Kundeservice - Frokostordning

Har du brug for hjælp med din frokostordning? Se FAQ nedenfor eller kontakt os på telefon

Kundeservice hos Meyers

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ofte stillede spørgsmål

Se vores mest stillede spørgsmål 

Frokostordning

Frokostkøkken

Prisen på en frokostordning hos Meyers er afhængig af jeres antal af medarbejdere.

12 – 20 medarbejdere: 58 DKK ex moms pr. kuvert
21 – 40 medarbejdere: 56 DKK ex moms pr. kuvert
41+ medarbejdere: 54 DKK ex moms pr. kuvert  

Hertil kommer der en pris for levering. Prisen for leveringen er afhængig af jeres leveringsadresse samt eventuelle specielle forhold omkring leveringen. Skriv til os på frokost@meyers.dk for en konkret pris.

Vores køkkener ligger lige nu på henholdsvis Amager og i Nordhavn, begge i København. Da vi kører frokosten ud med bil, er det nødvendigt at jeres adresse er i kørselsafstand fra disse for at vi kan nå at få frokosten frem i tide til at I kan nyde frokosten. 

Vi har et minimum på 12 kuverter pr. dag og minimum 4 dage om ugen.

Vores køkkener er færdige med dagens frokost kl. 10.00. Herefter pakker vi bilerne og kører ud på dagens ruter. Vi arbejder med et leveringsinterval på 30 minutter. Dvs. at I fortæller os hvornår I senest ønsker frokosten leveret, hvilket vi så tilrettelægger ruterne bedst muligt efter.

Meyers Frokostkøkken anretter maden på passende porcelæn, skåle og fade og transporterer maden i plast og termokasser. De brugte fade og service skal stilles klar, rene og fri fra madrester. Vores chauffør tager servicen fra dagen før med når frokosten leveres.

Vi vil gerne imødekomme ønsker om levering af frokost i kortere perioder for at prøve om smag, udvalg og sammensætning passer til jeres virksomhed. Vi anbefaler dog en prøveperiode på minimum 1 måned. Dette giver jer det bedst mulige indblik i den samlede frokostoplevelse fra mad til levering og service.

Onsdag i ugen før sender vi jer et overblik over den efterfølgende uge. Hver formiddag sender vi jer den fulde dagsmenu. Ugens menu kan desuden findes her på siden. 

På alle vores menuer informerer vi om følgende allergener: gluten, laktose, nødder og skaldyr. Kontakt os på frokost@meyers.dk eller 39186900 for at høre om mulighederne i de enkelte køkkener.

Det gør I. Vi beregner cirka 650 gram mad pr. person i vores frokostordninger. Frokosten er sammensat så I er sikret en varieret, mættende og smagfuld madoplevelse.

Som kunde hos Meyers får I et login til jeres egen online bestilling. Her kan I justere jeres antal, afmelde frokosten i forbindelse med ferieperioder. Herudover kan I tilkøbe mælk, frugt, sandwich og anden mødeforplejning.

For at sikre os at vores teams i køkkener og kundeservice er klar til at give jer den bedst mulige oplevelse med jeres nye frokostordning skal vi have jeres bestilling af frokostordningen minimum 1 uge før den ønskede startdato.

I kan justere antallet af spisende indtil dagen før kl. 12.00 hvor vores kokke begynder at producere til den efterfølgende dag, dog maximalt ned med 10 %.

Man kan aflyse frokosten indtil 7 hverdage før. Husk at Meyers har flere venues som kan skabe fantastiske rammer for jeres næste møde, konference eller personalefest.

Meyers Frokostkøkken kan tilbyde en serviceaftale hvor vi udover en fremragende frokost leverer en kompetent medarbejder der hver dag hjælper jer med at tage imod frokosten, stille den frem og efterfølgende pakker ned og gør rent. Kontakt os på frokost@meyers.dk eller 39186900 for at høre om denne mulighed.

OPSIGELSE: 30 dage til udgangen af en måned.

 

BETALINGSBETINGELSE: Fakturadato + 10 dage.

Frokostordning