BESKRIVELSE

På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere. Vi går i dybden med vores 10 glutenfri bagebud.

På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. hirse, boghvede, majsmel og glutenfri havremel. Og vi går helt uden om de tilsætningsstoffer, som findes i en del glutenfrit bagværk.

Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.

Hvis du har spørgsmål, så ring til Thomas Koch man-tir og tor-fre på tlf. 25 10 27 31.

Vælg dato og billetter

  • Lør. 19. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 16. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 7. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 18. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Ons. 26. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 14. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Sådan bager du glutenfrit

Book din plads
på kurset

pers.

1.290,- pr person

Book plads
pers.

1.290,- pr person

Book plads
Tilbage

Glutenfri bagekursus

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet