Se menuen her

Vælg mellem eller kombiner vores klassiske menu og den vegetariske menu.

glutenfrit brød fra Meyers

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

FAQ

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

På fade og i skåle

- Inden kl. 12:00 senest 4 dage før, du ønsker at få den leveret.

Julefrokostkassen

- Bestil senest om mandagen inden kl. 12.

  

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

Du kan få julefrokost leveret i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden.

 

- Bestil til min. 4 personer

- Leveres til hele landet (dog kun brofaste øer).

- Leveres hver fredag ml. kl. 8-16 og kan spises om fredagen eller lørdagen. Du behøver ikke være hjemme når kassen kommer (Hvis du bor i lejlighed, skal chaufføren dog kunne have adgang til opgangen).

- Bestil senest om mandagen inden kl. 12.

- Pris for levering: 75 kr. til Sjælland og 150 kr. til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden levering modtager du et estimeret 2-timers interval for leveringstidspunktet.

 

Find vejledningen her.

Julefrokosten kan leveres på fade og i skåle (både varm eller klar til opvarmning).

- Min. 10 personer

- Leveres i Storkøbenhavn & Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Se priser på levering.

- Bestil maden til levering (i time-interval) kl. 10-17 (kl. 10-19 om fredagen).

 

Julefrokosten kan både leveres varm i termokasser, eller klar til at I selv kan opvarme retterne.

 

Ved varm levering er der et tillæg på 25,- per kuvert.

På fade og i skåle

Du også få leveret julefrokosten på fade og i skåle - her leverer vi til København og omegn, og Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Klik her for at se, hvor vi leverer til samt prisen. 

- Bestil maden til levering (i time-interval) kl. 10-17 (kl. 10-19 om fredagen).

- Bestil inden kl. 12:00 senest 4 dage før leveringsdagen.

 

Julefrokostkasse

Vi leverer julefrokosten til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Bestil senest om søndagen inden kl. 12.

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

 

Julefrokosten leveres i perioden d. 4. november - 19. december.

 

Har du brug for hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

 

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Vi har mulighed for at tilbyde de perfekte rammer gennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues.

Læs mere om mulighederne her.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

  • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

    Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år.

    Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

    Se mere

Julefrokostens historie

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.

Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu serveres der en stor menu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. 

Julefrokost ud af huset 2021

Mange ser frem til årets julefrokost og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.

Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu.

Derfor kunne det være en befrielse at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med julefrokostmenu ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost mad leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost menu. 

Meyers julefrokost

Vores dygtige kokke sørger for at du får den helt rigtige julefrokost menu. Vi har en veltilberedt klassisk julefrokost menu så vel som nyfortolkede retter. Meyers klassiske julefrokost menu 2021 består af velsmagende retter, der vil få alle ved julebordet til at genkende alle klassikerne og mærke julestemningen.

Julefrokostens første klassikere er to retter med fisk; Meyers traditionelle gravad laks samt den vores gameldagsmodnede sild, som vores kokke har givet en kærlig opgradering med en lækker karrycreme vendt med friske Lilleø-æbler og bladselleri. Julefrokost maden er traditionel og oser af kvalitet, som dine gæster vil nyde.  
 

Til menuen får du møre og saftige confiterede andelår, der serveres med en kraftig andesovs og julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike fra Nordhavn eddikebryggeri. Vi anbefaler at bruge de små danske kartofler, vendt i brunet smør, til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til julefrokost menuen er en fyldig og frisk salat med grønkål, citrusfrugter og ristede valnødder samt langtidsbagte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse.

Som du måske har gættet afslutter vi festmåltidet med en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Du får naturligvis en hel mandel med til risalamanden. 

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost kunne lidt ekstra? Så tag et kig i fanen ”tilvalg”. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost. Du kan bl.a. tilføje flæskesteg frilandsgris til menuen, Christiansøpigens kryddersild med løgringe, kapers og brøndkarse eller håndpillede rejer med smilende økologiske æg og citronmayonnaise.

Med de her tilvalg håber vi, at du får lige præcis den julefrokost du drømmer om. 

Kombineret julefrokost menu

Husk også, at du kan kombinere den klassiske med den vegetariske menu. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag. Uanset om valget bliver en klassisk julefrokost eller en vegetarisk julefrokost, kan du sikre dig velsmagende og spændende julefrokost retter på bordet i år.

Bestil julefrokost eller julefrokostbuffet nemt her.

Julefrokost catering 

Vores klassiske julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så uanset hvor du befinder dig i landet kan du få maden leveret lige til døren. Du vælger selv om maden skal leveres klar til opvarmning eller varm (her kommer merpris oveni) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement. Få julens bedste catering til julefrokosten her hos Meyers.