Det velkendte

Vi fejrer de gode gedigne favoritter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

Med Det velkendte serverer vi klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er gedigne hverdagsretter og variation og dufte fra hele verden, der er i gryderne.


Fra 59 kr. pr. kuvert/dag (ekskl. moms og fragt)

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

  • Gedigne hverdagsretter

    Det velkendte og trygge til frokost hver dag

  • Livretter fra nær og fjern

    Vi serverer jeres favoritter fra Norden og det store verdenskøkken

  • Variation er kernen

    Hvert frokostmåltid byder på nye smagsoplevelser


INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave 

Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater 

Dagens pesto eller spread
Der serveres altid et udvalg af saftig dyppelse i form af dagens pesto eller spread 

 

Dagens pålæg
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser

Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag

Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet

 

Ugens menu 04 + 05

  1. mandag 23 jan, 2023
  2. tirsdag 24 jan, 2023
  3. onsdag 25 jan, 2023
  4. torsdag 26 jan, 2023
  5. fredag 27 jan, 2023
  6. mandag 30 jan, 2023
  7. tirsdag 31 jan, 2023
  8. onsdag 01 feb, 2023
  9. torsdag 02 feb, 2023
  10. fredag 03 feb, 2023
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN
DK EN

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. ANGIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE I BESKEDEN.

Få et tilbud

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Vores andre frokostkøkkener

Bestil firmafrokosten direkte på vores frokostportal


Frokostbuffet fra Meyers

VELSMAGENDE FAVORITTER 

Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed. 

Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter, som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.  

Man kan vælge at få Det velkendte leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Almanak eller Den grønne. 

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIAL ANSVARLIGHED 

Denne frokostbuffet har ligesom vores andre frokostløsninger en bæredygtig profil, hvor økologi, lokalt kystfiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Vi mener nemlig, at det gode måltid bør tage hensyn til både klodens og vores egen sundhedstilstand. Menuen laves derfor med en smule mindre kød og en smule mere grønt, og der sparres aldrig på de gode urter, kornet, bærrene og fuldkornet. Af samme grund serverer vi oftest mere kylling, fisk og svinekød frem for det røde kød.