BESKRIVELSE

Hvad lærer du?

Du lærer grundsmagene og deres kilder – herunder den mere lumske femte grundsmag ’umami’ – at kende og får indblik i, hvordan de spiller sammen med synet, konsistensen, aromaerne, og endda moderat smerte i smagsoplevelsen.

Vi arbejder med principperne i praksis, og du bliver indført i nyttige værktøjer til at opbygge smag i den mad, du laver. Vi arbejder med gode friske råvarer og masser af aromatiske ingredienser. Du får en praktisk indføring i den grundige tilsmagning af maden, som er enhver dygtig koks hemmelige våben.

Bemærk, en del af måltidet er tilberedt af kokken, så vi kan fokusere på det vigtigste.

Hvad får du?

• Et delikat måltid i godt selskab
• Drikkevarer i form af vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om smagen
• Opskrifter og let teori med hjem

Vil du købe et gavekort til kurset?

Vælg dato og billetter

  • Tor. 15. aug

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 17. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 15. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 12. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 4. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 14. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 8. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Tor. 5. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 14. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 3. jun

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 26. aug

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 22. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 29. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person