Tid til en ny frokostordning?

Se vores tre frokostkøkkener her

 

Frokostordning fra Meyers

Gør frokostpausen til dagens højdepunkt, og vælg en frokostordning, der har variation, økologi og sæsonbetonede råvarer på menuen. Det er vores mål at tilbyde en frokost, som hver dag byder på en velsmagende og sanselig oplevelse, og som er underbyggende for sundhed, fællesskab, trivsel og madglæde. 

Hver uge gør vi os umage for at levere en frokost, der gør en afgørende forskel i hverdagen. Har I også brug for mødeforplejning, morgenmad, frugtordning, kage, sunde snacks eller sandwich, så hjælper vi naturligvis også gerne med det. 

 • Bestil på vores frokostportal

  Gå ind på vores portal og bestil frokost til dig og dine kollegaer eller kontakt os for at høre mere.

 • Vi leverer frokosten til døren

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • En varieret frokostordning

  Uanset hvilket køkken du vælger, er du altid sikret, at der er variation, velsmag og sæsonbetonede råvarer på menuen.

 • Livretter 2020

  Almanak

  En frokostordning baseret på årets gang

  Med Almanak samler vi arbejdspladsen om ét fælles frokostmåltid og det fællesskab, der opstår, når vi spiser det samme – sammen. Almanak fejrer årets gang med fokus på sæsonnære råvarer og den vilde natur. Hver dag inviteres dig og kollegaerne til at mødes om en frokost, hvor livretter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  NB: Leveres både i Østjylland og Storkøbenhavn

  Læs mere
 • Det velkendte

  Klassiske hverdagsretter

  I den velkendte frokostordning serverer vi klassikere fra de nordiske breddegrader, kombineret med livretter fra det store verdenskøkken. Det er gedigne hverdagsretter og variation og dufte fra hele verden, der er i gryderne.

  NB: Leveres kun i Storkøbenhavn

  Læs mere
 • Falafel

  Den Grønne

  En fuld vegetarisk frokostordning

  Vores grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings. Et måltid der giver fylde, velsmag og mæthed, som mange af os er vant til at forbinde med animalske råvarer.

  NB: Leveres kun i Storkøbenhavn

  Læs mere

"En god frokostordning er afgørende for såvel trivsel og effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed gjorde udslaget i vores valg af Meyers, samt deres fokus på bæredygtighed."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys

Få et tilbud

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

 • Klassisk frokost fra Meyers

  Frokostordning fra Meyers

  FROKOSTORDNING TIL DIG OG KOLLEGERNE i ØSTJYLLAND

  Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød.

  Vi leverer frokostordningen lige til døren i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

  Læs mere
 • Brød Meyers frokostordning

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Almanak, Den grønne samt Det velkendte her.

  Se ugens menu

Bestil firmafrokosten direkte på vores frokostportal

EN GOD FROKOSTORDNING MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM

Mangler du inspiration til frokostordningen i din virksomhed, så tilbyder Meyers en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig og økologisk firmafrokost leveret lige til døren. Med Meyers frokostordning får I nem og sund frokost på arbejdet. 

Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag, bæredygtighed og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning. 

I mere end 15 år har vi leveret sunde og velsmagende frokostordninger til firmaer. Vi tror nemlig på, at et godt og mættende måltid midt på dagen giver god energi og overskud til at løse arbejdsopgaverne. Vi tror også på, at en god frokost kan bringe medarbejderne tættere sammen, styrke deres sundhed og skabe en større måltidsglæde, der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø. 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en bæredygtig profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.  

Hos Meyers får I en økologisk frokostordning både i Storkøbenhavn samt i Aarhus og omegn, herunder byer som Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Find ugens menuer her

LEVERING AF FROKOSTORDNING 

Vi leverer firmafrokost til virksomheder i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Du bestiller til én uge ad gangen, hvor bestillingsfristen til den kommende uge er torsdag inden kl. 12 ugen før. For at gøre det mere fleksibelt for jer, er det muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter senest kl. 12 til den efterfølgende dag. I kan enten vælge at modtage frokosten anrettet som buffet eller portionspakket. 

Du har mulighed for at bestille Meyers økologiske og bæredygtige frokostordning direkte via vores hjemmeside. Har du har spørgsmål eller ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 39186900. 

MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS 

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet. 

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.  

FIRMAFROKOSTORDNING 

Meyers velsmagende, økologiske frokostordning understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder økologiske frokostordninger til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet.  

Det er muligt at bestille Meyers frokostordninger i Storkøbenhavn samt Aarhus og omegn, herunder byer som Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.