Meyers bagekursus vol. 2
1.395,-
pr. person
Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.
Hvad lærer du?
På kurset dykker vi ned i brødets verden og arbejder med spændende korntyper og teknikker inden for brødbagning, som kan have stor betydning for blandt andet brødets smag, krumme og skorpe.
Du får en grundig indføring i surdejens univers, lærer om hvordan du bedst kan styre og vedligeholde din surdej derhjemme.
Vi bager Grantoftegårdbrød, som er et Meyers signatur-brød; et håndæltet brød hævet alene på surdej, som bages i gryde og får en unikt sprød skorpe og en saftig krumme med store, flotte lufthuller.
Vi bager også surdejsbaguettes og et brød af 100% fuldkorn med smagfulde og aromatiske korntyper og hvedesorter som purpurhvede, spelt og emmer.
Du lærer at bage i både metal- og træforme samt at bruge hævekurve.
Derudover bager vi lækre, sprøde og porøse scones, som du hjemme kan variere med det fyld, du bedst kan lide.
Hvad får du?
- Friskbagt bagværk ved ankomst
- Kaffe, te, æblemost og øl gennem hele kurset
- Let anretning med charcuteri, en let salat og alt det gode bagværk naturligvis
- Meyers forklæde og opskrifter på dagens bagværk med hjem
- Surdej med hjem, så teknikkerne kan afprøves i dit eget køkken
- Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien
- Dit eget bagværk med hjem så du kan dele det med familie og venner
Det er muligt at tage noget af jeres lækre bagværk med hjem, derfor er det en god ide at tage en ekstra pose eller en taske med. Vi har mindre papirsposer til rådighed.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset inddeles I i mindre hold, så I sammen kan komme i mål med bagværket. Vi sørger naturligvis for, at I kommer på samme hold, hvis I deltager sammen med andre.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kursus, denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
På vores bagekurser får I en masse lækkert bagværk med hjem efter kurset, derfor er det en god ide at tage et ekstra net eller en taske med. Vi har papirsposer til rådighed.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.