Trænger I til en ny Frokostordning?

Frokostordning

Det er vores mål at tilbyde en daglig frokost, som hver dag er en velsmagende og sanselig oplevelse, der er opbyggende for både sundhed, fællesskab, trivsel og madglæde. 

Bestil din frokostordning nemt og bekvemt via Meyers Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os, ligesom nye kunder med få klik kan bestille deres næste frokostordning online.

Vi leverer jeres frokostordning lige til døren i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus og omegn, samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

 Prøv én af vores et af vores tre frokostkoncepter:
- Livretter 
- Den Grønne
- Massive lunch & catering

 • Livretter 2020

  Livretter

  En frokostordning fuld af favoritter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

 • Falafel

  Den Grønne

  En fuld vegetarisk frokostordning

  Vores grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Et måltid, der giver fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget.

  Vi tilbyder muligheden for at tilvælge én eller flere grønne dage om ugen, men I kan naturligvis også nyde den grønne frokostbuffet alle ugens fem dage, hvis I ønsker det.

 • Massive Lunch & Catering

  Velkendte hverdagsretter

  Velsmag, variation og dufte fra verdenskøkkenet. Det er pejlemærkerne, når vi laver frokostordning i Massive Lunch & Catering. Med de danske favoritter øverst på menuen kombineret med en nysgerrighed på køkkener fra hele kloden, kan I glæde jer til en daglig frokostordning, der overrasker både syns- og smagsmæssigt. (Leveres kun i Storkøbenhavn).

  Læs mere

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

"En god frokostordning er afgørende for såvel trivsel og effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed gjorde udslaget i vores valg af Meyers, samt deres fokus på bæredygtighed."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys
 • Bestil på vores frokostportal

  Gå ind på vores portal og bestil frokost til dig og dine kollegaer eller kontakt os for at høre mere.

 • Vi leverer frokosten til døren

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Sammensæt jeres egen frokostordning

  Kombinér vores koncepter for variation i firmafrokosten henover ugen.

 • Klassisk frokost fra Meyers

  Frokostordning fra Meyers

  FROKOSTORDNING TIL DIG OG KOLLEGERNE i ØSTJYLLAND

  Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød.

  Det hele er klar til at blive anrettet lækkert og indbydende hos jer, så I får en frokost, der forener velsmag, sundhed og bæredygtighed.

  Vi leverer frokostordningen lige til døren i Aarhus og omegn - blandet andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

  Læs mere
 • Brød Meyers frokostordning

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Livretter, Den Grønne samt Massive frokostordning her.

  Se ugens menu

"Meyers var det oplagte valg for os med deres grønne fokus, som passer perfekt til os som virksomhed. Det er velsmagende mad, som præsenteres på en lækker og inspirerende måde. Råvarerne følger sæsonen, men stadigvæk med stor variation."

Heidi Bøgelund Lavstsen, Bolia International
 • Frokostordning hos Meyers

  Når sundhed møder velsmag

  Vores dogmer

  Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

  Vi udviklet en række dogmer, som vi dagligt arbejder efter i vores frokostkøkken, som du kan læse mere om her.

  Læs mere

Frokostordning til firmaer

FROKOSTORDNING MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM

Meyers Frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig og økologisk frokost leveret lige til døren.

I mere end 15 år har vi leveret sunde og velsmagende frokost til firmaer. Vi tror nemlig på, at et godt og mættende måltid midt på dagen giver god energi og overskud til at løse arbejdsopgaverne. Vi tror også på, at en god frokost kan bringe medarbejderne tættere sammen, styrke deres sundhed og skabe en større måltidsglæde, der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder tre forskellige frokostkoncepter, som kan leveres portionsanrettet eller som buffet.

Find ugens menuer her

 

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en bæredygtig profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag.

Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. På den måde bliver frokostpausen et spændende og kulinarisk højdepunkt for alle på arbejdspladsen. 

 

 

Bestil firmafrokosten på vores webshop

EN GOD FROKOSTORNING MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM

Mangler du inspiration til firmafrokosten, så tilbyder Meyers en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig og økologisk frokost leveret lige til døren.

Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag, økologi og bæredygtighed. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.

I mere end 15 år har vi leveret sunde og velsmagende frokostordninger til firmaer. Vi tror nemlig på, at et godt og mættende måltid midt på dagen giver god energi og overskud til at løse arbejdsopgaverne. Vi tror også på, at en god frokost kan bringe medarbejderne tættere sammen, styrke deres sundhed og skabe en større måltidsglæde, der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder tre forskellige frokostkoncepter, som kan leveres portionsanrettet eller som buffet.

Find ugens menuer her

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIG FROKOSTORDNING

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en bæredygtig profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag.

Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. På den måde bliver frokostpausen et spændende og kulinarisk højdepunkt for alle på arbejdspladsen. 

 

LEVERING AF FROKOSTORDNING

Vi leverer firmafrokost til virksomheder i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Du bestiller til én uge af gangen, hvor bestillingsfristen til den kommende uge er torsdag inden kl. 12 ugen før. For at gøre det mere fleksibelt for jer, er det muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter, senest kl. 12 til den efterfølgende dag. Menuerne for frokosten kan I vælge at modtage anrettet som buffet eller portionspakket. Den portionspakkede frokostordning, henvender sig specielt til dig, som ønsker at tilbyde en lækker og velsmagende frokost for dine medarbejder, men ønsker at tage samfundets situation i betragtning med den nuværende pandemi.

Du har mulighed for at bestille vores frokostordning via vores hjemmeside. Har du har spørgsmål eller ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 39186900.

 

MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder og skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for vores kunder. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Specielt de tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk mm.

Vores digitale frokostunivers er kommet til for at yde en ekstra service for vores frokostkunder. Frokostuniverset er let tilgængeligt, hvor der bl.a. er nem onboarding, så du hurtigt kan komme i gang med at effektivisere frokostprocessen.

FIRMA FROKOSTORDNING

Vores velsmagende frokostordning understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder økologiske frokostordninger til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Vores tre frokostkoncepter leveres som buffet.

Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god frokostordning i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i dine kollegaer. Vores sunde og velsmagende frokostordning er en veltrængt frokostpause, som giver energi til resten af dagen.

Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet frokostløsning som imødekommer jeres ønsker.