Livretter

Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

Variation er kernen i den gode frokostbuffet

Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.
 

 

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt. 

Livretter kan kombineres med Den Grønne, så I selv vælger, hvor mange dage I ønsker at spise Livretter, og hvor mange dage i ønsker at spise vegetarisk.

Vi leverer i hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 

Prisen er:

- fra 55 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms). Fragt tilkommer. 

10-20 kuverter: 59 kroner

21-40 kuverter: 57 kroner

+ 41 kuverter: 55 kroner

 

 

 

Se ugens menu 

  • Livretter 2020

    En bæredygtig frokost

    Vi mener, at en god frokost tager hensyn til klodens sundhedstilstand og også gavner vores egen. Derfor består frokostbuffeten af de retter, som vi alle sammen er glade for at spise, tilberedt med en lille smule mindre kød, en lille smule mere grønt og propfuld af grønne urter, korn, bær og fuldkorn. Vi vælger oftest kød af den lysere slags, det vil sige mere kylling, fisk og svinekød.

    Det er smagen og kvaliteten af råvaren, som skaber grundlaget for den gode frokost. Derfor sørger vi for et godt, dansk udgangspunkt, men er ikke bange for at sætte kål, kartofler og korn i selskab med sumak, sesam og safran.


En uge med Livretter

Menueksempler

MANDAG 

Brændende kærlighed med kartoffelmos*
serveret med

Stegt pastinak med hasselnøddeolie, persille og eddike

Sprød spidskål, frisk grønkål, fricee og asparges med grov sennepsdressing

Syltede rødbeder

Emmer brød og rugbrød

Syltede gulerødder med estragoncreme

Kyllingesalat med svampe og syltede løg

*Alternativ ret: Vegansk brændende kærlighed med røget selleri og bløde løg

 

TIRSDAG

Langtidstegt oksetykkam i tomat og oliven*
serveret med

Stegte gnocchi med timian og butternut squash

Stegte squash vendt i pesto med kapers, merian, linser og mandler

Gulerodscrudite, oregano, spinat og røgede mandler.

Salsa verde med kapers og ansjos

Grove foccacia med rosmarin og rugbrød

Baccalau med torsk, kartoffel og kapers

Rullepølse med løg, karse og pickles

*Alternativ ret: Veganske pastinakfalafler med oliven og tomat

 

ONSDAG

Frikasse med sprængt kylling, forårsgrønt og ramsløg*
serveret med

Gratineret porre med timian

Kogte hvede kerner med asparges, persille og grov sennep

Bladselleri, gråærter, spinat, løvstikke og crudite af persillerod.

Gremolata af revet peberrod, persille og citronskal

Purpurhvedebrød og rugbrød

Rødbedetatar

Grov pate med syltede agurker og grov sennep

*Alternativ ret: Vegansk frikasse med rodfrugter og persille

 

TORSDAG

Kødboller med lam og okse*
serveret med

Stegte søde kartofler vendt med chilisovs

Stegt rosenkål, spinat og feta med citron, oregano og olivenolie

Sprød spidskål med snittet rødløg, persille, mynte og granatæble

Humus med tahin og creme fraiche med sumac

Pitabrød, hvedebrød og rugbrød

Mini mozzarella med haricot vert og merian

Kalverilette med fennikelfrø og syltet fennikel

*Alternativ ret: Falafler

 

FREDAG

Bagt oksebov med rosmarin og timian*
serveret med

Bagte aubergine med hvidløg, timian, kardemomme og sherryeddike

Perlebyg med rosiner, appelsin, røgede mandler, mynte og granatæble

Rødbede-crudité med feta, rosiner, oregano og cashewnød

Yoghurtcreme med hvidløg, citron og persille

Rugbrød og madbrød med soltørrede tomater

Syltede grønne asparges med æggecreme

Varmrøget laks vendt med kapers, mynte og piment

*Alternativ ret: Helt grillet blomkål med varme krydderier og oliven

 

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop


Frokostbuffet med livretter

VELKENDTE LIVRETTER PÅ MENUEN

Vores frokostbuffet ‘Livretter’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af velkendte og veltilberedte livretter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam. På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIAL ANSVARLIGHED

Denne frokostbuffet har ligesom vores andre frokostløsninger en bæredygtig profil, hvor økologi, lokalt kystfiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Vi mener nemlig, at det gode måltid bør tage hensyn til både klodens og vores egen sundhedstilstand. Livretterne laves derfor med en smule mindre kød og en smule mere grønt, og der sparres aldrig på de gode urter, kornet, bærrene og fuldkornet. Af samme grund serverer vi oftest mere kylling, fisk og svinekød frem for det røde kød.