BESKRIVELSE

Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.

På kurset dykker vi ned i surdejens verden og arbejder med de spændende "nye-gamle" korntyper. Du lærer æltning, hævning, brødformning og bagning i forbindelse med alt det bagværk, vi bager.

Vi smager på en masse godt bagværk og bager nok til, at du også kan fornøje familien.

Hvad lærer du?

Du lærer at arbejde med urhvede og mindre gængse hvedesorter, der giver stor smag til dit brød, og vi arbejder med surdej af forskellige typer, og du lærer teknikker til at styre og vedligeholde din surdej.

Vi arbejder med den bagefilosofi, som især den amerikanske mesterbager Chad Robertson, har været foregangsmand for. Mel, salt og vand er alt, der skal til for at bage fantastiske brød i denne bagetradition.

Vi bager Grantoftegårdbrød, som er et Meyers signatur-brød med inspiration fra netop Chad Robertson; et håndæltet brød hævet alene på surdej, som bages i gryde og får en unikt sprød skorpe og en saftig krumme med store, flotte lufthuller.

Vi bager 100 % fuldkornsbrød med forskellige hvedesorter som purpurhvede og hvedearterne spelt og emmer. Vi bager lækre, sprøde og porøse scones, som du hjemme kan variere med f.eks. fuldkorn, chokolade, bær, ristet havre mm.

Du lærer at bage i både metal- og træforme og at bruge hævekurve.

Hvad får du?

Smagsprøver med hjem på alt det brød, vi laver
Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
Let anretning med charcuteri og Meyers Relish, samt alt det gode bagværk naturligvis
Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien.

Vælg dato og billetter

  • Lør. 12. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 9. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 30. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Ons. 11. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 21. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 30. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 15. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Tor. 5. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 28. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.290,- pr person

Book plads
pers.

1.290,- pr person

Book plads
Tilbage

Meyers bagekursus vol. 2

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet