Frokostordning i Storkøbenhavn

Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer en bæredygtig og økologisk frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning, mødeslik m.v.

 • Sammensæt jeres egen frokostordning

  Få variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.

 • Bestil direkte på vores frokostportal

  Gå ind på vores portal og bestil frokost til dig og dine kollegaer eller kontakt os for at høre mere

 • Vi leverer frokosten lige til jeres dør

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Livretter 2020

  Få jeres frokost leveret af Meyers

  Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn. Er I på udkig efter en frokostordning i København, hvor der er et højt fokus på de grønne tallerkenener, velkende livretter, verdenskøkkenets favoritter og surdejsbrød med en dejlig sprød skorpe - så tag et kig på vores tre frokostkoncepter.

  Kontakt os for at høre nærmere - eller bestil jeres frokost direkte i vores Frokostportal, som gør det endnu nemmere både at blive og være frokostkunde hos os.

“Hos Meyers har de en alsidig frokostpalette, som gør, at der altid er varierede salater, vegetariske retter samt kødretter. Meyers kollegerne er utrolig servicemindede og fleksible og gør sit for et rigtig godt samarbejde.”

METTE HARBOE STENFELT, OFFICEMANAGER, HOBBI

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Få et skræddersyet tilbud

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Bestil firmafrokosten direkte på vores frokostportal


Frokostordning i København

FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i København og omegn, der ønsker en firmafrokost med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i København, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Storkøbenhavn og omegn.

Vores firmafrokost i København er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al firmafrokosten fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken på Hedegaardsvej, København.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag.

Der er mulighed for at vælge en frokostbuffet med fokus på årets gang eller på gode, gedigne livretter eller vegetarisk med den grønne.

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller prøv vores selvbetjening og online frokostunivers.