BESKRIVELSE

På dette kursus dykker vi dybt ned i de italienske køkkener og tilbereder sammen et skønt italiensk måltid, som vi nyder med god vin til. 

Hvad lærer du?

Vi fremstiller pasta fra bunden i to varianter – en med fyld og en uden. Du lærer hele processen at kende, så det bliver nemt at gå til derhjemme. Du lærer at lave en perfekt cremet og veltilsmagt risotto og får tips til variationsmuligheder.

Du lærer at lave andre udvalgte, klassiske retter fra bl.a. det romerske og det venetianske køkken, med respekt for traditionen og de principper, der bærer den.

Du bliver indført i den omhyggelige smagsjustering med friske krydderurter, citrussaft, eddiker, olivenolie og parmesan, som er central i det italienske køkken, men relevant for al madlavning.

Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner.

Hvad får du?

• En overdådig italiensk middag
• Opskrifterne med hjem så du kan lave retterne i dit eget køkken og genopfriske pastafremstilling og andre grundteknikker, du har lært på kurset
• Vin til madlavningen og måltidet samt kolde og varme drikke
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om gryderne

Vælg dato og billetter

  • Fre. 25. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 12. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 27. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 7. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 16. jan Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 29. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 6. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Fre. 21. feb Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 4. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 18. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 31. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 14. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 30. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person

Lær at lave pasta på italiensk manér

Pasta er blevet allemandseje mange steder verden over, og i Danmark har vi i den grad taget den italienske spise til os med pasta i kødsovs, lasagne og den højtelskede pasta med pesto. 

Der er dog ofte langt til den autentiske italienske friske pasta lavet med friske æg, mel af god kvalitet og vigtigst af alt: Masser af kærlighed. 

Dette lærer du på nærværende kursus, hvor vi går i dybden med to slags pasta - en med fyld og en uden - og du får naturligvis kendskab til alle processer bag, så du selv kan gå i køkkenet som en vaskeægte italiensk mama og kreere et vidunderligt måltid med pasta. 

Vi kommer også omkring risottoen, som kan laves i mange variationer og med god succes, hvis blot råvarer og tilberedning er de rette. Du bliver i stand til at udvælge de bedste risottoris og opnå den perfekte cremede konsistens, når vi sammen går til retten på teoretisk og i praksis i køkkenet. 

Tilsmagning kommer vi ikke udenom, og vi dykker ned i arbejdet med de fem grundsmage, så du bliver i stand til at skabe balancen mellem surt, sødt, salt, bitter og umami, som skal til i skabelsen af et velsmagende måltid. 

Kurset byder også på andre italienske klassikere, og vi afslutter naturligvis også med et sødt indslag. 

 

Find opskrift på spaghetti cabonara her

Er du blevet sulten efter mere med pasta, så kan du finde en opskrift på det syndigt gode spaghetti cabonara her:

https://meyers.dk/opskrifter/spaghetti-carbonara/p/72006/