Sild med krydderier, æggeblommecreme med mild karry til den klassiske julefrokost
Røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel på julefrokost menu
Rillette gris til julefrokost menu
Selleri som ret til julefrokosten
Rødbedetartar på julebord
Svampe escha
Tærte med karamelliserede skalotteløg, variation af tomater, mild gedeost og timian
Graeskarsalat
Rødkål kogt med solbæreddike til julefrokosten
Ristede kartofler
Salat af grønkål med ristet brødcrumble
Rugbrød
Risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler til julefrokost menuen
Lasagne til børn
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
2 danske oste
julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 29,-pr. person

 • Hold en alternativ julefrokost

  Firmajulefrokosten 2020

  Virtuel, mindre grupper eller unikke lokaler?

  2020 har vi lært at arbejde sammen hver for sig.

  Vi lagt os i selen for at sætte nye, spændende og – til tider – alternative rammer for firmajulefrokosten. Resultatet er en række nytænkende julefrokostmuligheder, som ikke desto mindre smager sjælevarmende velkendt.

  Se mere
 • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

  Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år.

  Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

  Se mere

Få svar på dine spørgsmål

 Du kan justere i din bestilling frem til kl. 12.00 fire dag før leveringsdagen.

 

Du er velkommen til at ringe på tilf 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at justere senere end fire dage før levering. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere justering af bestillinger efter fristen.

 

Mad til højtider
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

På fade og i skåle: Bestil senest kl. 12:00 4 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

I engangsemballage: Bestil senest onsdag kl. 12

 

Julefrokosten kan bestilles til levering i perioden 15/11 - 20/12 2020.

Julefrokosten kan leveres på fade og i skåle - alt I skal gøre er at opvarme maden.

- Min. 10 personer

- Leveres i Storkøbenhavn & Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Se priser på levering her

- Bestil maden til levering (i time-interval) kl. 10-17 (kl. 10-19 om fredagen)

- Bestil senest kl. 12:00 4 dage før leveringsdagen

 

Julefrokost-menuen kan også leveres varm for 25,- pr. kuvert, hvor den bliver leveret i en termokasse.

 

Du kan få julefrokost leveret i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden.

Find vejledningen her.

 

- Min. 4 personer

- Leveres til hele landet (dog kun brofaste øer)

- Julefrokosten kan serveres og spises helt til søndagen

- Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)  Du behøver ikke være hjemme når kassen kommer

- Pris for levering: 50,-

Vi leverer julefrokosten til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)

PRIS: 50,-

 

 

Du også få leveret julefrokosten på fade og i skåle - her leverer vi til København og omegn, og Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Klik her for at se, hvor vi leverer til samt prisen. 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:30 (fredagen til kl. 19) og søndag 10:00-12:30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

 

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

 

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

 

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Julefrokostens historie

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.

Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu serveres der en stor menu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive. 

Julefrokost ud af huset 2020

Mange ser frem til årets julefrokost og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.

Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu.

Derfor kunne det være en befrielse at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med julefrokost ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost menu. 

Meyers julefrokost

Vores dygtige kokke sørger for at du får den helt rigtige julefrokost menu. Vi har en veltilberedt klassisk julefrokost menu så vel som nyfortolkede retter. Meyers klassiske julefrokost menu 2020 består af 12 velsmagende retter, der vil få alle ved julebordet til at genkende alle klassikerne og mærke julestemningen.

Julefrokostens første klassikere er to retter med fisk; Meyers traditionelle koldrøget laks samt den velkendte karrysild, som vores kokke har givet en kærlig opgradering med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Julefrokost maden er traditionel og oser af kvalitet, som dine gæster vil nyde.  
 

Til menuen får du møre og saftige confiterede andelår, der serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi anbefaler at bruge de ristede kartofler til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til julefrokost menuen er en fyldige salat med bagte beder og grønkål.

Som du måske har gættet afslutter vi festmåltidet med en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med portvin og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Du får naturligvis en hel mandel med til risalamanden. Det var 12 og sidste ret af vores lækre julefrokost, som kan få de fleste munde til at løbe i vand.   

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Den udvidede julefrokost

Skal din julefrokost kunne lidt ekstra? Så tag et kig i fanen ”tilvalg”. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost. Du kan bl.a. lade os sørge for at vinmenuen er tilpasset julefrokost menuen eller tilføje fiskefileter med grov remoulade til julefrokosten. 

Da der følger en hel mandel med til risalamanden, skal der også findes en mandelgave til den heldige finder af mandlen. Lad os lette dig fra mandelgavespekulationerne ved at tilvælge vores bud på årets mandelgave. En hjemmelavet marcipangris, som er perfekt til formålet. Meyers marcipangris er håndstøbt og dyppet i en intens 70% mørk chokolade i vores eget konditori.

Med de her tilvalg håber vi at du får lige præcis den julefrokost du drømmer om. 

Kombineret julefrokost menu

Husk også, at du kan kombinere den klassiske med den vegetariske menu. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag.

Julefrokost catering 

Vores klassiske julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så uanset hvor du befinder dig i landet kan du få maden leveret lige til døren. Menuen leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.