Her kan du fejre mortensaften i vores restauranter

I anledning af mortensaften inviterer vi til en hyggelig aften med mortensand og alt det klassiske tilbehør. I år kan I fejre mortensaften på Fasangården eller hos Meyers Spisehus i Lyngby.

  • 10. november

    Mortensaften på Fasangården

    Spis ude

    Fasangården byder indenfor, dækker op i stuerne og serverer en klassisk mortensaften menu bestående af:

    Snack: Rosti med pisket friskost, purløg og ørredrogn

    Forret: Rejebisque med fløde, kørvel og brød

    Hovedret: Stegt andebryst, blomkålspure, med kirsebær glace og andekroketter

    Dessert: Lun æble crumble med vaniljeis

    Book bord
  • 10. november

    Mortensaften i Meyers Spisehus Lyngby

    Spis ude

    Saml familien til mortensaften i Spisehuset og nyd vores tre-retters menu.

    Forret: Koldrøget laks med let syltet beder, peberrodscreme & rugknas

    Hovedret: Stegt andebryst & confiteret lår med hjemme syltet rødkål, æble sveske kompot, ristede kartofler & andesky sauce

    Dessert: Blommetrifli med mandelmakroner & flødeskum

    Book bord