Frokostordning i Aarhus

Hvis I drømmer om en daglig frokost fyldt med velkendte livretter, verdenskøkkenets favoritter, masser af grønt og saftige surdejsbrød så se mere her. Fra vores køkken i Tranbjerg udvikler, laver og leverer vi hver dag velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn.

 • Frokostordning menu

  Bestil Meyers frokostordning inden jul

  Gratis fredagsmorgenmad

  Skal vi tage hånd om jeres frokost i fremtiden? Lige nu giver vi friskbagt fredagsmorgenmad til kontoret hele den første måned, hvis vi modtager jeres ordre inden jul. Glæd jer til en frokost, der altid har sæsonens bedste råvarer, økologi, sundhed og velsmag i fokus.

  Bestil via vores webshop, kontakt os online eller på telefon 3918 6900 inden jul (24. dec. 2021) så står vi klar til at hjælpe dig.

  Tilbuddet gælder kun nye Meyers kunder, der ikke har modtaget Meyers frokostordning indenfor de seneste 6 måneder.

  Kontakt os
 • Frokost Livretter Tirsdagsmenu

  Firmafrokost fra Meyers

  FROKOST TIL DIG OG KOLLEGERNE i ØSTJYLLAND

  Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød.

  Det hele er klar til at blive anrettet lækkert og indbydende hos jer, så I får en frokost, der forener velsmag, sundhed og bæredygtighed.

  Vi leverer frokosten lige til døren i Aarhus og omegn - blandet andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Kontakt os for at høre nærmere om leveringsmulighederne.

  Læs mere
 • Frokotsordning_med simreretter

  Frokostbuffet

  En frokost fuld af livretter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere

DET PRAKTISKE

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt. 

Livretter kan kombineres med Den Grønne, så I selv vælger, hvor mange dage I ønsker at spise Livretter, og hvor mange dage i ønsker at spise vegetarisk.

Vi leverer i Aarhus og omegn samt blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Kontakt os for nærmere info. 

Fra 55 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

 

Se ugens menu 

 • Klassisk frokost fra Meyers

  Bestil jeres frokostordning online med få klik

  Bestil nemt og bekvemt via Meyers Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os, ligesom nye kunder med få klik kan bestille deres næste frokostordning online.

  Kort sagt har vi samlet alle behov i forbindelse med den daglige håndtering og bestilling af firmafrokost ét sted med fleksibilitet og brugervenlighed i fokus. Skift mellem de forskellige velsmagende koncepter uge for uge, juster kuvertantal og bestil mødeforplejning – det hele klaret online.

  Bestil frokost
 • Meyers salat frokostkøkken

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Livretter, Den Grønne og Massive frokostordning her.

  Se ugens menu

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl

Bestil firmafrokost på vores webshop

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


Frokostordning i Aarhus

FROKOST I AARHUS OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Aarhus og omegn, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokost i Aarhus er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I AARHUS

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på en sund og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter. 

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.