BESKRIVELSE

Hvad lærer du?

Du får et indblik i det franske brasserie-køkken og de retter, råvarer, tilberedningsteknikker og måltidstraditioner, der definerer det.

Du lærer at lave et udvalg af absolutte klassikere. Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner. Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som flambering, emulgering af saucer og stegeteknikker.

Hvad får du?

• En overdådig fransk middag i godt selskab
• Drikkevarer i form af vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
• Du får opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken

Vælg dato og billetter

  • Tor. 14. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 10. jan Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 4. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 27. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 6. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 20. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 3. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 24. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person