Frokostordning i Aarhus

Hvis I drømmer om en daglig frokost fyldt med velsmagende livretter, verdenskøkkenets favoritter, masser af grønt og saftige surdejsbrød så se mere her. Fra vores køkken i Tranbjerg udvikler, laver og leverer vi hver dag velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn. Vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder m.v.

 • Livretter 2020

  Firmafrokost fra Meyers

  FROKOST TIL DIG OG KOLLEGERNE i ØSTJYLLAND

  Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velsmagende klassikere og saftige surdejsbrødmed en dejlig sprød skorpe.

  Vi leverer frokosten lige til døren i Aarhus og omegn - blandet andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Kontakt os for at høre nærmere om leveringsmulighederne.

  Læs mere

"En god frokostordning er afgørende for såvel trivsel og effektivitet. Kombinationen af kvalitet, service og lokal beliggenhed gjorde udslaget i vores valg af Meyers, samt deres fokus på bæredygtighed."

Steen Vingaard Rasmussen, Norlys

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

DET PRAKTISKE

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt. 

Vi leverer i Aarhus og omegn samt blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Kontakt os for nærmere info. 

Fra 58 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

 

Se ugens menu 

“Hos Meyers har de en alsidig frokostpalette, som gør at det altid er varierede salater, vegetariske retter, samt kødretter. Meyers kollegerne er utrolig servicemindede og fleksible og gør sit for et rigtig godt samarbejde.”

METTE HARBOE STENFELT, OFFICEMANAGER, HOBBI
 • Simreret meyers frokost dagensret

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se her

Bestil firmafrokost på vores webshop


Frokostordning i Aarhus

FROKOST I ÅRHUS OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Aarhus og omegn, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokost i Aarhus er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I ÅRHUS

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på en sund og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter. 

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.