Catering til nytår

Så er årets nytårsmenu klar hos Meyers. Vil du hellere bruge tiden sammen med dine gæster på årets sidste aften, så lad vores kokke sørge for, at I kan tage afsked med 2021 på mest velsmagende vis. Mens du binder slipset og dækker bordet i konfetti, pisker, rører og bager vores kokke på livet løs og leverer nytårsmenuerne, der emmer af fest og smagsoplevelser.

  • Mange eller få?

    Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres nytårsaften. Vores nytårsmenuer egner sig ideelt for kuverter helt ned til 2 personer.

  • Minimal forberedelse

    Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så I blot skal sørge for at varme og anrette maden.

  • Grøn eller klassisk?

    Bestil en klassisk og velsmagende menu eller en vegetarisk version hvor grøntsagerne indtager den absolutte hovedrolle. Glæd jer til festlige retter, hvor vi får det bedste frem i sæsonens råvarer og urter.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres nytår kan blive en festlig aften.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Nytår 2021

Bordopdækning til dit nytårsarrangement
Nytårsaften gør vi en dyd ud af at skabe en helt særlig fest med alt, hvad der hører til. Maden skal være smuk og velsmagende, vinglasset skal fyldes med de bedste vine og det fineste skrud skal frem fra skabet. Giv dit nytårsbord lige så meget opmærksomhed – nytårsfesten starter nemlig ved bordet og maden. Vælg service med omhu og dæk dit bord med en kvalitet og æstetik, som afspejler dig som vært. Er du til tung, nordisk keramik eller er du mere til det fine og lette porcelæn? Med et smukt dækket bord får du mulighed for sætte den helt rigtige scene til årets nytårsfest.

Intet nytårsbord uden blomster og pynt
Nytåret er den helt oplagte anledning til at gøre noget ekstra ud af blomsterne på dit bord. Lav selv eller bestil en vidunderlig blomsterdekoration, som matcher den service eller dug, du har valgt at dække bordet med. Tilføj et strejf af sølvglimmer, glitter eller guldregn for at skabe den helt særlige nytårsstemning.

Glem ikke detaljerne
Hvis du vil imponere dine gæster og lade mindet om netop dit nytårsbord vare ved, så gør lidt ekstra ud af de små ting. Print eller skriv fine menu- og bordkort i rød tråd med resten af borddækningen. Tilføj høje, smukke stearinlys i skønne nuancer og vælg nytårspynt såsom konfetti og knallerter af god kvalitet – eller endnu bedre, lav det selv. Skriv på små etikker, som du klistrer på flasker eller lægger ved retterne. Kun fantasien sætter grænser. Dine gæster vil føle sig værdsat og forkælet, når du præsenterer dem for et bord ud over det sædvanlige.