BESKRIVELSE

Hvad lærer du?

Du skal lave en wienerdej og en croissantdej fra bunden efter de metoder, vi bruger i Meyers Bageri. Du lærer æltning, indrulning af smør, folde- og bageteknikker for begge deje.

Du lærer at lave klassiske, luftige smørbagte croissanter og pain au chocolat. Med wienerdejen laver vi tebirkes, smukt drejede frøsnappere, kanelsnegle og spandauere. Du lærer forskellige remoncer samt kagecreme med vanilje at kende og at variere dem med ingredienser som sæsonens skønneste frugter mm.

Du får tips om opbevaring og indfrysning, så du altid kan have croissanter og tebirkes klar til bagning, og vi ser på, hvad resterne fra det søde bagværk kan bruges til.

Hvad får du?

• Smagsprøver i løbet af hele kurset
• Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
• Friskbagte boller og en let anretning med bl.a. charcuteri, samt alt det gode bagværk naturligvis
• Bagværk med hjem, som vi ikke når at spise på kurset
• Alle ubagte croissanter og alt ubagt wienerbrød som kan fryses og bages derhjemme

Vælg dato og billetter

  • Lør. 2. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 14. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Søn. 26. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Søn. 9. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 29. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 7. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 11. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.290,- pr person

pers.

1.290,- pr person