Se menuen her

              

Bestil_mad_til_julebordet_Meyers
Bestil julefrokosten ude hos Meyers
Bestil maden til julebordet hos Meyers
Grøn julefrokost fra Meyers
Bestil din grønne julefrokost hos Meyers
Få vegetarisk julefrokost leveret fra Meyers
Meyers vegetariske julefrokost
Rødkål til julefrokosten fra Meyers
Bestil vegetarisk julefrokost hos Meyers
Bestil julefrokosten hos Meyers
Få maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Dessert til julefrokosten fra Meyers
Meyers Ølandshvedebrød
Bestil maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
Meyers mad til julefrokost
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers Hjemmelavede snacknødder
2 danske oste
Meyers små kager
Meyers bobler Crement
Meyers rødvin Côtes du Rhône ØKO
Meyers Hvidvin Riesling ØKO

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 270,-pr. person

Find praktiske informationer omkring menuen til julefrokosten her

 

Levering

Vi leverer denne menu til København og omegn. 

Klik her for at se, hvor vi leverer denne menu til samt prisen. 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:30 og søndag 10:00-12:30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af fade og skåle

Klik her for at se priser på levering ad denne menu og afhentning af skåle og fade efter arrangementet.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet. Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Opvarmning og anretning

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge imellem at få menuen leveret varm (dette koster 20,- ekstra per kuvert) eller selv at opvarme maden.

Der er også mulighed for at bestille kokke og tjenere til at hjælpe med afviklingen, hvis du har brug for hjælp – ring til os på tlf. 39 18 69 00 for at høre mere.

Bestillingsfrist

Denne menu skal bestilles senest 4 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

Julefrokosten kan bestilles til levering i perioden 10/01 - 1/2 2020.

Book Kok/tjener

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vegetarisk menu

Ja. I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Allergi

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Leje af lokale

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Julefrokostens historie

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner. Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens julefrokost. Tidligere var julefrokoster forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Siden har julefrokoster i Danmark udviklet sig til ofte også at omfatte en stor julemenu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag.

Julefrokost ud af huset 2020

Mange ser frem til årets julefest og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver dermed også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene. Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu. Lad derfor vores kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig.

Meyers Julefrokost

Vores kokke sørger for veltilberedt klassisk julemad så vel som nyfortolkede julefrokostretter. Meyers klassiske julefrokost 2020 består af 12 velsmagende retter, der vil få alle ved julebordet til at mærke julestemningen. Julefrokosten består af to retter med fisk; Meyers klassiske koldrøget laks samt den velkendte karrysild, som vores kokke har givet en kærlig opgradering med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler.

Ingen klassisk julefrokost uden lun leverpostej og julemedister. Derfor har vi lagt mange tanker og timer bag vores hjemmelavede krydrede julemedister samt vores hjemmelavede leverpostej, der går perfekt med det økologiske rugbrød fra Meyers Bageri, som du får med i din julefrokostbestilling. Derudover får du møre og saftige confiterede andelår, der serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Brug de ristede kartofler til at få bugt med den lækre sovs og nyd den fyldige salat med bagte beder og grønkål, som det friske indslag.
Afslut festmåltidet med en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med portvin og kanel og top med et drys sukkerristede mandler.

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her.

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost kunne lidt ekstra? Så tag et kig i fanen ”tilvalg”. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost. Du kan bl.a. lade os sørge for årets vinmenu tilpasset julefrokostmenuen, tilvælge natmad i form af byg-selv hotdogs eller tilføje fiskefileter med grov remoulade til julefrokosten. 

Da du naturligvis får en hel mandel med til risalamanden, skal der også findes en mandelgave til den heldige finder af mandlen. Lad os lette dig fra mandelgavespekulationerne ved at tilvælge vores bud på årets mandelgave. Vi har nemlig for første gang skabt Meyers hjemmelavede marcipangris, som er perfekt til formålet. Meyers marcipangris er håndstøbt og dyppet i en intens 70% mørk chokolade i vores eget konditori.

Julefrokost catering 

Vores klassiske julefrokost leveres i Storkøbenhavn og omegn anrettet på fade og i skåle. Du kan se priser for levering her. Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (20,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement. Husk også, at du kan kombinere den klassiske julefrokost med den vegetariske. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag.