Alt hvad du har brug for til juleaften

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året. Her finder du julens bedste opskrifter, og orker du ikke selv at stå i køkkenet, kan du bestille vores juleaftens menu lige til døren.

 • Opskrift på andesauce

  Den perfekte andesauce til juleanden

  Sauce skal der til, når den saftige andesteg skal på bordet juleaften. Her får du vores bedste opskrift. Den er ikke svær at give sig i kast med.

  Find opskrift
 • Bestil mad til juleaften hos Meyers

  Orker du ikke at stå i køkkenet?

  Lad os sørge for julemaden

  Julen er for mange en tid fyldt med ærinder og for mange ting at nå. Derfor kan julemiddagen for mange blive et nervepirrende bekendtskab , hvorfor det selv for den mest garvede kan føles tiltrængt med en hjælpende hånd. Frigiv dig selv fra en hel dag i køkkenet, få tid til hyggeligt samvær med dine nærmeste og lad vores kokke tilberede årets julemiddag.

  I vores klassiske julemenu sørger vi for, at skinnet er sprødt, saucen smagt til, rødkålen krydret og kartoflerne brune. Vi leverer saftig and og alt det traditionelle tilbehør lige til din dør sammen med den bløde risalamande og vores hjemmelavede kirsebærsovs. I menuen vil der være mulighed for at tilkøbe forret.

  Bestil mad

Julens historie

Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forældre hver år ved medvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt.

Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festen til december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel. Det har vi gjort hver år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige.

 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Giv en oplevelsesgave til en du holder af

  Giv et madkursus i julegave

  Kom på madkursus i Meyers Madhus, hvor du lærer at bage, udforske nye gastronomiske territorier eller får inspiration til desserter fra chokoladeeksperter og landets bedste kokke. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

  Find alle vores madkurser her