BESKRIVELSE

På dette kursus går vi i dybden med sovsehåndværket, så du lærer at lave en række til perfektion. Vi nyder også et godt måltid til sidst. 

Hvad lærer du?

Vi arbejder med fondbaserede, opbagte, emulgerede, kolde og varme sovse – og selvfølgelig med den fuldfede og uundgåelige bearnaise.

Undervejs får du tips til, hvad du kan gøre, hvis noget går galt – fx hvordan du kan samle en skilt sovs igen. Når du har lært det, er der ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i alle de klassiske franske saucer som hollandaise, mousseline og sabayonne.

Vi fokuserer på den grundige tilsmagning med surt, sødt, salt og bittert, og opbygningen af smagsfylde med aromatiske ingredienser som friske krydderurter, skallen fra citrusfugter mv. En essentiel del af at lave god sovs!

Kokken har tilberedt kød og grøntsager og bagt friskt brød til middagen, så du kan koncentrere dig om sovsene. Bemærk, sovse-pensum varierer med sæsonen og kokkens luner på dagen.

Hvad får du?

Dagens opskrifter med hjem, så du kan arbejde videre i eget køkken
Vin til madlavningen og middagen, og kolde og varme drikke
Et overdådigt måltid i godt selskab
Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om gryderne

Vælg dato og billetter

  • Ons. 13. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Man. 9. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 14. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 5. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 3. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet