Se menuen her

Vi tilbereder den klassiske julemad og sørger for, at skindet er sprødt, saucen smagt til, rødkålen krydret og kartoflerne brune. Vi leverer saftig frilandsand og alt det traditionelle tilbehør lige til din dør sammen med den bløde risalamande og vores hjemmelavede kirsebærsovs.

Julemad ud af huset - Hovedret
Risalamande til juleaften fra Meyers
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
Nytårsvinmenu chateau montfrin a la reverie

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 225,-pr. person

FAQ - Juleaften

Få svar på dine spørgsmål.

 Du kan justere i din bestilling frem til kl. 12.00 fire dag før leveringsdagen.

 

Du er velkommen til at ringe på tilf 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at justere senere end fire dage før levering. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere justering af bestillinger efter fristen.

 

Mad til højtider
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

Menuen skal bestilles 3 dage før, inden klokken 12.00 

 

Ved bestilling til d. 22/12 skal du bestille senest d. 19/12 kl. 12

Ved bestilling til d. 23/12 skal du bestille senest d. 20/12 kl. 12

 

Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

 

Levering

Du kan vælge om du vil have maden leveret d. 22. eller 23. december i tidsrummet mellem kl. 6-17, men du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en kølekasse.

Maden kan spises både d. 22., 23. og 24. december, så længe den opbevares på køl indtil opvarmning og servering.

Levering: 50,- (hele landet, og dog kun brofaste øer).

 

Maden kan holde sig i op til 3 dage så længe den opbevares på køl ind til opvarmning og servering.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Mad til juleaften 2020

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året.

Samtidig skal de brunede kartofler være blanke og skindet på anden sprødt, for ikke at forglemme risalamanden, der skal være blød og luftig. Julemiddagen kan hurtigt blive et nervepirrende bekendtskab for selv den garvede husmor, og det kan derfor føles tiltrængt med en hjælpende hånd til en nem julemad.

Frigiv derfor dig selv fra en hel dag i køkkenet og få tid til at være sammen med dine kære ved at lade vores kokke tilberede dette års julemad.

 

Julemad ud af huset til juleaften

Vi samles om bordet for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Juleaften er i særdeleshed den aften på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer.

Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Vores kokke har sammensat en menu med fantastisk julemad lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen.


Meyers julemenu

Vores kokke sørger for at du får fantastisk julemad at nyde med dine kære. Vi har sammensat en veltilberedt julemenu, hvor der serveres 2 retter. 

Hovedretten i vores julemenu er bryst og lår af fransk berberi and og det kommer med en en smagfuld andeskysauce. Dertil får du rødkål kogt med solbæreddike, vores udgave af det klassiske æble, og to slags kartofler. Der er de klassiske brunede kartofler og ristede kartofler til at suge sovsen til sig.  

Vi afslutter festmåltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler. Apropos mandler, giver vi dig naturligvis en hel mandel, så kampen om mandelgaven kan begynde

Tilvalg til din julemad

Føler du at julemenuen mangler et ekstra pift? Kan du tage et kig på fanen "tilvalg". Her finder du nogle skønne tilvalg til din julemenu.  

Vil du udvide den traditionelle julemenu, kan du vælge at tilføje en frisk forret med koldrøget laks, rødbeder, cremet rygeost med peberrod og bronzefennikel til årets julemad.

Mangler du den perfekte mandelgave kan du bestille en hjemmelavet marcipangris. Vores marcipangris er håndstøbt og derefter dyppet i intens mørk chokolade i Meyers konditori.

Synes du at vinmenuen er tricky og har du svært ved at få den til at matche din julemiddag hjælper vi dig gerne med den. Vores vinkendere sørger for at der er harmoni mellem mad og vin. 
Juleaftens vinmenu består af 2 flasker le Chardonnay Pays d'Oc - Domaines des Homs (2017),  3 flasker Côtes du Rhône a la reverie, (2016) og 1 flaske portvin Ruby Port Special Reserve - Coroa de Rei.
    

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefrokoster.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også på det punkt hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.

Levering af julemad

Meyers leverer juleaftensmenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette vores hjertevarmende julemad. 

Du kan bare læne dig tilbage og nyde julen for din julemad bliver leveret lige til døren. Du vælger selv om din julemenu skal leveres d. 22 eller 23 december i tidsrummet mellem 6-17, men du behøver faktisk ikke at være hjemme, da julemaden er pakket i en kølekasse. 

Julemaden kan spises både d. 22., 23. og 24 december, så længe maden opbevares på køl indtil det skal opvarmes og serveres. Ønsker du levering d. 22 december er den sidste bestillingsfrist d. 19/12 kl 12.00. Vil du hellere have din julemad leveret d. 23 er den sidste bestillingsfrist d. 20/12 kl 12.00. Du skal dog holde i mente at det er med forbehold for udsolgt. 

Så hvis du vil sikre julemad til din juleaften kan du bestille i god tid og glæde dig til en juleaften uden besvær i køkkenet.