En bid grønnere
En kombination af velkendte favoritter og grønne retter
"En bid grønnere" er vores bud på en frokost, der i smag og sammensætning, hylder planternes kulinariske rigdom og potentiale, men uden at udelukke kødet fra menuen. Med `En bid grønnere´ får I en alsidig frokostoplevelser, hvor madglæden begejstrer dag for dag.
Som altid er vi er omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi blandt andet arbejder med langtidsbagning og syltning, som alle er nyttige greb til at sikre et velsmagende måltid.
København og omegn
Fra 68 kr. pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
DEN ENE LUNE RET
Typisk en grøn simreret med årstidens grøntsager og et udvalg af danske ærter, bønner og linser samt forskelligt tilbehør og toppings.
EN ANDEN LUN RET
En velkendt livret med kød, fjerkræ eller fisk
SALATER
To forskellige salater som komplimenterer de andre retter. Typisk inkluderer den ene salat en kombination af grønne proteiner såsom ærter, bælgfrugter eller rodfrugter. Den anden salat er mere let og sprød og fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing.
DEN KOLDE RET
Typisk en kold ret, der består af flere velsmagende komponenter med årstidens grøntsager i centrum. Hertil forskellige smørbare spreads, postejer og vegetariske pålægssalater, som er oplagte at spise med et stykke brød.
BRØD, KAGE OG SHOTS
To slags økologiske brød hver dag, sunde shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag og hjemmebagt kage hver torsdag.



Ugemenu
Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen "En bid grønnere". Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, en kold anretning bestående af forskellige velsmagende komponenter, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På onsdage serveres der desuden sunde shots, og på torsdage er der kage til dessert.
Varme retter
Kålmix med muskatnød og rapskimolie, rygeostcreme og croutoner.
Vegetarisk millionbøf med svampe, Matr plantekød, løg og gulerødder, purløg, kartoffelmos og syltede rødbeder.
Millionbøf af okse, gulerødder, knoldselleri og løg med kartoffelmos og persille.
Kolde retter
Brændte salatløg, blomkålspuré, syltet blomkålscrudité, karse og jordskokkechips.
Fattigmandsaspargessalat med svampe, vegansk bacon og purløg.
Salater
Grønne bønner, små kartofler, romaine salat, kogte æg, oliven, cherrytomater og rødløg.
Babyspinat, rucola, syltede rødløg, persille, purløg og glaskål, valnødder med hyldeblomstvinaigrette.
Brød
Vores økologiske rugbrød.
Dagens økologiske surdejsbrød.
Varme retter
Majskolber med hot paprikaolie, Manchego og aioli.
Paella af røgede kikærter, bladselleri, peberfrugt samt safran og toppet med hakket persille og frisk citron.
Paella med kylling, rejer, muslingefond og safran.
Kolde retter
Grillet aubergine med grøn mojo lavet på urter, hvidløg og chili.
Stegte padronpeber med havsalt og citron.
Salater
Cremet pastasalat med bagte løg, grønkål, knoldselleri, rød peberfrugt, squash og cayenne.
Tomatsalat med syltede jalapenos, koriander, rødløg, avocado og lime.
Brød
Vores økologiske rugbrød.
Dagens økologiske surdejsbrød.
Varme retter
Tofu og bok choi marinereret i svampesauce med nudler vendt i forårsløgsolie, syltet kinakål, chili, hvid peber, hvidløg og koriander.
Grillet broccoli med citrongræs, syltede gulerødder, chili og knuste, ristede og salte peanuts.
Vietnamesisk oksegryde med gulerødder, glaskål, fiskesauce og nudler vendt i forårsløgsolie samt syltet kinakål med chili.
Kolde retter
Vietnamesisk inspireret rødbedetatar med jordskokkecrudité, koriander, mynte, friteret hvidløg, enokisvampe og limemayo.
Græskar-karry spread.
Salater
Edamamebønner, majs, rød peberfrugt, agurk, forårsløg, sesamfrø og ingefærdressing.
Kinakål, bønnespirer, thaibasilikum, rødløg, ristede cashewnødder, gulerødder og chili.
Brød
Vores økologiske rugbrød.
Dagens økologiske surdejsbrød.
Shot
Blodappelsin, gulerod og ingefær.
Varme retter
Blomkål el diablo på stuvet knoldselleri med kørvel og estragon samt knuste kartofler med løvstikke, citronskal og syltede asier på siden.
Grønne bønner og ærtemix med citronskal, rapskimolie, økologisk havgusost fra Arla Unika samt kapers-urte-vinaigrette.
Helstegt skinke glaseret i honning og sennep med stuvet knoldselleri, knuste kartofler med løvstikke og citronskal samt syltede asier.
Kolde retter
Bagte gulerødder og syltede gulerødder på gulerodshummus.
Æggekage med bagte tomater, spinat og løg.
Salater
Perlespelt, bagte butternut, dild, tranebær, ærter og sennep.
Blomkålscrudité, sennepsblade, radiser og røget mandler med urtevinaigrette.
Brød
Vores økologiske rugbrød.
Dagens økologiske surdejsbrød.
Kage
Chokoladekage.
Varme retter
Sweet potato-mash med drueagurker og hjemmelavede ristede løg.
Clubsandwich med røget økologisk tæmpeh, BBQ-sauce, friseé og karrycreme.
Clubsandwich med stegt kylling og bacon samt karrycreme og drueagurker.
Kolde retter
Fad med sandwichtilbehør - Lollo biona og lollo rosa, tomat, rødløg og knust avocado.
Crudité, chips og dip.
Salater
Kartoffelsalat med blegselleri, majs, ærter, gulerødder og parmesan-dressing.
Iceberg, radiccio, persille, cherrytomater, radiser og oliven.
Brød
Vores økologiske rugbrød.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores fire forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis