Frokostordning i København

Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning, som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning, mødeslik m.v.

 • Sammensæt jeres egen frokostordning

  Få større variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.

 • Bestil direkte på vores frokostportal

  Bestil frokost til dig og dine kollegaer, ret antal spisende fra dag til dag og tilkøb mødeforplejning direkte på vores frokostportal.

 • Vi leverer frokosten lige til jeres dør

  Vi leverer jeres frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn.

 • Livretter 2020

  Få jeres frokost leveret af Meyers

  Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn. Er I på udkig efter en frokostordning i København, hvor der er et højt fokus på de grønne tallerkenener, velkende livretter, verdenskøkkenets favoritter og surdejsbrød med en dejlig sprød skorpe - så tag et kig på vores tre forskellige frokostkøkkener.

  Kontakt os for at høre nærmere - eller bestil jeres frokost direkte i vores Frokostportal, som gør det endnu nemmere både at blive og være frokostkunde hos os.

“Hos Meyers har de en alsidig frokostpalette, som gør, at der altid er varierede salater, vegetariske retter samt kødretter. Meyers kollegerne er utrolig servicemindede og fleksible og gør sit for et rigtig godt samarbejde.”

METTE HARBOE STENFELT, OFFICEMANAGER, HOBBII

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal


Frokostordning i København

FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN 

Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i København og omegn - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken på Hedegaardsvej i København, hvorfra de bliver leveret.  

Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Københavnsområdet, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.  

Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.   

Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.  

Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i København og omegn - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder. 

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.  

 

 

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Hedegaardsvej, København.  

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.   

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.  

EN FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS 

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.