Se menuen her

              

Juleand fra Meyers
Meyers_risalamande_til_julebordet
Julemenu med koldrøget laks, peberodsfløde og æble
Nytårsvinmenu chateau montfrin a la reverie
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 205,-pr. person

Andre har også set på

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest almindelige spørgsmål om maden til juleaften

Maden leveres enten d. 22. eller 23. december i tidsrummet mellem kl. 7-17, men du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i kølekasse. Maden kan spises både d. 22., 23. og 24. december, så længe den opbevares på køl ind til opvarmning og servering.

50 kr. uanset hvor i landet du bor (dog kun brofaste øer).

Denne menu leveres til hele landet (dog kun brofaste øer).

Du vil modtage maden pakket i engangsemballage, klar til at blive opvarmet og/eller anrettet på fade og i skåle. Følg den medfølgende vejledning, der guider dig i opvarmning og anretning af maden.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Nej, desværre ikke. 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Catering til juleaften

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året. Samtidig skal de brunede kartofler være blanke og skindet på anden sprødt, for ikke at forglemme risalamanden, der skal være blød og luftig. Julemiddagen kan hurtigt blive et nervepirrende bekendtskab for selv den garvede husmor, og det kan derfor føles tiltrængt med en hjælpende hånd til en nem juleaftensmenu. Frigiv derfor dig selv fra en hel dag i køkkenet og få tid til at være sammen med dine kære ved at lade vores kokke tilberede dette års julemiddag. Meyers leverer juleaftensmenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette den saftige and, der kommer med krydret rødkål, vores udgave af det klassiske æble, to slags kartofler og en smagfuld andeskysauce. Afslut festmåltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce. Vil du udvide den traditionelle jule menu, kan du vælge at tilføje en frisk forret med koldrøget laks til årets julemiddag.