Meyers frokostordning i Aarhus

Vi har åbnet et helt nyt køkken i Tranbjerg, hvorfra vi hver dag udvikler, laver og leverer velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn, samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl
  • Frokostordning til virksomheder

    Bestil jeres frokostordning online med få klik

    Vi har netop lanceret Meyers Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os, ligesom nye kunder med få klik kan bestille deres næste frokostordning online.

    Kort sagt har vi samlet alle behov i forbindelse med den daglige håndtering og bestilling af firmafrokost ét sted med fleksibilitet og brugervenlighed i fokus. Skift mellem de forskellige velsmagende koncepter uge for uge, juster kuvertantal og bestil mødeforplejning – det hele klaret online.

    Bestil frokost
  • Livretter frokost

    Frokostbuffet

    En frokost fuld af livretter

    Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

    Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

    Læs mere
  • Portionspakket frokost

    Portionspakket frokost

    Skræddersy jeres frokostordning

    Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

    Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

    Som altid har vores kokke grydeskeen dybt nede i de grønne gryder og kigger gerne udover vores landegrænser for at søge inspiration fra verdens store køkkener. Uanset, om I vælger spidskålsalat, stroganoff eller sildemad kan I være sikre på, at retterne er lavet helt fra bunden af de råvarer, som sæsonen kaster af sig netop nu.

    Læs mere

Menueksempler

Her kan I se nogle eksempler på, hvad vi servere til vores frokostkunder. Klik på Portionspakket eller Livretter.

FRIKASSE MED SPRÆNGT KYLLING, SOMMERGRØNT OG URTER* 

Serveret med

  • Gratineret porre med timian 
  • Kogte hvede kerner med asparges, persille og grov sennep 
  • Bladselleri, gråærter, spinat, løvstikke og crudite af persillerod. 
  • Gremolata af revet peberrod, persille og citronskal 
  • Purpurhvedebrød og rugbrød 
  • Rødbedetatar 
  • Grov pate med syltede agurker og grov sennep 
  • *Alternativ ret: Vegansk frikasse med rodfrugter og persille 

 

BRÆNDENDE KÆRLIGHED MED KARTOFFELMOS*

Serveret

  • Stegt pastinak med hasselnøddeolie, persille og eddike
  • Sprød spidskål, frisk grønkål, fricee og asparges med grov sennepsdressing
  • Syltede rødbeder
  • Emmerbrød og rugbrød
  • Syltede gulerødder med estragoncreme
  • Kyllingesalat med svampe og syltede løg
  • *Vegansk brændende kærlighed med røget selleri og bløde løg

DAGENS SANDWICH MED KØD ELLER FJERKRÆ
Ølandshvedebrød med rejesalat med masser af grøntsager, frisk lime, forårsløg og dild
Hertil salat af hvide bønner med søde tomater, sorte oliven, syltet rødløg, grillede pebre og oregano

DAGENS VEGETARISKE SANDWICH
Ølandshvedebrød med pebersalami og flødeost rørt med citron, med agurk og sprødt grønt
Hertil Fennikelcrudité med milde kål og agurker vendt salt og citron 

DAGENS SANDWICH UDEN GLUTEN, LAKTOSE OG NØDDER
Glutenfri bolle med kerner og korn fyldt med lufttørret oksekød, urtepesto, pebersalat og flere slags tomat 

UGENS HÅNDMADDER MED KØD ELLER FJERKRÆ 
Friskbagt rugbrød med roastbeef, grov pickles, peberrod og karse
Friskbagt rugbrød med lakserillette, radiser og dild
Hertil bønnesalat med urtedressing, grillede gulerødder og spidskål

DAGENS SALAT MED KØD ELLER FJERKRÆ
Stegt kalv i tynde skiver, små tomater og couscous med basilikum. Ristede squash, aubergine og rucola
Hertil ølandshvedebolle

DAGENS VEGETARISKE SALAT
Grillet halloumi med blomskålscouscous, oliven, agurk og langtidsbagte tomater. Grillede butternut-squash med linser og grøn ærte pure
Hertil ølandshvedebolle. 

DAGENS VEGANSKE SALAT
Grillet halloumi med blomskålscouscous, oliven, agurk og langtidsbagte tomater. Grillede butternut-squash med linser og grøn ærte pure
Hertil ølandshvedebolle. 

DAGENS SALAT MED KØD ELLER FJERKRÆ UDEN GLUTEN OG LAKTOSE
Stegt kalv i tynde skiver, små tomater og couscous med basilikum. Ristede squash, aubergine og rucola
Hertil glutenfri bolle

DAGENS VARME RET MED KØD ELLER FJERKRÆ
Langtidsstegt kalveyderlår med lun vinaigrette af pærecider og brunet smør, hertil marinerede penne pasta med masser af grøntsager og friskrevet Grana Padano.
Hertil ølandshvedebolle og salat af flækærter med grillede gulerødder & radicchio vendt med grøn peberfrugtsalsa. 

DAGENS VEGETARISKE VARME RET
Tikka Masala med kikærter og blomkål i krydret sauce med kokos, ingefær og tomat, serveret med perlebyg.
Hertil kikærter og sommerkål med garam masala, tomat og spinat og ølandshvedebolle. 

DAGENS VEGANSKE VARME RET
Blomkål og store hvide bønner i BBQ, med røget paprika og æblecider, med stegte kartofler og majs.
Hertil  flere slags ærter, bladselleri, agurk og persille og ølandshvedebolle. 

DAGENS VARME RET UDEN GLUTEN, LAKTOSE OG NØDDER
Sprængt kalvebryst i gluten og laktosefri sennepssauce med bagte persillerødder og rødbeder glaseret i æblecidereddike.
Hertil broccolicrudité med hjertesalat, mormordressing, urter og glutenfri bolle. 

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


Frokostordning i Aarhus

FROKOST I AARHUS OG OMEGN

Meyers Frokostordning leverer sunde og velsmagende frokostretter til firmaer i Aarhus og omegn, der ønsker en frokostordning med en økologisk og bæredygtig profil. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vores frokost i Aarhus er både for store firmaer med op til flere hundrede medarbejdere og til de mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte. Vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne.

EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I AARHUS

Når vores kokke går i køkkenet, arbejder de altid med respekt for mennesker, dyr og natur. Frokostordningen har en bæredygtig profil, hvor dyrevelfærd, økologi og det kystnære fiskeri vægtes højt. Derudover er variation også centralt for vores madordning, og derfor skifter vores menuer fra uge til uge og inspireres af, hvilke danske råvarer, der er i sæson. Vores dygtige kokke laver al maden fra bunden, og de tilbereder det hver dag med velsmagende krydderier, der vækker sanserne og nysgerrigheden.

Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på en sund og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.

På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag.

Der er mulighed for at vælge mellem en portionspakket frokostløsning og en frokostbuffet med gode, gedigne livretter.

Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller prøv vores selvbetjening og online frokostunivers.