Almanak

Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.

Få et tilbud

Almanak

Vores idé om et levende hverdagskøkken

Meyers Frokostordning Almanak

København og omegn


Fra 64,00kr pr. kuvertAarhus og omegn


Fra 61,00kr pr. kuvert

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 

Få et tilbud


INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave 

Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør

Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads

Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag

Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet

Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.

Frokost Livretter Fredagsmenu
Livretter 2020

Ugens menu 21 + 22

 1. mandag 20 maj, 2024
 2. tirsdag 21 maj, 2024
 3. onsdag 22 maj, 2024
 4. torsdag 23 maj, 2024
 5. fredag 24 maj, 2024
 6. mandag 27 maj, 2024
 7. tirsdag 28 maj, 2024
 8. onsdag 29 maj, 2024
 9. torsdag 30 maj, 2024
 10. fredag 31 maj, 2024

Menuen er ikke tilgængelig.

Køkkenet er lukket.

Menuen er ikke tilgængelig.

Køkkenet er lukket.

Tema: Thailand
Tema: Thailand
Tema: Frankrig
Tema: Danmark
Tema: Danmark
Tema: Frankrig
Tema: Amerika
Tema: Amerika
Tema: Amerika
Tema: Amerika
Tema: Japan
Tema: Japan
Tema: Italien
Tema: Italien
Tema: Danmark
Tema: Nord Afrika
Tema: Danmark
Tema: Danmark

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

{{message}}

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.


Frokostbuffet fra Meyers

VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN 

Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.  

Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.  

Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.  

Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.  

På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.  

Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.

SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.    

MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS 

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.    

 

 

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal