Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 265,-pr. person

Mad til juleaften 2021

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året.

Samtidig skal de brunede kartofler være blanke og skindet på anden sprødt, for ikke at forglemme risalamanden, der skal være blød og luftig. Julemiddagen kan hurtigt blive et nervepirrende bekendtskab for selv den garvede husmor, og det kan derfor føles tiltrængt med en hjælpende hånd til en nem julemad.

Frigiv derfor dig selv fra en hel dag i køkkenet og få tid til at være sammen med dine kære ved at lade vores kokke tilberede dette års julemad til juleaften.

Julemad ud af huset til juleaften

Vi samles om bordet for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Juleaften er i særdeleshed den aften på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer.

Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Vores kokke har sammensat en menu med fantastisk julemad lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen.

Meyers julemenu

Vores kokke sørger for at du får fantastisk julemad at nyde med dine kære. Vi har sammensat en veltilberedt julemenu, hvor der serveres 2 retter. 

Hovedretten i vores julemenu er bryst og lår af fransk berberi and og det kommer med en en smagfuld andeskysauce. Dertil får du rødkål kogt med solbæreddike, vores udgave af det klassiske æble, og to slags kartofler. Der er de klassiske brunede kartofler og ristede kartofler til at suge sovsen til sig.  

Vi afslutter festmåltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler. Apropos mandler, giver vi dig naturligvis en hel mandel, så kampen om mandelgaven kan begynde

Ingen jul uden traditionel god dansk julemad. Forbered en julemiddag uden stress. Bestil julemad til jeres juleaften her hos Meyers.

Tilvalg til din julemad

Føler du at julemenuen mangler et ekstra pift? Kan du tage et kig på fanen "tilvalg". Her finder du nogle skønne tilvalg til din julemenu.  

Vil du udvide den traditionelle julemenu, kan du vælge at tilføje en frisk forret med koldrøget laks, rødbeder, cremet rygeost med peberrod og bronzefennikel til årets julemad.

Mangler du den perfekte mandelgave kan du bestille en hjemmelavet marcipangris. Vores marcipangris er håndstøbt og derefter dyppet i intens mørk chokolade i Meyers konditori.

Synes du at vinmenuen er tricky og har du svært ved at få den til at matche din julemiddag hjælper vi dig gerne med den. Vores vinkendere sørger for at der er harmoni mellem mad og vin. 
Juleaftens vinmenu består af 2 flasker le Chardonnay Pays d'Oc - Domaines des Homs (2017),  3 flasker Côtes du Rhône a la reverie, (2016) og 1 flaske portvin Ruby Port Special Reserve - Coroa de Rei.

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefrokoster.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også på det punkt hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.

Levering af traditionel julemad

Meyers leverer juleaftensmenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette vores hjertevarmende traditionel julemad. 

Du kan bare læne dig tilbage og nyde julen for din julemad bliver leveret lige til døren. Du vælger selv om din julemenu skal leveres d. 22 eller 23 december i tidsrummet mellem 6-17, men du behøver faktisk ikke at være hjemme, da julemaden er pakket i en kølekasse. 

Meyers julemad kan spises både d. 22., 23. og 24 december, så længe maden opbevares på køl indtil det skal opvarmes og serveres. Ønsker du levering d. 22 december er den sidste bestillingsfrist d. 19/12 kl 12.00. Vil du hellere have din julemad leveret d. 23 er den sidste bestillingsfrist d. 20/12 kl 12.00. Du skal dog holde i mente at det er med forbehold for udsolgt. 

Så hvis du vil sikre julemad til din juleaften kan du bestille julemenu ud af huset i god tid og glæde dig til en juleaften uden besvær i køkkenet.