Mexicansk Street Food
645,-
pr. person
Udforsk det mexicanske gadekøkken. På kurset tager vi dig igennem street food klassikere som bløde tacos med frijoles negro refritos og den friske salsa pico de gallo.
Hvad lærer du?
På kurset dykker vi ned i nogle af de klassiske retter fra det mexicanske gadekøkken. Du lærer at lave bløde majstortillas med det særlige fint malede majsmel ’masa harina’, som vi presser helt flade ved hjælp af tortillapressere af støbejern. Vores underviser giver tips og tricks til hvordan du kan sammensætte smage fra det mexicanske køkken og fylde din tortilla med den krydrede bønnemos frijoles negro refritos, salsa pico de gallo og guacamole.
Hvad får du?
- Drikkevarer som æblemost, øl, og vin under hele kurset
- Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Velsmagende mexicansk street food
- Opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset inddeles I i mindre grupper, så I kan samarbejde om at komme i mål med retterne. I bliver så vidt muligt sat på hold sammen, hvis I er flere der har booket kurset sammen.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.