvalg til de lækre nytårsmenuer 2023 kan du blandt andet vælge mellem østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg med vedlagt østerskniv, krydrede snacknødder, syltede grønne ferskner med estragon, caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, “Cavi’art” som er den vegetariske udgave af kaviar og serveres med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, tærte med “N´duja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben og sidst med ikke mindst gougères med trøffelcreme og solbærstøv. Sørg også for at du og dine gæster kan nyde et lækkert første måltid i det nye år. Her kan I nemlig bestille en saftig burger fra Jagger med økologisk oksekød og luftige briocheboller. 
Med en nytårsmenu, kransekage og appetizers bestilt nemt fra Meyers slipper du for en masse besvær, og kan bare koncentrere dig om at have en fest med dine nærmeste på nytårsaften. Nytårsmenu ud af huset vil lette presset for selv den mest erfarne vært eller værtinde, og nytåret vil blive en fest. 

Nytårsmenuen 2023 leveres i hele landet 

Meyers tre nytårsmenuer - klassisk såvel som vegetarisk - kan bestilles og leveres til min. 4 personer. Hvis du køber min. 4 kuverter, kan du få din nytårsmenu leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig 2023’s nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få en nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Helsingør, fra Odense til Svendborg, Vejle til Silkeborg, Randers, Aalborg og Aarhus og du får dermed den fantastiske nytårsmenu leveret lige til døren.  
  
Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad til jeres nytårsfest. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2024 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen. Nem nytårsmad ud af huset fra Meyers catering giver plads til festlige indslag og en masse nærvær.

Nytårsmenu til afhentning 2023 

Ønsker du at afhente din nytårsmad 2023, kan dette også lade sig gøre.   

Du kan afhente din nytårsmenu på en af vores lokationer i hhv. København, Lyngby og Aarhus. Vælger du denne løsning, sparer du naturligvis leveringsomkostningerne.  

Godt nytår fra alle os hos Meyers – vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften 2023!