Gør maden til et højdepunkt på kontoret

Ekstraordinære måltidsoplevelser for jer, jeres kollegaer, kunder og gæster.

Kontakt os her

KANTINE FRA MEYERS

Vi vinder priser for vores kantinedrift og har lange og stærke samarbejder med vores kunder; det formår vi, fordi vi sammen skaber den slags måltidsoplevelser, der bliver til en af jeres kollegaers kernefortælling omkring jeres virksomhed og arbejdsplads. 

I får en kantine, vi driver i jeres hus, som en skræddersyet og eksklusiv personalerestaurant. I vil opleve, at gastronomien, værtskabet og samarbejdet løfter barren til allerhøjeste niveau. Vi er drevet af at forene værdier med værdi og arbejder for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet, samtidig med at vi tager hånd om vores klodes frugtbarhed og fremtidige generationers behov.

Hos Meyers kommer hele værdikæden til udtryk omkring måltidet; fra udvælgelsen af råvarer til tilberedning, præsentation og værtskab samt ambitiøse målsætninger om at mindske madspild gennem blandt andet CO2-målinger.

Anders Dons, Nordisk CEO i Deloitte

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan løfte jeres kantine til nye højder?

Kontakt

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

FÅ EN KANTINE FRA MEYERS  

Fremtidens kantine tager højde for alle aspekter af medarbejderens madliv. Den skaber begejstring, tiltrækker nyt talent og tilpasser sig fleksible arbejdsmønstre. For nogle virksomheder vil kantinen endda blive betragtet som en form for personalerestaurant, fordi helhedsoplevelsen giver medarbejderne fornemmelsen af at være på restaurant - hver dag til frokost. Frem for alt vil fremtidens kantineordninger byde på velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider, der tager højde for både sundhed og sæson.  

Med værtskab i højsædet skræddersyr Meyers kantiner alle typer måltider til jeres arbejdsplads, og vi håber, at vi må invitere jer på frokost og en snak om madens potentiale i jeres virksomhed. Udfyld formularen for en uforpligtende invitation.   

EN KANTINE MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM  

Meyers driver kantiner for en række af landets førende private virksomheder og offentlige instanser - både i København og store dele af Sjælland, i Odense og Fyn, i Aarhus og mange flere byer i Jylland. I Meyers Kantiner laver vi original, rustik og sund hverdagsmad med stor smag og med hensyntagen til bæredygtighed, miljø og klima. Derfor laver vi mad med udgangspunkt i de friske nordiske råvarer og mangfoldige sanseindtryk, men vi låner også gerne kreativt af andre verdenskøkkeners tilberedningsmetoder og krydderier, så råvarernes bedste smag bliver lokket frem. Meyers kantinedrift har ligeledes stort fokus på at være en bæredygtig og økologisk kantineordning.  

KANTINEDRIFT HOS JER  

Vores velsmagende kantine understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere. Vi tilbyder en økologisk kantineordning til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god kantine i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i jeres medarbejdere. Meyers sunde og velsmagende kantiner bidrager til en frokostpause, som giver mere energi og overskud til arbejdsdagen.  

Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet kantinedrift som imødekommer jeres ønsker. Vi vil gerne facilitere, at jeres medarbejdere føler, at kantinen kan blive betragtet som en personalerestaurant. At atmosfæren og kantinemenuen samt kvaliteten af maden kan sammenlignes med det at gå på restaurant. Vores dygtige kokke gør i hvert fald et ihærdigt forsøg på at skabe en god økologisk kantinemenu. 

KLIMABEVIDST KANTINEORDNING  

Hos Meyers kantiner er vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Meyers økologiske kantineordning sørger for, at virksomheder og deres medarbejdere ikke skal gøre andet end at gå til frokost. Hver kantine er ikke ens, men alle har det samme fokus: mere grønt, økologisk og bæredygtigt. I vil dog ikke kun få serveret vegetariske måltider, men der vil i de fleste kantiner være mulighed for at vælge flere vegetariske muligheder.

Det kød, Meyers kantiner vælger at servere, vil være nøje valgt ud fra dyrevelfærd og økologiske krav.
Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse. Her udfolder vi vores DNA og værdier, samt hvordan vores kunder, kollegaer og partnere også er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden. En bæredygtig og økologisk kantineordning er i vores optik en del af fremtidens kantiner og kantineordninger.