BESKRIVELSE

Hvad lærer du?

På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. hirse, boghvede, majsmel og glutenfri havremel. Og vi går helt uden om de tilsætningsstoffer, som findes i en del glutenfrit bagværk.

Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.

Hvad får du?

• Smagsprøver med hjem på alt det brød, vi laver
• Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
• Let anretning med charcuteri og ost, samt alt det gode bagværk naturligvis
• Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
• Forklæder med hjem
• OBS. Du får meget med hjem!

Hvis du har spørgsmål så kontakt vores bager Sophie på: soje@meyers.dk

Vælg dato og billetter

  • Lør. 18. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Ons. 26. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 14. mar Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 4. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 16. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 27. jun

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person

Sådan bager du glutenfrit