Frokostordning i Aarhus

Interesseret i en ny frokostordning? Prøv vores frokost i 14 dage og få én dag gratis. Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød. Vi leverer frokostordningen lige til døren i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, sandwich, søde sager med mere.

 • Livretter 2020

  Firmafrokost fra Meyers

  FROKOST TIL DIG OG KOLLEGERNE I AARHUS OG OMEGN

  Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velsmagende klassikere og saftige surdejsbrød med en dejlig sprød skorpe.

  Vi leverer frokosten lige til døren i Aarhus og omegn - blandet andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om leveringsmulighederne - eller bestil jeres frokost online i vores Frokostportal, som gør det endnu nemmere både at blive og være frokostkunde hos os.

  Læs mere om vores frokostkøkken i Aarhus

"En god frokostordning er afgørende for både trivsel og effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed gjorde udslaget i vores valg af Meyers, samt deres fokus på bæredygtighed."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys - Almanak

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING I ØSTJYLLAND. ANGIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Få et tilbud

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal


Frokostordning i Aarhus

FROKOST I ÅRHUS OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Aarhus og omegn, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokost i Aarhus er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I ÅRHUS

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på en sund og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter. 

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.