Tid til en ny frokostordning?

Giv jeres medarbejdere en frokostordning, det er værd at komme på arbejde efter - hver dag.

Bestil her Download brochure

Frokostordning fra Meyers

Gør frokostpausen til dagens højdepunkt, og vælg en frokostordning, der har variation, økologi og sæsonbetonede råvarer på menuen. Det er vores mål at tilbyde en frokostordning, som hver dag byder på en velsmagende og sanselig oplevelse, og som samtidig er underbyggende for sundhed, fællesskab, trivsel og madglæde.

Som frokostkunde hos Meyers kan I nemt justere i antallet af spisende fra dag til dag i frokostportalen, ligesom I kan bestille mødeforplejning, frugt, søde sager mm. sammen med jeres frokost. Har I brug for hjælp med at klargøre, anrette og rydde af efter frokosten, kan vi skræddersy en ordning til jer, hvor en af vores frokostværter hjælper jer med at skabe den optimale frokostoplevelse på daglig basis. 

"En god frokostordning er afgørende for såvel trivsel som effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed samt fokus på bæredygtighed, gjorde udslaget i vores valg af Meyers."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys
 • Bestil på vores frokostportal

  Gå ind på vores frokostportal og bestil frokost til dig og dine kollegaer - eller kontakt os for at høre mere.

 • Vi leverer frokosten til døren

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • En varieret frokostordning

  Uanset hvilket køkken du vælger, er du altid sikret, at der er variation, velsmag og sæsonbetonede råvarer på menuen.

Kom godt i gang med en frokostordning fra Meyers

 • 1

  Vælg

  Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • 2

  Bestil

  Bestil direkte på vores frokostportal eller kontakt os for et tilbud

 • 3

  Nyd

  Få leveret og nyd en lækker frokost med kollegaerne hver dag

 • 4

  Juster

  Foretag løbende rettelser og juster antal dagligt spisende direkte i frokostportalen

 • 5

  Tilvælg

  Bestil morgenmad, mødeforplejning mm. i frokostportalen efter behov

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Meget mere mad

Udover den daglige frokostordning, kan vi også hjælpe med en række af hverdagens andre behov for mødeforplejning, frugtordning, søde sager, morgenmad og takeaway. 

Læs mere her

Vi tilbyder en hjælpende hånd til aftensmaden. Via vores app kan I nemt bestille sund og velsmagende aftensmad, der kan hentes med hjem efter arbejde.

Som frokostkunde hos Meyers kan I tilkøbe mødeforplejning i form af frisksmurte sandwich, frokostplatter og sprøde salater - alt sammen tilpasset sæsonens råvarer.

Vi kan nemt sørge for frisk frugt til kontoret som en fast levering sammen med jeres frokost. Et stykke frisk frugt er oplagt til den lille sult eller som en hurtig snack på vej ud ad døren.

Til eftermiddagens møder er det oplagt med søde snacks og delikatesser. Vi sørger for et bredt udvalg af søde sager i højeste kvalitet.

I vores frokostportal har I mulighed for at vælge blandt vores økologiske, friskbagte brød og wienerbrød fra vores bagerier samt skyr med lækkert tilbehør eller en morgentallerken.

Læs mere her

EN GOD FROKOSTORDNING MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM
Meyers frokostordning er en nem, sund, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning til virksomheder i København og omegn samt i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle – store såvel som små virksomheder. Vi leverer jeres frokost lige til døren, så alt I skal gøre er at tage imod maden og sætte den på bordet til kollegaerne.

Er du på udkig efter en nem og sund frokostordning til din virksomhed i København eller Aarhus-området? Så kan Meyers frokostordning være det helt rigtige valg for dig. Vi tilbyder en firmafrokost, der kan tilpasses jeres behov og præferencer.

Meyers frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for "Det velkendte", "Den grønne" og "Almanak". Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.

Meyers firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag.

Hvis du er på udkig efter en nem og bekvem frokostløsning til din virksomhed, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for jer. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning.

I mere end 15 år har vi leveret sunde og velsmagende frokostordninger til firmaer. Vi tror nemlig på, at et godt og mættende måltid midt på dagen giver god energi og overskud til at løse arbejdsopgaverne. Vi tror også på, at en god frokost kan bringe medarbejderne tættere sammen, styrke deres sundhed og skabe en større måltidsglæde, der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost. 

Hos Meyers får I en økologisk frokostordning både i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Find ugens menuer her

LEVERING AF FROKOSTORDNING
Vi leverer firmafrokost til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Du bestiller til én uge ad gangen, hvor bestillingsfristen til den kommende uge er torsdag inden kl. 12 ugen før. For at gøre det mere fleksibelt for jer, er det muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter senest kl. 12 til den efterfølgende dag. I kan enten vælge at modtage frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

Du har mulighed for at bestille Meyers økologiske og grønnere frokostordning direkte via vores hjemmeside. Har du har spørgsmål eller ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 39186900.

MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m. 

Alle fordele og vores tilbud gælder for frokostkunderne i København og omegn såvel som for frokostkunderne i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

FIRMAFROKOSTORDNING
Meyers velsmagende og økologiske frokostordning understøtter jeres forretning med begejstrede medarbejdere til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder økologiske frokostordninger til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet.

Det er muligt at bestille Meyers frokostordninger i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.