Glutenfri bagekursus
Lær at bage luftige og aromatiske brød og lækre kager med meyerske bageprincipper – kun med naturligt glutenfri råvarer. På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere. Vi går i dybden med vores 10 glutenfri bagebud.
- 16 deltagere
- 5 timer
- Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
BESKRIVELSE
Hvad lærer du?
På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. hirse, boghvede, majsmel og glutenfri havremel. Og vi går helt uden om de tilsætningsstoffer, som findes i en del glutenfrit bagværk.
Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.
Hvad får du?
• Smagsprøver med hjem på alt det brød, vi laver
• Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
• Let anretning med charcuteri og ost, samt alt det gode bagværk naturligvis
• Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
• Forklæder med hjem
• OBS. Du får meget med hjem!
Hvis du har spørgsmål så kontakt vores bager Sophie på: soje@meyers.dk
Vælg dato og billetter
-
Lør. 8. maj Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00
-
Tir. 18. maj Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00