Meget mere mad

Udover den daglige frokostordning, kan vi også hjælpe med en række af hverdagens andre behov for mødeforplejning, frugtordning, søde sager, morgenmad og takeaway. Herunder kan du læse mere om nogle af vores mest populære tilvalg.

MØDEFORPLEJNING
Vi tilbyder mødeforplejning i form af frisksmurte sandwich, frokostplatter og sprøde salater - alt sammen tilpasset sæsonens råvarer. I bestiller nemt via frokostportalen, og vi leverer til jer, så I bare skal stille maden på mødebordet.

FRUGTORDNING
Vi kan nemt sørge for frisk frugt til kontoret som en fast levering sammen med jeres frokost. Et stykke frisk frugt er oplagt til den lille sult eller som en hurtig snack på vej ud ad døren. Frugten vil være tilpasset sæsonens udbud for at få den bedste smag, den bedste kvalitet og for at tage hensyn til vores klima. 

SØDE SAGER
Til eftermiddagens møder er det oplagt med søde snacks og delikatesser. Vi sørger for et bredt udvalg af søde sager i højeste kvalitet.

MORGENMAD
At mødes til fælles morgenmad er en hyggelig måde at starte dagen. Vælg mellem en fast levering af morgenmad fx hver fredag, eller morgenmad til en særlig anledning. I vores frokostportal har I mulighed for at vælge blandt vores økologiske, friskbagte brød og wienerbrød fra vores bagerier samt skyr med lækkert tilbehør eller en morgentallerken. 

TAKEAWAY
Vi tilbyder en hjælpende hånd til aftensmaden. Via vores app kan I nemt bestille sund og velsmagende aftensmad, der kan hentes med hjem efter arbejde. Bestil dagens ret, som varieres og tilpasses sæsonen eller køb friskbagt brød med hjem – f.eks. til weekendens morgenmad, tapasaften eller børnenes madpakker. Det er ligeledes muligt at købe et udvalg af Meyers delikatesser.