Mød os

”Der findes ikke en arbejds-Charlie og privat-Charlie, der er kun én Charlie, og hun befinder sig bedst med sømmet i bund i femte… nej, sjette gear.” 

Charlie Thyboe – kundeservicechef siden 2014

Faktisk er jeg uddannet skuespiller, og derudover har jeg undervist i bagværk og kagekunst. Jeg håber og tror på, at kunderne kan fornemme min store passion for mad – serveret med en masser af ”husmorviden og empati – når de har mig i røret.  

Som chef for vores kundeservice og events, er det typisk mig, man får fat  i, når der spørgsmål til frokosten.

For mig er det bedste ved vores madlavning de gode nordiske råvarer tilsat lige dele velkendte smage og forfriskende overraskelser. 
 

”En frokost fra Meyers kan snildt sammenlignes med en runde golf: Begge dele er grønne og sunde, og alle kan være med.”

Magnus Strand – salgschef siden 2017 


Min første tjans hos Meyers var som kok helt tilbage i 1993. Nu om dage er jeg salgschef for Frokostkøkkenet, hvor jeg prøver at hjælpe alle vores gode frokostkunder. 

Så det er ofte mig, man får i røret eller får besøg af , uanset om man har spørgsmål til sin nuværende frokostordning eller er på udkig efter nye boller på suppen.  

Jeg er særligt vild med at hos os er ”plejer” død. Vi gør aldrig tingene den helt lige og sikre vej – der er altid en snært af gastronomisk anarkisme i vores produkter – selv i Den Klassiske Frokost.

Hør mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokost til jer

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.