BESKRIVELSE

På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. hirse, boghvede, majsmel og glutenfri havremel. Og vi går helt uden om de tilsætningsstoffer, som findes i en del glutenfrit bagværk.

Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.

Hvis du har spørgsmål så kontakt vores bager Sophie på: soje@meyers.dk

Vælg dato og billetter

  • Lør. 16. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 7. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 18. jan Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Ons. 26. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 14. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 4. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.290,- pr person

pers.

1.290,- pr person

Sådan bager du glutenfrit