Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

FAQ

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

Vores kokke har sammensat en forret, du kan købe som tilvalg.

Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af de almindelige menuer, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske juleaftensmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Juleaftensmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vi leverer juleaftensmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

- Bestil senest lørdag d. 18. december kl. 12 til levering d. 22. december.

- Bestil senest søndag d. 19. december kl. 12 til levering d. 23. december.

(med forbehold for udsolgt)

 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Bestil fra 2 personer

Maden til juleaften

Mad til juleaften 2022

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året.

Samtidig skal de brunede kartofler være blanke og skindet på anden sprødt, for ikke at forglemme risalamanden, der skal være blød og luftig. Julemiddagen kan hurtigt blive et nervepirrende bekendtskab for selv den garvede husmor, og det kan derfor føles tiltrængt med en hjælpende hånd til en nem julemad.

Frigiv derfor dig selv fra en hel dag i køkkenet og få tid til at være sammen med dine kære ved at lade vores kokke tilberede dette års julemad til juleaften.

Julemad ud af huset til juleaften

Vi samles om bordet for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Juleaften er i særdeleshed den aften på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer.

Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Vores kokke har sammensat en menu med fantastisk julemad lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen.

Meyers julemenu

Vores kokke sørger for at du får fantastisk julemad at nyde med dine kære. Vi har sammensat en veltilberedt julemenu, hvor der serveres 2 retter. 

Hovedretten i vores julemenu er rosa stegt andebryst og confiteret andelår og det kommer med en en kraftig andesauce. Dertil får du Meyers hjemmelavede rødkål, to slags kartofler, og kompot på svesker, æbler, løg og kanel. Der er de klassiske brunede kartofler og ristede kartofler til at suge sovsen til sig.  

Vi afslutter festmåltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce smagt til med kardemomme og revet appelsinskal. Apropos mandler, giver vi dig naturligvis en hel mandel, så kampen om mandelgaven kan begynde

Ingen jul uden traditionel god dansk julemad. Forbered en julemiddag uden stress. Bestil julemad til jeres juleaften her hos Meyers.

Tilvalg til din julemad

Føler du at julemenuen mangler et ekstra pift? Kan du tage et kig på fanen "tilvalg". Her finder du nogle skønne tilvalg til din julemenu.  

Vil du udvide den traditionelle julemenu, kan du vælge at tilføje en frisk forret med røget laks med kirsebær glaserede rødbeder, peberrodscreme, dild og smørristet sprød til årets julemad.

Mangler du den perfekte mandelgave kan du bestille en hjemmelavet marcipangris. Vores marcipangris er håndstøbt og derefter dyppet i intens mørk chokolade i Meyers konditori.

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefrokoster.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også på det punkt hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.

Levering af traditionel julemad

Meyers leverer juleaftensmenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette vores hjertevarmende traditionel julemad. 

Du kan bare læne dig tilbage og nyde julen for din julemad bliver leveret lige til døren. Du vælger selv om din julemenu skal leveres d. 22. eller 23. december i tidsrummet mellem 8-16, men du behøver faktisk ikke at være hjemme, da julemaden er pakket i en kølekasse. 

Meyers julemad kan spises både d. 22., 23. og 24. december, så længe maden opbevares på køl indtil det skal opvarmes og serveres. Ønsker du levering d. 22. december er den sidste bestillingsfrist d. 18/12 kl. 12.00. Vil du hellere have din julemad leveret d. 23. er den sidste bestillingsfrist d. 19/12 kl. 12.00. Du skal dog holde i mente at det er med forbehold for udsolgt. 

Så hvis du vil sikre julemad til din juleaften kan du bestille julemenu ud af huset i god tid og glæde dig til en juleaften uden besvær i køkkenet.