Meyers bagekursus vol. 2
1.395,-
pr. person
Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol. 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med.
På kurset dykker vi ned i surdejens verden og arbejder med de spændende "nye-gamle" korntyper. Du lærer æltning, hævning, brødformning og bagning i forbindelse med alt det bagværk, vi bager.
Vi smager på en masse godt bagværk og bager nok til, at du også kan fornøje familien.
Hvad lærer du?
Du lærer at arbejde med urhvede og mindre gængse hvedesorter, der giver stor smag til dit brød, og vi arbejder med surdej af forskellige typer, og du lærer teknikker til at styre og vedligeholde din surdej.
Vi arbejder med den bagefilosofi, som især den amerikanske mesterbager Chad Robertson, har været foregangsmand for. Mel, salt og vand er alt, der skal til for at bage fantastiske brød i denne bagetradition.
Vi bager Grantoftegårdbrød, som er et Meyers signatur-brød med inspiration fra netop Chad Robertson; et håndæltet brød hævet alene på surdej, som bages i gryde og får en unikt sprød skorpe og en saftig krumme med store, flotte lufthuller.
Vi bager 100 % fuldkornsbrød med forskellige hvedesorter som purpurhvede og hvedearterne spelt og emmer. Vi bager lækre, sprøde og porøse scones, som du hjemme kan variere med f.eks. fuldkorn, chokolade, bær, ristet havre mm.
Du lærer at bage i både metal- og træforme og at bruge hævekurve.
Hvad får du?
- Friskbagt bagværk ved ankomst
- Kaffe, te og Meyers æblemost dagen igennem
- Let anretning med charcuteri og Meyers relish, samt alt det gode bagværk naturligvis
- Et Meyers forklæde med hjem
- Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
- Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien
- Dit eget bagværk med hjem så du kan dele det med familie og venner (det en god ide at tage et ekstra net eller en taske med. Vi har papirsposer til rådighed)
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset inddeles I i mindre hold, så I sammen kan komme i mål med bagværket. Vi sørger naturligvis for, at I kommer på samme hold, hvis I deltager sammen med andre.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kursus, denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
På vores bagekurser får I en masse lækkert bagværk med hjem efter kurset, derfor er det en god ide at tage et ekstra net eller en taske med. Vi har papirsposer til rådighed.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.