Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Bestil frokost Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
10-20 kuverter 66 kr.
21-40 kuverter 64 kr.
40+ kuverter 62 kr.
Aarhus og omegn
10-20 kuverter 63,50 kr.
21-40 kuverter 61,50 kr.
40+ kuverter 59,50 kr.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.
Ugens menu 12 + 13
-
mandag 18 mar, 2024
-
tirsdag 19 mar, 2024
-
onsdag 20 mar, 2024
-
torsdag 21 mar, 2024
-
fredag 22 mar, 2024
-
mandag 25 mar, 2024
-
tirsdag 26 mar, 2024
-
onsdag 27 mar, 2024
-
torsdag 28 mar, 2024
-
fredag 29 mar, 2024
Dagens Varme ret
Stegt medister med æble og timian (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Bagte græskar og ristet østershatte, græskar - og hvidbønnepuré og timian
Tilbehør: Stuvet kartofler med kål
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Blød timian
Taffel sennep
Syltede rødløg vendt med syltet sennepskorn
Dagens delikatesser
Stegte sild, løvstikkecreme, rødløg, dild og kapers
(æg, laktose)
Wienersalat af kylling med drueagurk, rødløg og kartoffel
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlebyg, selleri, æble, kørvel, dild og rapskimsolie
Råkost af beder, abrikoser, hindbæreddike og brøndkarse
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Paprikagryde med kalkun, bacon, rodfrugter og perleløg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Paprikagryde med lima bønner, knoldselleri og svampe
(laktose)
Tilbehør: Økologiske løse ris
Syltede asier
Dagens delikatesser
Stegte sild, løvstikkecreme, rødløg, dild og kapers
(æg, laktose)
Salat af plukket kyllingebryst med urter
(æg, laktose)
Dagens salater
Broccoli med sultana rosiner, citroncreme, grønkål og kidneybønner
(æg, laktose)
Savoykål, fennikel, gulerødder, kinaradise og bagt hvidløgsdressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød med ølandshvede og hvedekerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Kyllingelår med blomme BBQ (1 stk. pr. person)
Vegetarisk: Sweet corn fritters med blomme BBQ
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Ovnstegte søde kartofler
Topping: Purløg
Ranch med syltede drueagurker og jalapenos
(æg, laktose)
Dagens delikatesser
Salami Milano af gris, soltørret tomater og basilikumcreme
(æg, laktose)
Kartoffelmad, persille, mayonnaise, parmesanflager, kørvel og syltede perleløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Kogte lima - og sortebønner, bagte squash, forårsløg, tomater og chipotle
Coleslaw af gulerødder, hvidkål , spidskål, persille og cremet dressing
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Kyllingelår glaseret i blomme BBQ (1 stk. pr. person)
Vegetarisk: Sweet corn fritters med blomme BBQ
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler og gulerødder med urter og olivenolie
Syltede agurker med jalapenos
Dagens delikatesser
Kalkunbryst med karrycreme, grillede frugter og frisée
(æg)
Hamburgerryg med ærtepuré og gulerødder samt tomat
(æg, laktose)
Dagens salater
Kogte lima - og sortebønner, bagte squash, forårsløg, tomater og chipotle
Coleslaw af gulerødder, hvidkål , spidskål, persille og cremet dressing
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov surdejsbrød bagt med polenta
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Nudler vendt med oksestrimler, gulerod, forårsløg, broccoli, thai basilikum og oystersauce
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr)
Vegetarisk: Nudler vendt med tofu, cashewnødder, gulerødder, forårsløg, broccoli, thai basilikum, chili og kinesisk inspireret svampe "østers" sauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Topping: Ristet hvid sesam og forårsløg
Gulerødder og daikon syltet i risvinseddike
Dagens delikatesser
Thai fiskefrikadeller med kaffir limeblade og citrongræs. Serveret med sweet chili sauce og friske agurker
(krebsdyr)
Skinke med italiensksalat og urter
(æg, laktose)
Dagens salater
Gulerødder bagt med sødet risvinseddike, mungbønner toppet med mizuna og ristet sesam
Sprød salat, forårsløg, edamamebønner, agurk og koriander
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Dagens Varme ret
Nudler med gris, gulerødder, forårsløg, broccoli, thai basilikum, chili og oystersauce
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr)
Vegetarisk: Nudler vendt med tofu, cashewnødder, gulerødder, forårsløg, broccoli, thai basilikum, chili og kinesisk inspireret svampe "østers" sauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Gulerødder og daikon syltet i risvinseddike
Dagens delikatesser
Thai fiskefrikadeller med kaffir limeblade og citrongræs. Serveret med sweet chili sauce og friske agurker
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg, laktose)
Skinke med italiensksalat og urter
(æg, laktose)
Dagens salater
Gulerødder bagt med sødet risvinseddike, mungbønner toppet med mizuna og ristet sesam
Sprød salat, forårsløg, edamamebønner, agurk og koriander
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød med peanuts og sesam
(hvede (glutenholdigt korn), jordnødder, nødder)
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Dagens Varme ret
Paprikagryde med nakke af gris, pølser og bacon
(laktose)
Vegetarisk: Paprikagryde med røget tæmpeh, knoldselleri og svampe
(laktose)
Tilbehør: Økologiske løse ris
Topping: Purløg
Syltede grillede peberfrugter
Dagens delikatesser
Kyllingebryst med karrycreme, grillede frugter og frisée
(æg)
Æggesalat med rejer
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Broccoli med sultana rosiner, citroncreme, grønkål og kidneybønner
(æg, laktose)
Savoykål, fennikel, gulerødder, kinaradise og bagt hvidløgsdressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Citronfromage
(laktose)
Dagens Varme ret
Stegt medister med æble og timian (2 stk. pr. kuvert)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Bagte græskar og ristet østershatte, græskar - og hvidbønnepuré og timian
Tilbehør: Senneps cremebagte rodfrugter
(laktose)
Syltede rødbeder
Dagens delikatesser
Kalkun salami med remoulade, ristet løg og syltede agurker
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Balsamico- og honningbagte rødbeder, urtepesto, parmesanflager og græskarkerner
(laktose)
Dagens salater
Perlebyg, selleri, æble, kørvel, dild og rapskimsolie
Råkost af beder, abrikoser, hindbæreddike og brøndkarse
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Fuldkornsbrød med surdej og rødbede
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Citronfromage
Dagens Varme ret
Boeuf Bourguignon med svampe, kastanjer og perleløg
Vegetarisk: Svampe bourgouignon med perleløg, brunært og kastanjer
Tilbehør: Kartoffelmos med parmesan og brunet smør
(laktose)
Topping: Gremolata
Grønkålssalsa
Dagens delikatesser
Hønsesalat med saltbagte selleri, svampe, sennep og brøndkarse mayonnaise
(æg, laktose)
Rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, karse og ristet boghvede
(laktose)
Dagens salater
Efterårs cæsarsalat med æbler, bagte persillerødder, sirius ærter og ristede hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Blomkål, estragon, persille og sherry eddikevinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Boeuf Bourguignon med perleløg og brunært
Vegetarisk: Svampe bourgouignon med perleløg, brunært og kastanjer
Tilbehør: Kartoffelmos med parmesan og brunet smør
(laktose)
Dampet grønkål vendt i rødvinsvinaigrette
Dagens delikatesser
Hønsesalat med saltbagte selleri, svampe, sennep og brøndkarse mayonnaise
(æg, laktose)
Rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, karse og ristet boghvede
(laktose)
Dagens salater
Efterårs cæsarsalat med bagte persillerødder, sirius ærter og ristede hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Blomkål, estragon, persille og sherry eddikevinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Foccacia med salvie og røget salt
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Italiensk okse kødboller med puttanesca inspireret tomatsauce med ansjos
Vegetarisk: Butterbeans og aubergine i puttanesca inspireret tomatsauce
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Knuste tørret sorte oliven
Parmesan
(laktose)
Dagens delikatesser
Vitello tonnato - stegt kalv med tuncreme, druekapers og rucola
(æg)
Mozzarella med grillet grønt vendt med urteolie
(laktose)
Dagens salater
Bagte og rå gulerødder, spinat, Gotlands linser, tomatvinaigrette og basilikum
Fennikel og æblesalat med rucola og urter med purløgs dressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Italienske okse kødboller med puttanesca inspireret tomatsauce med ansjoser
Vegetarisk: Boller af rødebeder og bønner i puttanesca inspireret tomatsauce
(æg)
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens delikatesser
Vitello tonnato - stegt kalv med tuncreme, druekapers og rocula
(æg)
Mozarella med grillet grønt vendt med urteolie
(laktose)
Dagens salater
Bagte og rå gulerødder, spinat, Gotlands linser, tomatvinaigrette og basilikum
Fennikel og æblesalat med rocula, urter og purløgsdressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød med hvidløgsyoghurt og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens Varme ret
Kylling biryani
Vegetarisk: Chana biryani med kikærter og blomkål
Topping: Koriander
Raita
(laktose)
Dagens delikatesser
Rullepølse af gris med rørt sennep, sky, rødløg og karse
Æggesalat med creme, sylt, persille og kalkunbacon
(æg, laktose)
Dagens salater
Belugalinser, cherrytomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Majs chaat salat - majs, tomater, rødløg, persille, masala og citronsaft
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Kolkata kylling biryani med kartofler
(laktose)
Vegetarisk: Chana biryani med kikærter og blomkål
Dagens delikatesser
Rullepølse af gris med rørt sennep, sky, rødløg og karse
Æggesalat med creme, sylt, persille og toppet med røget gulerødder
(æg, laktose)
Dagens salater
Belugalinser, cherrytomater, bagte zittauerløg, forårsløg og lime
Majs chaat salat - majs, tomater, rødløg, persille, masala og citronsaft
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød med fuldkorn og knækket hvedekerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Lammekølle med bagte løg og gulerødder
Vegetarisk: Æggekage med broccoli, cherry tomater og ost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Blomkålsgratin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Timian
Mynte gremolata
Dagens delikatesser
Kryddersild med druekapers, peberrodscreme, rødløg og dild
(laktose)
Vegetarisk postej, karamelliserede løg, cornichoner og radisseskud
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Røget kartofler, hytteost, kørvel, ymer, forårsløg og citronskal
(æg, laktose)
Sukkerærter, haricot vert, tomater og rødløg med sennepsvinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Dagens Varme ret
Lammekølle stegt med hvidløg og rosmarin
Vegetarisk: Blomkålsgratin med spinat
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Stuvet limabønner, blomkål, rodfrugter og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens delikatesser
Kryddersild med druekapers, peberrodscreme, rødløg og dild
(laktose)
Vegetarisk postej, karamelliserede løg, cornichoner og radisseskud
(æg)
Dagens salater
Røget kartofler, hytteost, kørvel, ymer, forårsløg og citronskal
(æg, laktose)
Sukkerærter, haricot vert, tomater og rødløg med sennepsvinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Surdejsbrød bagt med Ølandshvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Appelsin, gurkemeje, ingefær og æble
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.