Tilbage

Lille Meyer vinter pop-up i Frederiksberg Have

Fra fredag-søndag i de tre kommende weekender kan du tage forbi Fasangården i Frederiksberg Have og besøge vores food truck Lille Meyer. Her serverer vi varme drikkevarer, lune sandwiches og sødt bagværk, der kan snuppes med på gåturen.

Selvom det meste i København er lukket ned, er det stadig tilladt at gå ture, og hvilket bedre sted at nyde lidt frisk luft end det romantiske landskab i Frederiksberg Have med Frederiksberg Slot og Zoologisk Have i baggrunden. På din tur gennem haven kommer du forbi vores nyligt åbne spiseri, Fasangården, der desværre må holde lukket i et lille sykke tid endnu. Du kan dog stadig beundre den smukke historiske facade udefra og nyde lidt godt at drikke og spise fra vores food truck.

De kommende tre weekender kan du tage et pitstop ved Fasangården, hvor vores farverige food truck Lille-Meyer solidt står parkeret. Her kan du lune hænderne på en af vores brandvarme drikke, få stillet sulten med en sprød grillet sandwich eller få en kanelsnurre og en hindbærsnitte med til den søde tand. Alt vi serverer er selvfølgelig lige til at snuppe med på gåturen.

Skal du lunes helt igennem kan du bestille en Meyers hotshot, der er en varm og spicy drik lavet på æblemost fra Lilleø, kogt op med friske æbler, ingefær, citron og krydderier. Den kan bestilles både med og uden rom. Herunder kan du se vores åbningstider, menu og adresse. Vi ser frem til at se dig i weekenden.

Vores åbningstider

Vores menu:

 

Adresse: Søndre Fasanvej 73, 2000 Frederiksberg

  • Friskbagte kanelsnurrer

    Kom forbi og prøv en af vores populære kanelsnurrer, der smager syndigt godt og er perfekt følgesvend til en lille gåtur.

  • Vores farverige foodtruck Lille Meyer

    Er du på tur i Frederiksberg Have er det os du skal spotte. Vi står klar bag lugen med friske forsyninger og varme drikke.