Kundeservice - Frokostordning

Har du brug for hjælp med din frokostordning? Se FAQ nedenfor eller kontakt os på telefon

Ofte stillede spørgsmål

Se vores mest stillede spørgsmål 

Frokostkøkken

Prisen på en frokostordning hos Meyers starter fra 61 DKK. eks. moms pr. kuvert og afhænger af antal medarbejdere samt valg af frokostkoncept.

Hertil kommer der en pris for levering. Prisen for leveringen er afhængig af jeres leveringsadresse samt eventuelle specielle forhold omkring leveringen. Skriv til os på frokost@meyers.dk for en konkret pris.

Vi leverer frokost direkte til døren i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vi har et minimum på 10 kuverter pr. dag og minimum 4 dage om ugen.

Vores køkkener er færdige med dagens frokost kl. 10.00. Herefter pakker vi bilerne og kører ud på dagens ruter. Vi arbejder med et leveringsinterval på 30 minutter. Dvs. at I fortæller os hvornår I senest ønsker frokosten leveret, hvilket vi så tilrettelægger ruterne bedst muligt efter.

Meyers Frokostkøkken anretter maden på passende porcelæn, skåle og fade og transporterer maden i plast og termokasser. De brugte fade og service skal stilles klar, rene og fri fra madrester. Vores chauffør tager servicen fra dagen før med når frokosten leveres.

Som ny frokostkunde hos Meyers er de første 14 dage at betragte som en prøveperiode, hvor I har mulighed for at opsige aftalen med to dages varsel. I får desuden den første dag uden beregning. Herefter er opsigelsen løbende måned + 30 dage med mindre andet er aftalt. 

Onsdag i ugen før sender vi jer et overblik over den efterfølgende uge. Hver formiddag sender vi jer den fulde dagsmenu. Ugens menu kan desuden findes her på siden. 

På alle vores menuer informerer vi om relevante allergener såsom gluten, laktose, nødder og skaldyr. Hvert frokostkøkken tilbyder følgende kuverter: kød, vegetarisk, vegansk, gluten og laktosefrit, halal samt vegansk uden gluten og laktose. Har du spørgsmål kan du kontakte os på frokost@meyers.dk eller (+45) 39 18 69 00 for at høre om mulighederne i de enkelte køkkener.

Det gør I. Vi beregner cirka 650 gram mad pr. person i vores frokostordninger. Frokosten er sammensat så I er sikret en varieret, mættende og smagfuld madoplevelse.

Som kunde hos Meyers får I login til vores frokostportal, hvor I nemt kan justere antal spisende fra dag til dag og afmelde frokosten fx i forbindelse med ferieperioder. Herudover kan I købe mælk, frugt, mødeforplejning og søde sager som fast levering eller enkelte tilkøb. 

For at sikre os at vores teams i køkkener og kundeservice er klar til at give jer den bedst mulige oplevelse med jeres nye frokostordning skal vi have jeres bestilling af frokostordningen minimum 1 uge før den ønskede startdato.

I kan selv justere antallet af spisende direkte i frokostportalen indtil dagen før kl. 12.00, hvor vores kokke begynder at producere til den efterfølgende dag - dog maximalt ned med 10 %.

I kan aflyse frokosten indtil 7 hverdage før. Husk at Meyers har flere venues, som kan skabe fantastiske rammer for jeres næste møde, konference eller personalefest.

Meyers Frokostkøkken kan tilbyde en serviceaftale hvor vi udover en fremragende frokost leverer en kompetent vært, der hver dag hjælper jer med at tage imod frokosten, stille den frem og efterfølgende pakker ned og gør rent. Kontakt os på frokost@meyers.dk eller 39186900 for at høre om denne mulighed.

 

Se vores betalings -og opsigelsesbetingelser her