Tilbage til opskrifter

Kirsebærsauce med anis og kanel

  • Opskrift på kirsebærsovs til risalamande

Her får du opskriften på den bedste kirsebærsovs til din risalamande. Du kan i den grad smage forskel på den købte og hjemmelavede kirsebærsauce, som her har en skøn smag af appelsinskal, kanel og stjerneanis.

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Kom de syltede kirsebær i en gryde sammen med fintrevet appelsinskal og appelsinsaft, sukker, eddike, kanel og stjerneanis. Bring gryden i kog, og lad bærrene koge igennem i 3-4 minutter. Rør maizena ud i lidt koldt vand, og hæld det i kirsebærsovsen under omrøring. Lad sovsen koge i 1 minut, så den tykner, og smag evt. til med ekstra sukker og eddike. Server sovsen lun.

Tip

Du kan sagtens lave kirsebærsovsen færdig på forhånd og så lune den, når den skal bruges.

Ingredienser

1 glas syltede kirsebær
1 usprøjtet appelsin
2 spsk sukker
1 spsk kirsebæreddike
1 kanelstang
1 stjerneanis
1 spsk maizena


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    To generationer: Søde sager i juleudgave

    Vi skruer op for julehyggen i Madhusets køkkener og kaster os over nogle af favoritterne fra det søde julekøkken. I lærer bl.a. at lave jødisk-inspireret småkager med kanelsukker og arbejde med dej så der kan laves julesnurrer. Man skal minimum købe to billetter til vores to-generationer arrangementer. Vi anbefaler, at børnene er fyldt 7 år. Der arbejdes i grupper, selvfølgelig så børnene er sammen med den voksne, de følges med.

    Læs mere og bestil

Denne æblegløgg er en klassiker i Meyers Deli og en forrygende sjælevarmer på de kolde vinterdage. Den kan nydes af både store og små, da den er lavet uden alkohol. Se hvordan du kan lave den selv.

Sådan laver du æblegløgg derhjemme