Thaikøkken
1.395,-
pr. person
Det thailandske køkken er blevet et af de ikoniske verdenskøkkener. Retter og ingredienser fra gadekøkkenerne har fundet vej til hele kloden, og thailandske restauranter – i og uden for oprindelseslandet – stormer op ad listerne over verdens bedste.
Selvom mange af de thailandske smage er velkendte, er det de færreste af os, der kan jonglere ubesværet med wok og bambusdamper og fremstille vores egne thailandske curry pastes, supper og dressinger fra bunden. At sætte dig i stand til det – uden at gribe ud efter glasset med grøn karry fra supermarkedet – er missionen på dette kursus.
Resultatet er et overdådigt thailandsk måltid, som vi nyder med kolde øl og kølig hvidvin til.
Hvad lærer du?
Du lærer de vigtige ingredienser og deres rolle at kende – fiskesaucen, risvineddiken, citrusfrugterne, krydderurterne, krydderierne, kokos, ingefær med mere.
Vi fremstiller vores egne curry pastes fra bunden, som du kan bruge i et væld af retter, også langt ud over de specifikt thailandske. Du lærer ingredienserne, forskellene og principperne bag at kende. Vi arbejder med forskellige tilberedningsmetoder som stegning, kogning og fritering, og kommer derudover omkring den perfekte tilberedning af ris.
Indsatsen munder ud i skønne thailandske retter, der f.eks. kan være thai beef salat, den krydrede og syrlige ”Tom Yum Goong”-suppe, kylling i grøn karry og forårsruller. Den specifikke menu kan variere med kokkens inspiration på dagen.
Hvad får du?
- Et overdådigt thailandsk måltid
- Drikkevarer – øl, vin og vand er inkluderet gennem hele kurset
- Opskrifter med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
- Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om madlavningen
På kurset inddeles I i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at komme i mål med retterne. I bliver så vidt muligt sat på hold sammen, hvis I er flere der har booket kurset sammen.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København