Navn skal udfyldes.

Praktisk information

Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.

 

Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:

Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.

Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.

Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.

Fra fredag d. 10. december 2021 skal alle kursister bære mundbind eller visir under vores kurser. Mundbind/visir må gerne tages af, når man sidder ned. 

Derudover skal der fremvises coronapas eller en negativ coronatest ved ankomst til kurset. 

Retningslinjerne for fremvisning af coronapas (for alle over 15 år): 

  • Hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
  • Hvis du har en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en hurtigtest (antigentest), der er højst 48 timer gammel.
  • Hvis du tidligere har været smittet, vil dit coronapas være gyldigt fra 14 dage efter en positiv PCR-test og op til 6 måneder efter.

 

OBS! Kan én af disse ikke fremvises på kursusdagen, er det ikke muligt at få ombooket sit kursus til en anden dag. 

 

Vi gør naturligvis jævnligt og grundigt rent, desinficerer kontaktpunkter og sørger for let adgang til håndsprit og håndvask. Derudover har vi en kraftig udsugning, som er nyttig når der steges og bages, men også i forbindelse med andre partikler. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der måtte være spørgsmål eller andet der forekommer uklart, så gør vi vores absolut bedste for at hjælpe.

Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kursus, denne skal nemlig fremvises ved ankomst. 

 

 

Lær at lave pasta på italiensk manér

Pasta er blevet allemandseje mange steder verden over, og i Danmark har vi i den grad taget den italienske spise til os med pasta i kødsovs, lasagne og den højtelskede pasta med pesto. 

Der er dog ofte langt til den autentiske italienske friske pasta lavet med friske æg, mel af god kvalitet og vigtigst af alt: Masser af kærlighed. 

Dette lærer du på nærværende kursus, hvor vi går i dybden med to slags pasta - en med fyld og en uden - og du får naturligvis kendskab til alle processer bag, så du selv kan gå i køkkenet som en vaskeægte italiensk mama og kreere et vidunderligt måltid med pasta. 

Vi kommer også omkring risottoen, som kan laves i mange variationer og med god succes, hvis blot råvarer og tilberedning er de rette. Du bliver i stand til at udvælge de bedste risottoris og opnå den perfekte cremede konsistens, når vi sammen går til retten på teoretisk og i praksis i køkkenet. 

Tilsmagning kommer vi ikke udenom, og vi dykker ned i arbejdet med de fem grundsmage, så du bliver i stand til at skabe balancen mellem surt, sødt, salt, bitter og umami, som skal til i skabelsen af et velsmagende måltid. 

Kurset byder også på andre italienske klassikere, og vi afslutter naturligvis også med et sødt indslag. 

 

Find opskrift på spaghetti cabonara her

Er du blevet sulten efter mere med pasta, så kan du finde en opskrift på det syndigt gode spaghetti cabonara her:

https://meyers.dk/opskrifter/spaghetti-carbonara/p/72006/