Lær at lave pasta på italiensk manér
Pasta er blevet allemandseje mange steder verden over, og i Danmark har vi i den grad taget den italienske spise til os med pasta i kødsovs, lasagne og den højtelskede pasta med pesto.
Der er dog ofte langt til den autentiske italienske friske pasta lavet med friske æg, mel af god kvalitet og vigtigst af alt: Masser af kærlighed.
Dette lærer du på nærværende kursus, hvor vi går i dybden med to slags pasta - en med fyld og en uden - og du får naturligvis kendskab til alle processer bag, så du selv kan gå i køkkenet som en vaskeægte italiensk mama og kreere et vidunderligt måltid med pasta.
Vi kommer også omkring risottoen, som kan laves i mange variationer og med god succes, hvis blot råvarer og tilberedning er de rette. Du bliver i stand til at udvælge de bedste risottoris og opnå den perfekte cremede konsistens, når vi sammen går til retten på teoretisk og i praksis i køkkenet.
Tilsmagning kommer vi ikke udenom, og vi dykker ned i arbejdet med de fem grundsmage, så du bliver i stand til at skabe balancen mellem surt, sødt, salt, bitter og umami, som skal til i skabelsen af et velsmagende måltid.
Kurset byder også på andre italienske klassikere, og vi afslutter naturligvis også med et sødt indslag.
Find opskrift på spaghetti cabonara her
Er du blevet sulten efter mere med pasta, så kan du finde en opskrift på det syndigt gode spaghetti cabonara her: