ALMANAK

Almanak er vores idé om et levende hverdagskøkken, der har dybe rødder i den nordiske muld. Det er en frokost, der smager af naturen omkring os med udgangspunkt i de grøntsager, urter og frugter, der vokser og modner på vores breddegrader serveret med fyldige proteiner fra både kød og grønt.

Med Almanak får I en eksklusiv frokostoplevelse, hvor smag, sundhed og ansvarlighed løftes hele vejen fra jord til bord. Det grønne fylder godt på tallerkenen sammen med udvalgt kød af højeste kvalitet, syltede sager, håndplukkede delikatesser fra små, lokale leverandører og avlere. Når vi sammensætter menuen, kigger vi ud og krydser grænser med fremmede køkkener for at hente inspiration og smagsnuancer fra hele verden – men altid tilberedt med grøntsager, korn, frugter og bær fra den nordiske baghave.

Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.

København
10-20 kuverter 66 kr. 
21-40 kuverter 64 kr.
40+ kuverter 62 kr. 

Århus
10-20 kuverter 63,50 kr. 
21-40 kuverter 61,50 kr.
40+ kuverter 59,50 kr. 

(ekskl. moms og fragt).

Beregn jeres pris i Frokostportalen

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 • En eksklusiv frokostoplevelse

  Få en frokost, hvor smag, sundhed og ansvarlighed løftes hele vejen fra jord til bord

 • Rødder i den nordiske muld

  Vi tager udgangspunkt i de grøntsager, urter og frugter, der vokser på vores breddegrader

 • Bliv overrasket i ny og næ

  Vi udfordrer livretten i en moderne og lidt grønnere fortolkning

"Hos Meyers får vi en god og sund frokostordning, som både er varieret og fuld af smag - hver dag."

Kasper Kolaski Olesen, CPO, Searchmind - Almanak

INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave 

Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør

Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads

Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag

Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet

  

Frokost Livretter Fredagsmenu
Livretter 2020

Ugens menu 38 + 39

 1. mandag 18 sep, 2023
 2. tirsdag 19 sep, 2023
 3. onsdag 20 sep, 2023
 4. torsdag 21 sep, 2023
 5. fredag 22 sep, 2023
 6. mandag 25 sep, 2023
 7. tirsdag 26 sep, 2023
 8. onsdag 27 sep, 2023
 9. torsdag 28 sep, 2023
 10. fredag 29 sep, 2023

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

“Hos Meyers har de en alsidig frokostpalette, som gør at det altid er varierede salater, vegetariske retter, samt kødretter. Meyers kollegerne er utrolig servicemindede og fleksible og gør sit for et rigtig godt samarbejde.”

METTE HARBOE STENFELT, OFFICEMANAGER, HOBBI

Vores andre frokostkøkkener

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal


Frokostbuffet fra Meyers

VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN 

Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.  

Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.  

Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.  

Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.  

På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.  

Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.

SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.    

MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS 

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.