Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 64,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting
![](/media/31722/meyersfrokostkokken_8039.jpg?crop=0,0.17255089058524173,0,0.20403944020356235&cropmode=percentage&width=400&rnd=133118606810000000)
![](/media/31718/meyersfrokostkokken_8472.jpg?crop=0,0.3151240458015267,0,0.061466284987277353&cropmode=percentage&width=400&rnd=133118607270000000)
![](/media/31684/meyersfrokostkokken_8492-4.jpg?crop=0,0.14408307490458017,0,0.23302676394189986&cropmode=percentage&width=400&rnd=133118709100000000)
Ugens menu 30 + 31
-
mandag 22 jul, 2024
-
tirsdag 23 jul, 2024
-
onsdag 24 jul, 2024
-
torsdag 25 jul, 2024
-
fredag 26 jul, 2024
-
mandag 29 jul, 2024
-
tirsdag 30 jul, 2024
-
onsdag 31 jul, 2024
-
torsdag 01 aug, 2024
-
fredag 02 aug, 2024
Varm ret med tilbehør
Panang karry med gris, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
Panang karry med røget tofu, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
(vegansk, vegetar)
Basmati ris
Delikatesser
Kalkunbryst med hummus og frisk peberfrugter
Sennepssild med kapers og rødløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Karrystegt blomkål med kinakål, cherrytomater og forårsløg. Toppet med ristet cashewnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Nudelsalat med rød spidskål, gulerødder og edamamebønner vendt med ristede sorte sesamfrø og asiatisk dressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprøde salater og pak choi med ærter, bønnespirer og syltede søde kartofler
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Panang karry med gris, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
Panang karry med røget tofu, peberfrugter, gulerødder babymajs, jordnøddesmør og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
(vegansk, vegetar)
Basmati ris
Dagens salater
Sprøde salater og pak choi med ærter, bønnespirer og syltede søde kartofler
Varm ret med tilbehør
Fiskefrikadeller. Hertil sauce tartar og citronbåde (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild. Hertil sauce tartar og citronbåde (2 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Dampede kartofler
Delikatesser
Æg med rejer, tomat, citron og mayonnaise
(krebsdyr, æg)
Paté af gris med syltede perleløg og stegte svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Dampede broccoli med rød spidskål, forårsløg, radicchio og rosiner. Vendt med grov senneps vinaigrette
Rød quinoa med blomkålsris, æbler og persille
Spidskål og fennikel med friske krydderurter og citron
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Fiskefrikadeller. Hertil sauce tartar med citronbåde (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild. Hertil sauce tartar og citronbåde (2 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Dampede kartofler
Dagens salater
Spidskål og fennikel med friske krydderurter og citron
Varm ret med tilbehør
Tyrkisk kyllingekebab med peberfrugter, rødløg og ristede kartofler. Hertil creme fraiche dressing med purløg
(æg, laktose)
Lune falafler til pitabrød. Hertil creme fraiche dressing med purløg (4 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Lune pitabrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Kogte kartofler med mayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Spegepølse af gris med remoulade og ristede løg
(æg)
Dagens salater
Hummus toppet med ristet spidskommenfrø, sesam og ekstra jomfru olivenolie
Bulgursalat med squash, rødløg, persille og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til pitabrød: Rød spidskål vendt med agurker, cherrytomater, forårsløg, persille, rå marineret rødløg og sumak
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Tyrkisk kyllingekebab med peberfrugter, rødløg og ristede kartofler. Hertil creme fraiche dressing med purløg
(æg, laktose)
Lune falafler til pitabrød. Hertil creme fraiche dressing med purløg (4 stk. pr. person)
(æg, laktose)
(vegansk, vegetar)
Lune pitabrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Hummus toppet med ristet spidskommenfrø, sesam og ekstra jomfru olivenolie. Fyld til pitabrød: Rød spidskål vendt med agurker, cherrytomater, forårsløg, persille, rå marineret rødløg og sumak
Varm ret med tilbehør
Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1. stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegansk, vegetar)
Delikatesser
Fin skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Kyllingepølse med rød pesto og bagte peberfrugter
(æg, laktose)
Dagens salater
Tzatziki
(laktose)
Smørbønner med haricots verts, rød spidskål, frisée, gule peberfrugter, citron og persille
Græsk salat med tomater, agurker, rødløg, frisk oregano og kalamata oliven. Toppet med salatost og ektra jomfru olivenolie
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler. Hertil fladbrød (1. stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegansk, vegetar)
Dagens salater
Græsk salat med tomater, agurk, rødløg, frisk oregano og kalamata oliven, Toppet med salatost og ektra jomfru olivenolie
(laktose)
Torsdagssødt
Mazarin med brombær - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Lørdagskylling på en fredag - Stegte kyllingelår med brun sovs. Hertil agurkesalat (1 stk. pr. person)
(laktose)
Hestebønner, blomkål og bagte cherrytomater vendt i romesco sauce
(vegansk, vegetar)
Timianstegte kartofler og gulerødder
Delikatesser
Æggekage med cherrytomater, agurker og bacon på siden
(æg, laktose)
Rosastegt kalvesteg med sauce tatar og bagte rødløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Stegt kålrabi vendt med saltet citroner, grønkål, æbler, rødløg, persille og dadler. Toppet med ristet valnødder
(nødder)
Pastasalat med grøn pesto, forårsløg, soltørrede tomater, babyspinat og ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønt salat med agurker og syltede rødløg
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Lørdagskylling på en fredag - Stegte kyllingelår med brun sovs. Hertil agurkesalat (1 stk. pr. person)
(laktose)
Hestebønner, blomkål og bagte cherrytomater vendt i romesco sauce
(vegansk, vegetar)
Timianstegte kartofler og gulerødder
Dagens salater
Grønt salat med agurker og syltede rødløg
Varm ret med tilbehør
Boller i karry. Hertil persille - 3 stk. per. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Veggieboller i karry. Hertil persille - 5 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Langkornede ris
Delikatesser
Oksefrikadeller med tomatpesto og bagte tomater
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Grøn hønsesalat med knoldselleri, ærter og persille
(æg, laktose)
Dagens salater
Paprikastegt blomkål med pak choy og vindruer. Toppet med salatost og ristet valnødder
(laktose, nødder)
Quinoa salat med cherrytomater, syltet gule beder, agurker og persille. Toppet med granatæbler kerner
Gulerods råkost med grønne æbler og rosiner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Boller i karry. Hertil persille - 3 stk. per. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Veggieboller i karry. Hertil persille - 5 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Langkornede ris
Dagens salater
Gulerods råkost med grønne æbler og rosiner
Varm ret med tilbehør
Kylling grille diablé - sennepsmarineret kylling overlår med stegte grøntsager. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette samt urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Cassoulette af Meyers hvide bønner og blomkål. Hertil urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
(vegansk, vegetar)
Stegte kartofler
Delikatesser
Ålerøget skinke med italiensk salat og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kogte æg med purløgscreme og cherrytomater
(æg, laktose)
Dagens salater
Bagte jordskokker med frisee, radicchio, æbler og kørvel
Cæsar salat med romaine, hjertesalat, parmesan og croutoner. Hertil cæsardressing
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Green Goddess salat med spidskål, agurk og forårsløg. Vendt med yoghurt/urtedressing. Toppet med cashewnødder
(æg, laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Kylling grille diablé - sennepsmarineret kylling overlår med stegte grøntsager. Hertil hvidvins skysauce med piment d'espelette samt urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Cassoulette af Meyers hvide bønner og blomkål. Hertil urterasp
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
(vegansk, vegetar)
Stegte kartofler
Dagens salater
Green Goddess salat med spidskål, agurk og forårsløg. Vendt med yoghurt/urtedressing. Toppet med cashewnødder
(æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Paella med gris, chorizo, rejer, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(krebsdyr)
Paella med grillede artiskokker, soltørrede tomater, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(vegansk, vegetar)
Delikatesser
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kryddersild med kaperscreme, rødløg og blomsterkapers
(æg, laktose)
Dagens salater
Bagte peberfrugter vendt med friske krydderurter, hjertesalat, haricots verts og kapers
Bulgur med syltet butternut squash, cherrytomater, agurk, persille og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød salat toppet med ristet solsikkekerner. Hertil balsamico vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Paella med gris, chorizo, rejer, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(krebsdyr)
Paella med grillede artiskokker, soltørrede tomater, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs. Hertil citronbåde
(vegansk, vegetar)
Dagens salater
Sprød salat toppet med ristet solsikkekerner. Hertil balsamico vinaigrette
Varm ret med tilbehør
Velkendte kødsauce med oksekød, gulerødder og selleri
Velkendte sojakødsauce med gulerødder og selleri
(vegansk, vegetar)
Linguini vendt i olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, sky og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Plukket sousvide kylling med karrycreme, cherrytomater, hjertesalat og bacon på siden
(æg, laktose)
Dagens salater
Haricots verts med bagte rødløg og spidskål. Vendt med estragon og sennepsvinaigrette
Caprese salat med tomater, mozzarella, basilikum og balsamico glaze
(laktose)
Kinakål med æbler, persille og røget mandler
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med knækket hvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Hindbær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Velkendte kødsauce med oksekød, gulerødder og selleri
Velkendte sojakødsauce med gulerødder og selleri
(vegansk, vegetar)
Linguini vendt i olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Kinakål med æbler, persille og røget mandler
(nødder)
Torsdagssødt
Hindbær citronkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Kyllingefrikadeller - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild - 2 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Pastasalat vendt i grøn pesto med ærter, majs, forårsløg og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Tunsalat med ærter, majs, peberfrugt og rødløg
(æg, laktose)
Kogte kartofler med paprikacreme og friske cherrytomater
(æg, laktose)
Dagens salater
Tzatziki
(laktose)
Melonssalat med agurker, salatost og rucola. Toppet med græskarkerner
(laktose)
Blomkålscouscous med rød spidskål, gule cherrytomater og persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Kyllingefrikadeller - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dild-dellen med hvide bønner, blomkål, gule flækærter og frisk dild - 2 stk. pr. person
(vegansk, vegetar)
Pastasalat vendt i grøn pesto med ærter, majs, forårsløg og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Blomkålscouscous med rød spidskål, gule cherrytomater og persille
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.