Det Velkendte

Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.

Få et tilbud

Det velkendte

En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt

Meyers Frokostordning Det velkendte

Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.

København og omegn

Fra 64,00 kr. pr. kuvert.

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 

Få et tilbud


INKLUDERET I FROKOSTEN

Buffet

Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave 

Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater 

 

Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser

Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting

 

Ugens menu 21 + 22

 1. mandag 20 maj, 2024
 2. tirsdag 21 maj, 2024
 3. onsdag 22 maj, 2024
 4. torsdag 23 maj, 2024
 5. fredag 24 maj, 2024
 6. mandag 27 maj, 2024
 7. tirsdag 28 maj, 2024
 8. onsdag 29 maj, 2024
 9. torsdag 30 maj, 2024
 10. fredag 31 maj, 2024

Menuen er ikke tilgængelig.

Køkkenet er lukket.

Menuen er ikke tilgængelig.

Køkkenet er lukket.

Tema: Ristaffel
Tema: Ristaffel

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

{{message}}

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Vores andre frokostkøkkener


Frokostbuffet fra Meyers

FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN 

Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost. 

Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet. 

Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.

VELSMAGENDE FAVORITTER  

Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.  

Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.   

 

 

 

Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’. 

SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.   

MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS  

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.  

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.   

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal