MANDAG
Brændende kærlighed med kartoffelmos*
serveret med
Stegt pastinak med hasselnøddeolie, persille og eddike
Sprød spidskål, frisk grønkål, fricee og asparges med grov sennepsdressing
Syltede rødbeder
Emmer brød og rugbrød
Syltede gulerødder med estragoncreme
Kyllingesalat med svampe og syltede løg
*Alternativ ret: Vegansk brændende kærlighed med røget selleri og bløde løg
TIRSDAG
Langtidstegt oksetykkam i tomat og oliven*
serveret med
Stegte gnocchi med timian og butternut squash
Stegte squash vendt i pesto med kapers, merian, linser og mandler
Gulerodscrudite, oregano, spinat og røgede mandler.
Salsa verde med kapers og ansjos
Grove foccacia med rosmarin og rugbrød
Baccalau med torsk, kartoffel og kapers
Rullepølse med løg, karse og pickles
*Alternativ ret: Veganske pastinakfalafler med oliven og tomat
ONSDAG
Frikasse med sprængt kylling, forårsgrønt og ramsløg*
serveret med
Gratineret porre med timian
Kogte hvede kerner med asparges, persille og grov sennep
Bladselleri, gråærter, spinat, løvstikke og crudite af persillerod.
Gremolata af revet peberrod, persille og citronskal
Purpurhvedebrød og rugbrød
Rødbedetatar
Grov pate med syltede agurker og grov sennep
*Alternativ ret: Vegansk frikasse med rodfrugter og persille
TORSDAG
Kødboller med lam og okse*
serveret med
Stegte søde kartofler vendt med chilisovs
Stegt rosenkål, spinat og feta med citron, oregano og olivenolie
Sprød spidskål med snittet rødløg, persille, mynte og granatæble
Humus med tahin og creme fraiche med sumac
Pitabrød, hvedebrød og rugbrød
Mini mozzarella med haricot vert og merian
Kalverilette med fennikelfrø og syltet fennikel
*Alternativ ret: Falafler
FREDAG
Bagt oksebov med rosmarin og timian*
serveret med
Bagte aubergine med hvidløg, timian, kardemomme og sherryeddike
Perlebyg med rosiner, appelsin, røgede mandler, mynte og granatæble
Rødbede-crudité med feta, rosiner, oregano og cashewnød
Yoghurtcreme med hvidløg, citron og persille
Rugbrød og madbrød med soltørrede tomater
Syltede grønne asparges med æggecreme
Varmrøget laks vendt med kapers, mynte og piment
*Alternativ ret: Helt grillet blomkål med varme krydderier og oliven