Franske klassikere
Lær at tilberede et skarpt udvalg af de bedste retter fra det franske brasserie-køkken. Alle retterne tilbereder vi med respekt og begejstring for den franske madtradition og med fokus på de principper, der bærer den. Undervejs lærer du en række køkkenteknikker, som vil berige din madlavning helt generelt. Resultatet er en overdådig middag, som vi nyder med god fransk vin til.
- 18 deltagere
- 5 timer
- Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
BESKRIVELSE
Hvad lærer du?
Du får et indblik i det franske brasserie-køkken og de retter, råvarer, tilberedningsteknikker og måltidstraditioner, der definerer det.
Du lærer at lave et udvalg af absolutte klassikere. Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner. Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som flambering, emulgering af saucer og stegeteknikker.
Hvad får du?
• En overdådig fransk middag i godt selskab
• Drikkevarer i form af vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
• Du får opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken
Vælg dato og billetter
-
Fre. 9. apr Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00
-
Tor. 22. apr Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00