Vælg mellem vores fire forskellige menuer
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning, som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning m.v. Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn.
Få et tilbudFå større variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.
Bestil frokost til dig og dine kollegaer, ret antal spisende fra dag til dag og tilkøb mødeforplejning direkte på vores frokostportal.
Vi leverer jeres frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn.
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Leveret frokost fra 10 kuverter
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosen peber og oregano - 2 stk. pr. person
Vegetarisk: Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Vegansk: Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Tilbehør: Citronris
Topping: Oregano
Fennikel tzatziki
(laktose)
Pebersalami med tomattapanade, ristede mandler, rucola og sennepsurt
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Baccalá - Saltet sejfisk rørt med kartofler, hvidløg, citron, olivenolie og friteret kapers
Pasta salat med kogte æg, pesto, parmesan, grønne bønner og grillede svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Salat af cherry tomater, oliven, agurker, oregano og grøn peber
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Citronris
Fennikel tzatziki
(laktose)
Topping: Oregano
Gyros marineret halve blomkål
(laktose)
Agurker, rødløg, oregano og sumak
Pisket feta med grillede peberfrugt og pistacie
(laktose, nødder)
Skordalia med fladbrød chips
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Pastasalat med kogte æg, pesto, parmesan, grønne bønner og grillede svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Salat af cherrytomater, oliven, agurker, oregano og grøn peber
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Panang karry med gris, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
Panang karry med røget tofu, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
(vegansk, vegetar)
Basmati ris
Kalkunbryst med hummus og frisk peberfrugter
Sennepssild med kapers og rødløg
(æg, laktose)
Karrystegt blomkål med kinakål, cherrytomater og forårsløg. Toppet med ristet cashewnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Nudelsalat med rød spidskål, gulerødder og edamamebønner vendt med ristede sorte sesamfrø og asiatisk dressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprøde salater og pak choi med ærter, bønnespirer og syltede søde kartofler
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosen peber og oregano - 2 stk. pr. person
Fennikel tzatziki
(laktose)
Vegetarisk: Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Topping: Oregano
Tilbehør: Citronris
Gyros marineret halve blomkål
(laktose)
Agurker, rødløg, oregano og sumak
Pisket feta med grillede peberfrugt og pistacie
(laktose, nødder)
Skordalia med fladbrød chips
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Pastasalat med kogte æg, pesto, parmesan, grønne bønner og grillede svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Salat af cherrytomater, oliven, agurker, oregano og grøn peber
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Stegt hakket okse glaseret i granatæblesirup, serveret på grov kikærtecreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Vegetarisk: Grillede auberginer og løg glaseret med granatæblesirup, grov kikærtecreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Vegansk: Grillede auberginer og løg glaseret med granatæblesirup, grov kikærtecreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Tilbehør: Arabisk fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Knuste valnødder
(nødder)
Tabbouleh
(hvede (glutenholdigt korn))
Kyllingepølse, muhammara, mynte, oliven, friske forårsløg og syltet peberfrugt - indeholder mandler
(nødder)
Rødbedespread, agurker, asparges, peberfrugt, cherrytomater
Røget korn med ristet og rå kål, persille og mynte med saltet citron vinaigrette
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprøde salater med agurk, rødløg, syltet grøn peber og persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede auberginer og løg med granatæblesirup og grov kikærtecreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Arabisk fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Tabbouleh
(hvede (glutenholdigt korn))
Knust valnøddedukkah
(nødder)
Knoldselleri braiseret i boullion med harissa
Yoghurt tilsmagt med saltet citron
(laktose)
Grøn olivensalat - indeholder valnødder
(nødder)
Tomat, melon, rose, mynte og abrikos
Muhammara, granatæbler og dadelsirup - indeholder mandler
(nødder)
Røget korn med ristet og rå kål, persille og mynter med saltet citronvinaigrette
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød salat med agurker, rødløg, syltet grøn peber og persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Fiskefrikadeller. Hertil sauce tartar og citronbåde (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild. Hertil sauce tartar og citronbåde (2 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Dampede kartofler
Æg med rejer, tomat, citron og mayonnaise
(krebsdyr, æg)
Paté af gris med syltede perleløg og stegte svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dampede broccoli med rød spidskål, forårsløg, radicchio og rosiner. Vendt med grov senneps vinaigrette
Rød quinoa med blomkålsris, æbler og persille
Spidskål og fennikel med friske krydderurter og citron
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Stegt hakket okse glaseret i granatæblesirup serveret på grov kikærtercreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Tabbouleh
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Grillede auberginer og løg med granatæblesirup og grov kikærtecreme - topping indeholder valnødder
(nødder)
Topping: Knust valnøddedukkah
(nødder)
Tilbehør: Arabisk fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Knoldselleri braiseret i boullion med harissa
Yoghurt tilsmagt med saltet citron
(laktose)
Grøn olivensalat - indeholder valnødder
(nødder)
Tomat, melon, rose, mynte og abrikos
Muhammara, granatæbler og dadelsirup - indeholder mandler
(nødder)
Røget korn med ristet og rå kål, persille og mynter med saltet citronvinaigrette
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød salat med agurker, rødløg, syltet grøn peber og persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Skinke med confiteret porre
Vegetarisk: Dilddeller og confiteret porre
Vegansk: Dilddeller og confiteret porre
Tilbehør: Økologisk kartoffelgratin med fløde
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Rørt sennep
Kalkun stegt med nordisk urte marinade, dijonnaise og syltet gulerødder
(æg)
Laksesalat rørt med creme fraiche, dild, syltet asier og peberrrod
(æg, laktose)
Rødbedesalat med syltede rødbeder, kirsebær, sort quinoa, ristede kerner og salatost
(laktose)
Glaskål med pære, bitre salater og spidskål
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Dilddeller og confiteret porre
Økologisk kartoffelgratin med fløde
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Rørt sennep
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Dampede grøntsager vendt med rapsolie og løvstikke
Vinaigrette med kapers og hakkede æg
(æg)
Ristet boghvede
Asparges, gulerodsbearnaise og melonradiser
Svampesalat
(æg, laktose)
Rødbedesalat med syltede rødbeder, kirsebær, sort quinoa, ristede kerner og salatost
(laktose)
Glaskål med pærer, bitre salater og spidskål
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Tyrkisk kyllingekebab med peberfrugter, rødløg og ristede kartofler. Hertil creme fraiche dressing med purløg
(æg, laktose)
Lune falafler til pitabrød. Hertil creme fraiche dressing med purløg (4 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Lune pitabrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Kogte kartofler med mayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Spegepølse af gris med remoulade og ristede løg
(æg)
Hummus toppet med ristet spidskommenfrø, sesam og ekstra jomfru olivenolie
Bulgursalat med squash, rødløg, persille og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til pitabrød: Rød spidskål vendt med agurker, cherrytomater, forårsløg, persille, rå marineret rødløg og sumak
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Skinke med confiteret porre
Rørt sennep
Vegetarisk: Dilddeller og confiteret porre
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Tilbehør: Økologisk kartoffelgratin med fløde
(laktose)
Dampede grøntsager vendt med rapsolie og løvstikke
Vinaigrette med kapers og hakkede æg
(æg)
Ristet boghvede
Asparges, gulerodsbearnaise og melonradiser
Svampesalat
(æg, laktose)
Rødbedesalat med syltede rødbeder, kirsebær, sort quinoa, ristede kerner og salatost
(laktose)
Glaskål med pærer, bitre salater og spidskål
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Kalkun med safransauce, græskar of porrer
(laktose)
Vegetarisk: Safransauce med græskar, porre og jordskokker
(laktose)
Vegansk: Safransauce med græskar, porre og jordskokker
Tilbehør: Kogt økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Gremolata af persille og saltet citron
Ristet brødkrumme med timian
(hvede (glutenholdigt korn))
Landpaté af gris med sennep, timian og surt
(laktose)
Kogte økologiske æg med dild, mayonnaise, tomater og agurker
(æg)
Grønne linser, bagt selleri, persille, estragon og violet spidskål
Caprese salat
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Safransauce med græskar, porrer og jordskokker
(laktose)
Kogt økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Ristet brødkrumme med timian
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Gremolata af persille og saltet citron
Grillede squash med rosmarin
Meyers chili og soltørret tomatpesto
Ricottacreme med agurker, hindbær og honning
(laktose)
Bønnemash med tomat og basilikum
Grønne linser, bagt selleri, persille, estragon og violet spidskål
Caprese salat
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1. stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegansk, vegetar)
Fin skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Kyllingepølse med rød pesto og bagte peberfrugter
(æg, laktose)
Tzatziki
(laktose)
Smørbønner med haricots verts, rød spidskål, frisée, gule peberfrugter, citron og persille
Græsk salat med tomater, agurker, rødløg, frisk oregano og kalamata oliven. Toppet med salatost og ektra jomfru olivenolie
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Kalkun med safransauce samt græskar og porrer
(laktose)
Ristet brødkrumme med timian
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Safransauce med græskar, porrer og jordskokker
(laktose)
Topping: Gremolata
Tilbehør: Kogt økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede squash med rosmarin
Meyers chili og soltørret tomatpesto
Ricottacreme med agurker, hindbær og honning
(laktose)
Bønnemash med tomat og basilikum
Grønne linser, bagt selleri, persille, estragon og violet spidskål
Caprese salat
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Oksesteg af tykkam med grillede tomater
Vegetarisk: Honning og senneps ristede gulerødder med grillede tomater
Vegansk: Sennepsristede gulerødder med grillede tomater
Tilbehør: Stegte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Kold bearnaisecreme
(æg)
Rullepølse af gris, rørt sennep, sky, løg og karse
Hønsesalat af mayonnaise, cornichoner, løg, stegte svampe, kørvel
(æg, laktose)
Broccoli, haricots verts, blegselleri, Ingrid marie ærter, kapers og solsikkekerner
Endive, estragon, valnødder, ribs, mizuna og citronskal
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Honning og senneps ristede gulerødder med grillede tomater
Stegte økologiske kartofler
Kold bearnaisecreme
(æg)
Topping: Blød timian
Dampet spidskål med beurre monte og syltede hyben
(laktose)
Løvstikke, tallerkensmækkere og kørvel
Puffede vildris
Hjertesalat, mandeldressing, rabarber, græskarkerner og rød karse
(nødder)
Æggesalat
(æg, laktose)
Broccoli, haricots verts, blegselleri, Ingrid Marie ærter, kapers og solsikkekerner
Endive, estragon, valnødder, ribs, mizuna og citronskal
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Lørdagskylling på en fredag - Stegte kyllingelår med brun sovs. Hertil agurkesalat (1 stk. pr. person)
(laktose)
Hestebønner, blomkål og bagte cherrytomater vendt i romesco sauce
(vegansk, vegetar)
Timianstegte kartofler og gulerødder
Æggekage med cherrytomater, agurker og bacon på siden
(æg, laktose)
Rosastegt kalvesteg med sauce tatar og bagte rødløg
(æg, laktose)
Stegt kålrabi vendt med saltet citroner, grønkål, æbler, rødløg, persille og dadler. Toppet med ristet valnødder
(nødder)
Pastasalat med grøn pesto, forårsløg, soltørrede tomater, babyspinat og ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønt salat med agurker og syltede rødløg
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Oksesteg af tykkam med grillede tomater
Kold bearnaisecreme
(æg)
Vegetarisk: Honning og senneps ristede gulerødder med grillede tomater
Topping: Blød timian
Tilbehør: Stegte økologiske kartofler
Dampet spidskål med beurre monte og syltede hyben
(laktose)
Løvstikke, tallerkensmækkere og kørvel
Puffede vilde ris
Hjertesalat, mandeldressing, rabarber, græskarkerner og rød karse
(nødder)
Æggesalat
(æg, laktose)
Broccoli, haricots verts, blegselleri, Ingrid Marie ærter, kapers og solsikkekerner
Endive, estragon, valnødder, ribs, mizuna og citronskal
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kylling biryani med selleri og kartofler
(laktose)
Vegetarisk: Biryani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Vegansk: Biryani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Topping: Koriander
Raita
(laktose)
Rullepølse af gris med rørt sennep, sky, rødløg og karse
Torskerogn, remoulade, kapers, citron og dild
(æg)
Belugalinser, cherrytomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Majs chaat salat med majs, tomater, rødløg, persille, masala og citronsaft
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Biryani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Raita
(laktose)
Topping: Koriander
Samosa pie
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tern af letsyltet mango og rød chili
Ristede cashewnødder
(nødder)
Grillet blomkål, mynte emulsion og kokosflager
(æg)
Rød linsespread
Pappadams
Belugalinser, cherrytomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Majs chaat salat med majs, tomater, rødløg, persille, masala og citronsaft
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let malter brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Boller i karry. Hertil persille - 3 stk. per. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Veggieboller i karry. Hertil persille - 5 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Langkornede ris
Oksefrikadeller med tomatpesto og bagte tomater
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Grøn hønsesalat med knoldselleri, ærter og persille
(æg, laktose)
Paprikastegt blomkål med pak choy og vindruer. Toppet med salatost og ristet valnødder
(laktose, nødder)
Quinoa salat med cherrytomater, syltet gule beder, agurker og persille. Toppet med granatæbler kerner
Gulerods råkost med grønne æbler og rosiner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kylling biryani med selleri og kartofler
(laktose)
Raita
(laktose)
Vegetarisk: Biryani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Topping: Koriander
Samosa pie
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tern af letsyltet mango og rød chili
Ristede cashewnødder
(nødder)
Grillet blomkål, mynte emulsion og kokosflager
(æg)
Rød linsespread
Pappadams
Belugalinser, cherrytomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Majs chaat salat med majs, tomater, rødløg, persille, masala og citronsaft
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let malter brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hakkebøffer med gulerødder, sommerløg og smøremulsion
(laktose)
Vegetarisk: Rødbedebøffer med gulerødder og sommerløg - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Vegansk: Rødbedebøf med gulerødder og sommerløg
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Agurkesalat med peberrod
Leverpostej af gris med stegte svampe, bacon og asier
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte gule beder, æble-gastrik, pisket creme fraiche med peberrod, portulak og brøndkarse
(laktose)
Flækærter, bladselleri, cherrytomater, rødløg, estragon og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Rødbedebøffer med gulerødder og sommerløg - 1 stk. pr. person (1,3) Vegansk: Rødbedebøf med gulerødder og sommerløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kogte økologiske kartofler
Agurkesalat med peberrod
Topping: Blød timian
Persillerødder ristet med dildfrø
Dildemulsion
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Surkål
Æggemad, purløg, tomater og mayonnaise
(æg)
Bagte tomater med blåskimmelost, honning, valnødder og bitre salater
(laktose, nødder)
Flækærter, bladselleri, cherrytomater, rødløg, estragon og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Kylling grille diablé - sennepsmarineret kylling overlår med stegte grøntsager. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette samt urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Cassoulette af Meyers hvide bønner og blomkål. Hertil urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
(vegansk, vegetar)
Stegte kartofler
Ålerøget skinke med italiensk salat og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kogte æg med purløgscreme og cherrytomater
(æg, laktose)
Bagte jordskokker med frisee, radicchio, æbler og kørvel
Cæsar salat med romaine, hjertesalat, parmesan og croutoner. Hertil cæsardressing
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Green Goddess salat med spidskål, agurk og forårsløg. Vendt med yoghurt/urtedressing. Toppet med cashewnødder
(æg, laktose, nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Hakkebøffer med gulerødder, sommerløg og smøremulsion
(laktose)
Agurkesalat med peberrod
Vegetarisk: Rødbedebøffer med gulerødder og sommerløg - 1 stk. pr. person (1,3) Vegansk: Rødbedebøf med gulerødder og sommerløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Persillerødder ristet med dildfrø
Dildemulsion
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Surkål
Æggemad, purløg, tomater og mayonnaise
(æg)
Bagte tomater med blåskimmelost, honning, valnødder og bitre salater
(laktose, nødder)
Flækærter, bladselleri, cherrytomater, rødløg, estragon og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Hele kyllinglår marineret i yoghurt varme krydderier - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Hele blomkål marineret i yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter
(laktose)
Vegansk: Hele blomkål marineret i plantebaseret yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter
Tilbehør: Bulgur vendt med dild, citronskal, citronsaft, grøntsager og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Syltet rødkål og chili
Tahin yoghurt dressing med bagte hvidløg
(laktose)
Chilisauce på brændte løg og tomat
Stegt okse med ajvar, friteret brød, persille og daddelsirup
(hvede (glutenholdigt korn))
Baba ganoush grillet squash toppet med granatæble og mandler
(nødder)
Freekeh, rød og grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, persille og hakkede mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Iceberg salat, purløg, tomater og agurker
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Agurk, æble og squash
Vegetarisk: Hele blomkål marineret i yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter (7) Vegansk: Hele blomkål marineret i plantebaseret yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter
(laktose)
Bulgur vendt med dild, citronskal, citronsaft, grøntsager og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Tahin yoghurt dressing med bagte hvidløg
Topping: Syltet rødkål og chili
Rødbeder bagt med granatæblesirup og drysset med pinjekerner
(nødder)
Chilisauce på brændte løg
Syltet chili
Labneh med citronskal, grillet squash og zhoug
(laktose)
Gulerodshummus med grøntsags crudités og oliven
Freekeh, rød og grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, persille og hakkede mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Iceberg salat, purløg, tomater og agurker
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Agurk, æble og squash
Paella med gris, chorizo, rejer, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(krebsdyr)
Paella med grillede artiskokker, soltørrede tomater, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(vegansk, vegetar)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kryddersild med kaperscreme, rødløg og blomsterkapers
(æg, laktose)
Bagte peberfrugter vendt med friske krydderurter, hjertesalat, haricots verts og kapers
Bulgur med syltet butternut squash, cherrytomater, agurk, persille og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød salat toppet med ristet solsikkekerner. Hertil balsamico vinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hele kyllinglår marineret i yoghurt varme krydderier - 1 stk. pr. person
(laktose)
Tahin yoghurt dressin med bagte hvidløg
(laktose)
Vegetarisk: Hele blomkål marineret i yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter (7) Vegansk: Hele blomkål marineret i plantebaseret yoghurt og varme krydderier med krydret kikærter
(laktose)
Topping: Syltet rødkål og chili
Tilbehør: Bulgur vendt med dild, citronskal, citronsaft, grøntsager og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbeder bagt med granatæblesirup og drysset med pinjekerner
(nødder)
Chilisauce på brændte løg
Syltet chili
Labneh med citronskal, grillet squash og zhoug
(laktose)
Gulerodshummus med grøntsags crudités og oliven
Freekeh, rød og grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, persille og hakkede mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Iceberg salat, purløg, tomater og agurker
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Agurk, æble og squash
Stegt nakke af gris med Hoisin - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Grøntsagswok ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Grøntsagswok ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Økologisk Jasminris dampet med limeblade og kokos
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Syltede gulerødder og kinaradiser
Reje a la ceviche, tomater, koriander, rødløg, mango og avocadocreme
(krebsdyr)
Kogte økologiske æg, lime aioli, chili-syltede gulerødder og sesam
(æg)
Edamame og soyabønner, spirer, gulerødder, agurk og cashewnødder
(nødder)
Rød spidskål, æbler, tomat, mynte og spinat
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med knækket hvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Grøntsagswok ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Jasminris dampet med limeblade og kokos
Syltede gulerødder og kinaradiser
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Dampet bok choi
Vegansk nuoc cham med peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Friterede glasnudler
Grønne bønner, sesam, thai basilikum og røget tofu
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, forårsløg og pomelo
(æg)
Edamame og soyabønner, spirer, gulerødder, agurk og cashewnødder
(nødder)
Rød spidskål, æbler, tomat, mynte og spinat
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med knækket hvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbrær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Velkendte kødsauce med oksekød, gulerødder og selleri
Velkendte sojakødsauce med gulerødder og selleri
(vegansk, vegetar)
Linguini vendt i olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, sky og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Plukket sousvide kylling med karrycreme, cherrytomater, hjertesalat og bacon på siden
(æg, laktose)
Haricots verts med bagte rødløg og spidskål. Vendt med estragon og sennepsvinaigrette
Caprese salat med tomater, mozzarella, basilikum og balsamico glaze
(laktose)
Kinakål med æbler, persille og røget mandler
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med knækket hvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Stegt nakke af gris med Hoisin - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltede gulerødder og kinaradiser
Vegetarisk: Grøntsagswok ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Tilbehør: Økologisk Jasminris dampet med limeblade og kokos
Dampet bok choi
Vegansk nuoc cham med peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Friterede glasnudler
Grønne bønner, sesam, thai basilikum og røget tofu
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, forårsløg og pomelo
(æg)
Edamame og soyabønner, spirer, gulerødder, agurk og cashewnødder
(nødder)
Rød spidskål, æbler, tomat, mynte og spinat
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med knækket hvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fiskefrikadeller - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af røde linser og polenta
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Frikadeller af røde linser og polenta
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Citroner
Sauce tartar
(æg, laktose)
Spegepølse af okse, pickles, syltede agurker og sprøde løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Skinkesalat med mayonnaise, skyr, ravigotte og purløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Linsesalat med brunoise af selleri, gulerødder og løg
Radicchio, jordskokker, ribs, persille og purløg
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Frikadeller af røde linser og polenta
(hvede (glutenholdigt korn))
Ovnstegte økologiske kartofler
Sauce tartar
(æg, laktose)
Topping: Citroner
Gratin af broccoli og nye gulerødder toppet med dansk ost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagte rødbeder med solbær, rygeost og estragon
(laktose)
Nordisk superfood pesto med hampefrø, tang og kerner
Knækbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Linsesalat med brunoise af selleri, gulerødder og løg
Radicchio, jordskokker, ribs, persille og purløg
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kyllingefrikadeller - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild - 2 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Pastasalat vendt i grøn pesto med ærter, majs, forårsløg og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tunsalat med ærter, majs, peberfrugt og rødløg
(æg, laktose)
Kogte kartofler med paprikacreme og friske cherrytomater
(æg, laktose)
Tzatziki
(laktose)
Melonssalat med agurker, salatost og rucola. Toppet med græskarkerner
(laktose)
Blomkålscouscous med rød spidskål, gule cherrytomater og persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Fiskefrikadeller - 1 stk. pr. person
(laktose)
Sauce tartar
(æg, laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af røde linser og polenta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Citroner
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Gratin af broccoli og nye gulerødder toppet med dansk ost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagte rødbeder med solbær, rygeost og estragon
(laktose)
Nordisk superfood pesto med hampefrø, tang og kerner
Knækbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Linsesalat med brunoise af selleri, gulerødder og løg
Radicchio, jordskokker, ribs, persille og purløg
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i København og omegn - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken på Hedegaardsvej i København, hvorfra de bliver leveret.
Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Københavnsområdet, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.
Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.
Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.
Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i København og omegn - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Hedegaardsvej, København.
På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.
Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.
EN FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.