Meyers bagekursus: Croissanter og wienerdeje
Lær at bage croissanter, pain au chocolat, æblecroissant, tebirkes, spandauer, frøsnappere og kanelsnegle til perfektion. På dette syndige kursus, hvor vi ikke sparer på hverken smørret, chokoladen eller marcipanen, får du hemmelighederne bag to alsidige dejtyper: Croissantdejen og wienerdejen og vi laver en række variationer ud fra disse.
- 16 deltagere
- 5 timer
- Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
BESKRIVELSE
Hvad lærer du?
Du skal lave en wienerdej og en croissantdej fra bunden efter de metoder, vi bruger i Meyers Bageri. Du lærer æltning, indrulning af smør, folde- og bageteknikker for begge deje.
Du lærer at lave klassiske, luftige smørbagte croissanter og pain au chocolat. Med wienerdejen laver vi tebirkes, smukt drejede frøsnappere, kanelsnegle og spandauere. Du lærer forskellige remoncer samt kagecreme med vanilje at kende og at variere dem med ingredienser som sæsonens skønneste frugter mm.
Du får tips om opbevaring og indfrysning, så du altid kan have croissanter og tebirkes klar til bagning, og vi ser på, hvad resterne fra det søde bagværk kan bruges til.
Hvad får du?
• Smagsprøver i løbet af hele kurset
• Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
• Friskbagte boller og en let anretning med bl.a. charcuteri, samt alt det gode bagværk naturligvis
• Bagværk med hjem, som vi ikke når at spise på kurset
• Alle ubagte croissanter og alt ubagt wienerbrød som kan fryses og bages derhjemme
Vælg dato og billetter
-
Lør. 13. feb Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00
-
Lør. 13. mar Udsolgt
Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00