BESKRIVELSE

Alle retterne tilbereder vi med respekt og begejstring for den franske madtradition og med fokus på de principper, der bærer den. Undervejs lærer du en række køkkenteknikker, som vil berige din madlavning helt generelt. Resultatet er en overdådig middag, som vi nyder med god fransk vin til.

Hvad lærer du?

Du får et indblik i det franske brasserie-køkken og de retter, råvarer, tilberedningsteknikker og måltidstraditioner, der definerer det.

Du lærer at lave et udvalg af absolutte klassikere. Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner. Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som flambering, emulgering af saucer og stegeteknikker.

Hvad får du?

En overdådig fransk middag i godt selskab
Drikkevarer i form af franske vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
Du får opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken

Vælg dato og billetter

  • Tor. 14. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 10. jan Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 4. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 27. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 6. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 20. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 3. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 24. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Franske klassikere

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet