Meyers nytårsmenu fra Brasserie Post

Afslut året med en menu, der emmer af fransk elegance og nytårsfejring. På Brasserie POST har vores kokke skabt en særlig nytårsmenu, hvor klassiske franske er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Menuen skal afhentes fra Brasserie POST på Østerbro i Københvan.

Bestil nytårsmenuen

Nytårsmenu fra Brasserie Post på Østerbro

Det vil være muligt at købe vin som passer til maden når maden afhentes på Brasserie POST d. 31. december.

 

KLASSISK MENU

Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske

Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Hovedret
Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter. Serveret med luftig pommes puré, sprødt vinterkål og en intens skaldyrsolie

Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

VEGETARISK MENU

Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske

Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Hovedret
Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta serveret med en dyb grøntsagsjus mættet med selleri, æbler og urter. Hertil luftig pommes puré og choux farci fyldt med svampefars

Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

 

Den vegetariske menu skal tilføjes i 'tilvalg' under bestillingen

KLASSISK MENU

Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise

Laktose, æg og Gluten

Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske

Laktose, æg og gluten

POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Laktose og gluten

Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter
Serveret med luftig pommes puré, sprødt vinterkål og en intens skaldyrsolie

Fisk, skaldyr og laktose

Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

 Æg, laktose, gluten og nødder

Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

Æg og nødder

 

VEGETARMENU

Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise

Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske

Laktose, æg og gluten

POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Laktose og gluten

Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta
Serveret med en dyb grøntsagsjus mættet med selleri, æbler og urter
Hertil luftig pommes puré og choux farci fyldt med svampefars

Æg

Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Æg, laktose, gluten og nødder

Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

Æg og nødder

 

Tilvalg til nytårsmenuen

Billede-paa-vej

Nytår med klassisk elegance fra Brasserie POST

Læn jer tilbage og lad vores kokke stå for nytårsmiddagen. På Brasserie POST har vi skabt en menu, der kombinerer franske klassikere med nytårsstemning – naturligvis med den ikoniske løgtærte som forret. Menuen er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer og kan afhentes klar til servering på Østerbro. Hvis I vil gøre aftenen ekstra festlig, kan I tilføje delikatesser som friske østers, Baerii caviar eller et udvalg af oste med chutney, den perfekte afslutning på året.

Det vil være muligt at købe vin som passer til maden når maden afhentes på Brasserie POST d. 31. december.

 

  • Bestil senest 3 dage før

    Bestil senest d. 28. december kl. 12. Vi tager forbehold for udsolgte varer, så bestil i god tid.

  • Juster din bestilling

    Frem til d. 28. december kl. 12 kan du nemt justere din ordre – ændre antal, tilføje ekstra varer eller tilpasse din menu efter behov.

  • Afhent på nytårsaftensdag

    D. 31. december kan du afhente din nytårsmenu på Brasserie POST på Østerbro i København

FAQ

Afhentning kan ske d. 31. december og sidste bestillingsfrist d. 28. december kl. 12:00. 

Du kan afhente din nytårsmenu på Brasserie POST, Øster Allé 1, 2100 København

OBS. vi tager forbehold for udsolgt.

 

Vores kokke har også sammensat en vegetarisk nytårsmenu. Den vegetariske menu kan i tilføje i bestillings flowet under 'tilvalg'. I år kan man desværre ikke udelukkende bestille vegetarmenu. 

Bestillingsfrist - Afhentning

Bestil nytårsmenuen senest d. 28. december kl. 12:00 for afhentning. 
  

Vi tager forbehold for udsolgt.

Du kan justere din bestilling indtil d. 28. december kl. 12

 

 

Log ind på din bestilling her og juster antal kuverter eller tilføj tilvalg.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du senest ringe til kundeservice d. 23. december inden kl. 18. Det er ikke muligt at annullere din bestilling ved at skrive en mail.

 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Du kan justere din bestilling indtil d. 27. december kl. 12, hvis du bestiller din nytårsmenu til levering.

Du kan justere din bestilling indtil d. 28. december kl. 12, hvis du bestiller din nytårsmenu til afhentning.

Log ind på din bestilling her og juster antal kuverter eller tilføj tilvalg.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000


For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Kundeservice: 

Telefon: 39186900

Mail: post@meyers.dk 

 

 

Kundeservice har åbent  til og med den 30. december

 

Kontakt d. 31 december: 28 35 30 34

Mellem 10.00-15.00

Nytårsmenu 2025 fra Brasserie POST i København

Gør nytårsaften 2025 ekstra festlig med en nytårsmenu fra Brasserie POST på Østerbro i København. Vores kokke har sammensat en menu, der forener fransk elegance med nordisk håndværk – perfekte retter til en nytårsaften med fokus på smag, kvalitet og ro omkring bordet. Menuen kan kun bestilles til afhentning på Brasserie POST og er klar til servering, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen i godt selskab.

Den klassiske nytårsmenu byder blandt andet på vores populære løgtærte med karamelliseret løg, en fyldig hovedret og en intens chokoladedessert – alt sammen tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Ønsker du lidt ekstra luksus til din nytårsaften, kan du tilkøbe østers, Baerii caviar eller et udvalg af franske oste med chutney. Det er catering til nytår, når det er allerbedst – uden at du skal røre en finger i køkkenet.

Uanset om du leder efter catering til nytår, en nytårsmenu i København eller blot vil nyde en velsmagende menu hjemme med venner og familie, er Meyers nytårsmenu fra Brasserie POST et sikkert valg. Afslut året med en middag, der hylder det velkendte og indbyder til at forlade det gamle og gå et nyt, godt år i møde – med smag, nærvær og god mad i centrum.