Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 29,-pr. person

  • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

    Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år.

    Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

    Se mere

Julefrokostens historie

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.

Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu serveres der en stor menu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. 

Julefrokost ud af huset 2021

Mange ser frem til årets julefrokost og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.

Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu.

Derfor kunne det være en befrielse at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med julefrokost menu ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost mad leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost menu. 

Meyers julefrokost

Vores dygtige kokke sørger for at du får den helt rigtige julefrokost menu. Vi har en veltilberedt klassisk julefrokost menu så vel som nyfortolkede retter. Meyers klassiske julefrokost menu 2021 består af 12 velsmagende retter, der vil få alle ved julebordet til at genkende alle klassikerne og mærke julestemningen.

Julefrokostens første klassikere er to retter med fisk; Meyers traditionelle koldrøget laks samt den velkendte karrysild, som vores kokke har givet en kærlig opgradering med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Julefrokost maden er traditionel og oser af kvalitet, som dine gæster vil nyde.  
 

Til menuen får du møre og saftige confiterede andelår, der serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi anbefaler at bruge de ristede kartofler til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til julefrokost menuen er en fyldige salat med bagte beder og grønkål.

Som du måske har gættet afslutter vi festmåltidet med en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med portvin og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Du får naturligvis en hel mandel med til risalamanden. Det var 12 og sidste ret af vores lækre julefrokost, som kan få de fleste munde til at løbe i vand.   

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost kunne lidt ekstra? Så tag et kig i fanen ”tilvalg”. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost. Du kan bl.a. lade os sørge for at vinmenuen er tilpasset julefrokost menuen eller tilføje fiskefileter med grov remoulade til julefrokosten. 

Da der følger en hel mandel med til risalamanden, skal der også findes en mandelgave til den heldige finder af mandlen. Lad os lette dig fra mandelgavespekulationerne ved at tilvælge vores bud på årets mandelgave. En hjemmelavet marcipangris, som er perfekt til formålet. Meyers marcipangris er håndstøbt og dyppet i en intens 70% mørk chokolade i vores eget konditori.

Med de her tilvalg håber vi at du får lige præcis den julefrokost du drømmer om. 

Kombineret julefrokost menu

Husk også, at du kan kombinere den klassiske med den vegetariske menu. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag. Uanset om valget bliver en klassisk julefrokost eller en vegetar julefrokost, kan du sikre dig velsmagende og spændende julefrokost retter på bordet i år.

Bestil julefrokost eller julefrokost buffet nemt her.

Julefrokost catering 

Vores klassiske julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så uanset hvor du befinder dig i landet kan du få maden leveret lige til døren. Menuen leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement. Få julens bedste catering til julefrokosten her hos Meyers.