GASTRONOMISK TEAMBUILDING

På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus på Nørrebro kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke og altid med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer. Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

 • SAMMEN KOGER VI BEDRE

  Når I vælger 'Sammen koger vi bedre', får I nogle fornøjelige timer i hinandens selskab. Hvad enten der er tale om en ny kunde eller en flok gode kollegaer, er 'Sammen koger vi bedre' en god investering i et værdifuldt forhold.

  Læs mere
 • MADDYSTEN

  Her er teambuildingformen for det konkurrencelystne team. I dyster om at tilberede de mest velsmagende versioner af aftenens retter, hvor køkkenchefen er smagsdommer og kårer et vinderhold.

  Læs mere
 • VI HAR SNYDT LIDT

  'Vi har snydt lidt' er nyeste skud på stammen inden for teambuildingformer. En teambuildingform udviklet specielt til dem, der gerne vil i køkkenet, men ikke ønsker at starte helt fra bunden.

  Læs mere
 • DE GODE AFLEVERINGER

  På 'De gode afleveringer' retter vi fokus mod deltagernes evne til at kommunikere, koordinere og samarbejde. Under forberedelsen af menuen bytter holdene derfor opgaver op til flere gange.

  Læs mere
 • GASTRONOMI EXTRAVAGANZA

  Hvis I har lyst til at forkæle jeres kunder eller medarbejdere ud over det sædvanlige, er 'Gastronomi Extravaganza' det helt rigtige. Her skruer vi helt op for gassen! Råvarer, tilberedninger, vine og sammensætninger er af en kaliber, man kun møder på de bedste restauranter!

  Læs mere
 • GASTRONOMISK TREKAMP INKL. MIDDAG

  'Gastronomisk trekamp inkl. middag' er en dyst, hvor I får brug for jeres paratviden, når I udfordres i gastronomiske spørgsmål. Sanserne vil også komme i spil, når der skal duftes og smages i løbet af arrangementet. Forretten og hovedretten tilberedes af vores dygtige kokke, så I kan fokusere på desserten samt trekampens udfordringer.

  Læs mere

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS OG FÅ GODE FORSLAG TIL, HVORDAN JERES NÆSTE TEAMBUILDING KAN BLIVE EN HELT IGENNEM MINDEVÆRDIG OPLEVELSE.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Tag på teambuilding i Meyers Madhus

På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke og altid med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer.

Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

Samarbejde i køkkenet

Lad chefer og medarbejdere mødes i kampen om den bedste bearnaise, eller giv kolleger og nyansatte mulighed for at få hænderne i bolledejen. Skift slips og fyldepen ud med grydeske og forklæde og styrk sammenholdet og de kollegiale relationer gennem kulinariske samarbejdsøvelser.

Vi har god erfaring med at lade hyggelige stunder i køkkenet lede vejen for nye måder at samarbejde på, hvor ender skal mødes, tidsplaner skal overholdes, samspillet skal være i top og resultatet skal afleveret til tiden, når alle til sidst sidder sultne ved bordet.

Meyers Madhus' dygtige kokke guider jer hele dagen, mens I i fællesskab laver et dejligt måltid, som I nyder til slut med god vin i glasset.

Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske formåen på prøve i køkkendyster på velsmag, viden om mad eller vinsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke udviklings- og samarbejdspunkter efter jeres ønske. 

Teambuilding lege eller fokus på den gode spiseoplevelse?

Efter en hyggelig velkomst kommer I i action i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding øvelser og måske tværfagligt samarbejde eller blot nyde en god middag i fællesskab.

Vi foreslår altid en menu med sæsonens bedste økologiske råvarer. Men hvis I ønsker en kulinarisk udflugt til Italien eller Frankrig; hvis I vil lære at stege den perfekte bøf og nyde den med ekstra gode vine; eller vil introduceres til f.eks. bagning, grill eller pølsemageri, så kan det sagtens lade sig gøre. Vi kan også skrue helt op for gassen med en menu baseret på de mest eksklusive råvarer. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning!