Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Vi tilbyder
Kantiner
Frokostordning
Firmafest
Møder og konferencer
Teambuilding
Madrådgivning og projekter
Foodservice
Formål
Bæredygtighed
Cases
Kontakt
Nyheder
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Tilbage
Bæredygtighed
Nyheder
Meyers og MENY udvider samarbejde: Åbner bælgfrugtboder i hele Danmark
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Meyers gør status på bæredygtighedsarbejde: Hæver økologiprocent til 55% og indkøber 72 tons bælgfrugter
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers fremhævet af Børsen for at genetablere biodiversitet gennem dyrkning og salg af bælgfrugter
Bæredygtighed
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i januar
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Mad på arbejde
Mariagertobahvede
Nyheder
Bagning
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Børsen Bæredygtigt
Nyheder
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Meyers lancerer hudplejeserie baseret på bælgfrugter
Råvarer
Mad på arbejde
De økologiske okser fra Livø
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers til Madkulturen: I har ret – vi har et ansvar for grønnere madvaner
Nyheder
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bælgfrugternes dag
Jul og nytår
Claus Meyer og Bo Frederiksen besøger Aftenshowets julestue
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Jul og nytår
Grønne salater til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Råvarer
Troldgaarden
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Mad på arbejde
Sådan redder vi 1300 kg pærer
Bæredygtighed
Råvarer
Højtider
Reduced
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Råvarer
Mac.Ferments
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Råvarer
Nabo Farm
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Råvarer
Beyond Coffee
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Nyheder
Løgismose Meyers indgår samarbejde med GreenMind
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Sådan sparer du penge i køkkenet
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
Nyt, gratis opskriftshæfte med grønne livretter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Oplevelser
Food Festival Århus 2022
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
Råvarer
10 tips til at spise mere bæredygtigt i hverdagen
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Opskrifter
Put sommeren på glas
Bæredygtighed
Efterår
Vinter
Nyheder
Meyers vil gøre sommermenuen grønnere med nye grillpølser
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Dét kan du opleve og spise i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Q&A med Christophe - kokken bag vores populære middagsretter
Bæredygtighed
Produkter
Råvarer
Råvarer
Alt godt fra havet - fisk og skaldyr
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Genbrugsbakker og flere bælgfrugter
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Udforsk indmad
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Tæt på fermentering
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
5 klassiske livretter, vi har gjort grønne
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i februar
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonbaseret
Opskrifter
Mad på arbejde
Lokale råvarer
Råvarer
Vinter
Råvarer
Tæt på det grønne køkken med Jonas Boelt
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Claus Meyers bedste tips til mere grønt i hverdagen
Nyheder
Bæredygtighed
Claus Meyer
Nyheder
Det grønne råd
Bæredygtighed
Råvarer
Råvarer
Lær fra den bedste: tæt på det grønne køkken med Bo Frederiksen
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Drop idéen om 'kød med tilbehør'
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
5 grønne livretter, du kan lave på under 30 minutter
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
En grøn start
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Grønne retter og tilbehør til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Nyheder
Meyers Madhus skal hjælpe med nyt, stort udviklingsprojekt i Marokko
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i december
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Vinter
Nyheder
"Køkkenet er vores hjerte" - Kom med indenfor i Joannahuset
Bæredygtighed
Claus Meyer
Nyheder
Klimavenlig opskriftdatabase til Københavns kommune
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Økologiske Landmænd
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Fra kompost til klimamad: Nyt samarbejde forvandler skæve overskudsgrøntsager til frokost i kantinen
Bæredygtighed
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i november
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Nyheder
Første høst i hus på Bornholm
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Danmarks Nationale Madspildsdag
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Oplevelser
På gensyn til Madens Folkemøde
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i oktober
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Oplevelser
Dagbog fra Madens Folkemøde - dag 1
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Mad på arbejde
Danske Rambøll vil reducere CO2-udledningen i kantinen med 25%
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Grøn genvej i hverdagen
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Meyers sat sig for at blive Nordens første store, B Corp-certificerede fødevarevirksomhed
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Dyrevelfærd
Bæredygtighed
Økologi og dyrevelfærd
Bæredygtighed
For at mindske aftrykket fra den emballage, vi bruger, arbejder vi ud fra cirkulære principper om at reducere, genbruge og genanvende.
Bæredygtighed
Klimaaftrykket fra fødevarer beregnes ud fra en såkaldt livscyklusvurdering (LCA). Det er en kortlægning af aftrykket i alle led i det system, som fødevaren kommer fra.
Nyheder
Bæredygtig convenience: Meyers er klar med grønne ’limited edition’-retter i genbrugsbakker
Bæredygtighed
Produkter
Oplevelser
Madens Folkemøde 2023
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i september
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Bæredygtighed
Økologi
Råvarer
Det nordiske Køkkenmanifest
Bæredygtighed
Claus Meyer
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i august
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Mere end bare suppe: ”Det handler om at udforske vores rødder. Både som vietnamesere og danskere”
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner tildelt ISO 14001-certifikat i Miljøledelse
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Nu er vi medlem af 'Landsorten'
Bæredygtighed
Råvarer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juli
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Claus Meyer har modtaget ’The Order of Agricultural Merit’ ved en ceremoni på Den Franske Ambassade
Bæredygtighed
Claus Meyer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juni
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i maj
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Klimamål for Meyers 2021
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Maden i kantinen skal både forandre og forene
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i marts
Forår
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonnært
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Honning fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Bæredygtighed i Meyers Kantiner
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Okser fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Q&A om De officielle kostråd
Bæredygtighed
Nyheder
De nye kostråd 2021
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Familien Langagergaard spiste efter Almanak i et år
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Sådan undgår vi Corona-madspild: Tusindvis af strandede østers forvandles til ren velsmag
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner støtter bæredygtigt fiskeri
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Meyers Madhus skal rådgive køkkenmedarbejderne i København Kommune i klimavenlig mad
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Kend dine bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Ny kogebog: Grønne proteiner
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Bloom og Meyers forædler Frederiksbergs nedfaldsæbler om til gylden cider
Bæredygtighed
Efterår
Råvarer
Nyheder
Danmark redder maden - en aktion mod madspild
Bæredygtighed
Efterår
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers udvider kampen mod madspild med kampen mod plastikspild
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Kystnært fiskeri i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Inspiration til nem hverdagsmad med få gode råvarer
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Månedens råvarer: Asparges
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Bliv klog på bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Tips til at minimere madspild
Bæredygtighed
Opskrifter
Bæredygtighed
Grøn julefrokost
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Nyheder
Herningsholmskolen smager på matematik, dansk og grøn mad med Meyers
Bæredygtighed
Råvarer
Råvarer
Velsmagende grøn mad
Bæredygtighed
Råvarer
Økologi
Meyers Bageri
Bagning
Bæredygtighed
Bagning
De 10 bagebud
Bæredygtighed
Surdej
Råvarer
Mad på arbejde
Sådan spilder du mindre - 10 gode råd fra vores 400 gastronomer
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Den nye nordiske kost: når sundhed møder velsmag
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers Kantiner skaber fremtidens madoplevelse i BLOX
Restauranter
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til årets dyreven
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Den grønne fremtid er ankommet
Bæredygtighed
Mad på arbejde
50% mindre kød - 100% brugertilfredshed
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Lær at bruge de smagfulde rester
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Få meget mere økologi - uden det koster ekstra
Bæredygtighed
Råvarer
Planetary Health Diet – et bud på fremtidens måltider
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Sådan bruger du dine julerester
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Bagning
Fuldkornets dag - hvad er fuldkorn?
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Råvarer