Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.



Ugens menu 28 + 29
-
mandag 07 jul, 2025
-
tirsdag 08 jul, 2025
-
onsdag 09 jul, 2025
-
torsdag 10 jul, 2025
-
fredag 11 jul, 2025
-
mandag 14 jul, 2025
-
tirsdag 15 jul, 2025
-
onsdag 16 jul, 2025
-
torsdag 17 jul, 2025
-
fredag 18 jul, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kylling biriyani med selleri og kartofler
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Biriyani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Vegansk: Biriyani med lollandske rosiner, selleri og kartofler
Topping: Koriander
Lime pickle
Delikatesser
Rullepølse af gris med rørt sennep, sky, rødløg og karse
Toskerognssalat, kapers, citron og dild
(æg)
Dagens salater
Belugalinser, tomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Raitasalat med agurk, yoghurt, mynte og tadke
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kylling diablé - sennepsmarineret kylling overlår - 1 stk. pr. person. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette. Halal: sammen ret uden hvidvin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Cassoulet af bønner, gulerødder og blomkål. Hertil urterasp
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Cassoulet af bønner, gulerødder og blomkål. Hertil urterasp
Tilbehør: Stegte kartofler med rødløg og gulerødder
Urterasp
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Røget kalkunbryst med ajvar og artiskokker vendt i persille
Mortadella af gris med pistacienødder. Hertil pesto og grillede peberfrugter
(æg, laktose, nødder)
Dagens salater
Spidskål, blomkål, persille og pærer vendt med hytteost og citron (laktose)
(laktose)
Grøn salat med agurker og syltede radiser
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød med ølandshvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Hakkebøffer med gulerødder, sommerløg (1 stk. pr. person.)
(laktose)
Vegetarisk: Stegt spidskål med gulerødder, sommerløg og smøremulsion
(laktose)
Vegansk: Stegt spidskål med gulerødder, sommerløg og hyldeblomst vinaigrette
Tilbehør: Kogte kartofler
Topping: Blød timian
Bearnaisecreme
(æg)
Delikatesser
Leverpostej af gris med stegte svampe, bacon og asier
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte beder, æble-gastrik, pisket creme fraiche med peberrod, portulak og brøndkarse
(laktose)
Dagens salater
Flækærter, bladselleri, gulerod, løg, løvstikke og nordisk dressing
Røde salater med korender, glaskål, dild og broccoli
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Pan gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Souvlaki af gris med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler. Halal: Souvlaki af pulled soja med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler. Hertil tzatziki (3,7)
(laktose)
Vegetarisk: Souvlaki af pulled soja med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler
Vegansk: Souvlaki af pulled soja med grillede rødløg, peberfrugter og kartofler
Tilbehør: Græskfladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Tzatziki
(æg, laktose)
Delikatesser
Roastbeef med kaperscreme og bagte løg
(æg, laktose)
Tomater med purløgsmayonnaise, syltede skalotteløg og karse
(æg, laktose)
Dagens salater
Kikærter med hvidkål, radiser og forårsløg vendt med gremolata
Græsk salat med tomater, agurker, rødløg, oregano, kalamata oliven og salatost
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Focaccia med rosmarin på surdej
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm:/Halal: Hele kyllingelår marineret i yoghurt og varme krydderier (1 stk. pr. person)
(laktose)
Vegetarisk: Harrissa bagte auberginer med sesam- og pistaciedukkah
(nødder)
Vegansk: Harrissa bagte auberginer med sesam- og pistaciedukkah
(nødder)
Tilbehør: Bulgur vendt med stegt squash, oliven og dild
(hvede (glutenholdigt korn))
Toppping: Syltet rødkål og chili
Tahin yohurt dressing med bagte hvidløg
(laktose)
Chili sauce på brændte løg og tomat
Delikatesser
Pulled okse med ajvar, friteret brød, persille og dadelsirup
(hvede (glutenholdigt korn))
Baba ganoush grillet squash toppet med granatæble og mandler
(nødder)
Dagens salater
Freekeh, rød & grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, persille, og hakkede mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Gulerod, knuste grønne oliven, paprika, kommen, saltet citron, dild, persille, citron og salatost
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbærpuré, rødbede, chili, citron, æblemost
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Okseragout med oksekød, løg, gulerødder, knoldselleri og bacon. Hertil Basilikum
Vegetarisk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignon, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter
Vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignon, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter
Tilbehør: Pasta Penne vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Basilikum
Delikatesser
Pate af gris med syltede hvidløg og cornichoner
(æg, laktose)
Kalkun chorizo med pepperonatta og mizuna
(laktose)
Dagens salater
Perlespelt med peberfrugter, soltørrede tomater, syltet fennikel og mozzarellaost
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristet solsikkekerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejs Ciabatta m. rugmel og drummel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Stegt nakke af gris med Hoisin. Halal: Kalkun med Hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Grøntsagswok - ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegansk: Grøntsagswok - ret med tofu og hoisin
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampet jasminris
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Syltede gulerødder og kinaradiser
Delikatesser
Rejer a la ceviche, tomater, koriander, rødløg , mango og avokado creme
(krebsdyr)
Kogte økologiske æg, lime aioli, chili-syltet gulerod og sesam
(æg)
Dagens salater
Edamame og soyabønner, spirer, gulerødder, agurk og cashewnødder
(nødder)
Rød spidskål, æbler, tomat, mynte og spinat
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kokoscookie med hasselnødder og chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm.: Mørksej med bouillabaisse-inspireret sauce af blåmuslinger, rejer, tomater, fennikel, safran og pernod. Hertil frisk urteblanding (kørvel, estragon, dild og persille) samt rouille (1,3,7). Halal: Samme ret uden pernod.
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg, laktose)
Vegetar: Bouillabaisse med smørbønner, pinto bønner, artiskokker, tomater, selleri, fennikel, safran og pernod
Vegansk: Bouillabaisse med smørbønner, pinto bønner, artiskokker, tomater, selleri, fennikel, safran og pernod
Tilbehør: Basmati ris pilaf
Frisk urteblanding (kørvel, estragon, dild og persille) og rouille
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Røget filet af gris med røræg, cherrytomater og purløg
(æg, laktose)
Kartofler med rygeostsalat med sylted radiser
(æg, laktose)
Dagens salater
Salat Niciose - hjertesalat, kogte kartofler, grønne bønner, cherrytomater, nicoise oliven og kogte æg. Hertil citron og sennepsvinaigrette
(æg)
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner. Hertil balsamico vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk surdejsbrød med spelt
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kanelstang
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm:/Halal: Fiskefrikadeller (1 stk. pr.kuv.)
(æg, laktose)
Vegetarisk: Æggekage med blomkål, brød, tomat, løg, spinat og vesterhavsost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: Biksemad af kartofler, blomkål, tomater, brød løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Citroner
Klassisk remoulade med æble og dild
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Spegepølse af okse, røget chili mayo, syltede agurker og sprøde løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Skinkesalat med mayonaise, skyr, ravigotte og purløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Linsesalat med brunoise af selleri, gulerød og løg
Radicchio, romaine, jordskokker, ribs, persille og purløg
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Pulled pork burgers. Halal: Pulled kalkun burgers. Hertil salatmayonnaise (3) og syltede rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Vegetar: Portobelloburgers - Grillede portobello svampe med gratineret gedeost
(laktose)
Vegansk: Portobelloburger- Grillede portobello svampe fyldt med quinoa og semitørrede tomater, gratineret med vegansk ost
Tilbehør: Burger boller (1 stk. pr. person)
Salat mayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Delikatesser
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksebryst med pickles, revet peberrod og agurkesalat
Dagens salater
Pasta penne vendt i rød pesto med bagte peberfrugter, cherrytomater og artiskokker
(hvede (glutenholdigt korn))
Babysalater med rød spidskål, agurker og syltet gulerødder
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hjemmelavet burgerbolle
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Sprængt oksebryst med stegte grøntsager og sauce af syltet sennepskorn
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.