Nyhed: En bid grønnere

En bid grønnere er vores nye frokostordning. En frokost til alle jer, der er blevet lune på det grønne køkken, men stadigvæk sætter pris på de klassiske livretter.

Få et tilbud

En bid grønnere

En kombination af klassiske favoritter og grønne retter

Meyers Frokostordning Almanak

'En bid grønnere' er vores bud på en frokost, der i smag og sammensætning hylder planternes kulinariske rigdom og potentiale, men uden at udelukke kødet fra menuen. Med `En bid grønnere´ får I en alsidig frokostoplevelser, hvor madglæden begejstrer dag for dag.

Som altid er vi omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi blandt andet arbejder med langtidsbagning og syltning, som alle er nyttige greb til at sikre et velsmagende måltid.

København og omegn
Fra 68 kr. pr. kuvert


Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 

Få et tilbud


INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

VARME RETTER

En varm ret med kød og årstidens grøntsager. Retten kan også serveres i en vegetarisk, vegansk eller laktosefri udgave

En grøntsagsret som helstegte, krydrede grøntsager eller dampede grøntsager smagt til med olivenolie og hakkede friske urter.

Ved siden af forskellige slags tilbehør som toppings, saucer og spreads, som passer til retterne.

 

KOLDE RETTER

En kold ret med årstidens grøntsager i centrum

Smørbare spreads, postejer eller pålægssalat, som er oplagte at spise med brød

SALATER

To forskellige salater som komplimenterer de andre retter:

En fyldig salat med ærter, bælgfrugter eller rodfrugter.

En mere let og sprød salat fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing


HERTIL

To slags økologiske brød hver dag 

Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.

Sødt hver torsdag 

Ugens menu 16 + 17

 1. mandag 15 apr, 2024
 2. tirsdag 16 apr, 2024
 3. onsdag 17 apr, 2024
 4. torsdag 18 apr, 2024
 5. fredag 19 apr, 2024
 6. mandag 22 apr, 2024
 7. tirsdag 23 apr, 2024
 8. onsdag 24 apr, 2024
 9. torsdag 25 apr, 2024
 10. fredag 26 apr, 2024
Tema: Danmark
Tema: Italien
Tema: Danmark
Tema: Iran
Tema: Brunch
Tema: Danmark
Tema: Nordisk-italiensk
Tema: Grækenland
Tema: Vietnam
Tema: Køkkenchef for en dag: Kim Jensen

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores fire forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Vores andre frokostkøkkener


En bid grønnere

Grøn frokostordning med plads til klassiske favoritter

En Bid Grønnere - En Grøn Frokostordning med Variation

Tilpasset til forskellige madvaner
Til jer, der er blevet lune på det grønne, men stadigvæk sætter pris på de klassiske retter, har vi skabt en grøn frokostordning med variation. Vores mål er tilfredsstille både vegetarer, veganere og kødspisere, så alle kan nyde en lækker og bæredygtig frokost.

Vi ved, at det kan være svært at finde gode og velsmagende grønne retter, der samtidig er varierede og interessante. Derfor har vi sammensat en menu, der tager højde for forskellige madvaner og smagspræferencer. Vores grønne frokostordning byder på et bredt udvalg af retter, der spænder fra salater og wraps til varme retter og sandwiches.

Vi bruger kun friske og sæsonbetonede råvarer i vores grønne frokostordning. Dette sikrer ikke kun den bedste smag, men også en bæredygtig produktion. Vi samarbejder med lokale producenter og går op i at støtte det lokale landbrug. På den måde kan vi sikre en høj kvalitet og minimere vores miljøpåvirkning.

Vi mener, at det grønne også kan være lækkert og spændende. Derke livretter. Til jer, der er vegetarer på deltid eller til jer, der skal tilgodese mange forskellige madvaner på kontoret, lancerer vi et nyt frokostkøkken. Vi kalder det En Bid Grønnere, fordi det er lige præcis det, det er. En smule mere grøn end vores øvrige frokostkøkkener, men ikke komplet vegetarisk. Det er udogmatisk mad, hvor vi slipper det grønne løs og lader planterne spille med musklerne som tallerkenens hovedperson, men uden at udelukke kødet helt fra menuen. Det oplagte valg, hvis I gerne vil spise lidt grønnere på kontoret på en måde, hvor ingen af kollegerne går skuffede fra buffeten.

Kærlig mad med grønne og klassiske retter
Det er kærlig mad med de retter, vi alle sammen er glade for at spise, tilberedt med en lille smule mindre kød, en lille smule mere grønt og propfuld af grønne urter, korn, bær og fuldkorn. Det er velsmag bygget op i lag på lag af krydderier, marinader, saucer og godt grønt, men hvor vi også serverer retter med kød, oftest af den lysere slags som kylling, fisk og svinekød. Hver dag vil det være muligt at sammensætte et komplet grønt frokostmåltid, men de enkelte retter kan også fint sammensættes med kødet som supplement. Som altid med gode, lokale, danske råvarer som udgangspunkt, men med et globalt udsyn, og vi er ikke bange for at sætte kål, kartofler og korn i selskab med sumak, sesam og safran. Glæd jer til en ny frokostoplevelse, der hylder planternes kulinariske rigdom og deres store potentiale på midten af tallerkenen, hvor kødet i højere grad spiller med som tilbehør.

På en fælles vej mod grønnere madvaner
Vi ser det som vores allervigtigste opgave at være med til at forme en måde at spise på, der kan blive en del af løsningen på en af vor tids største udfordringer – og hvor velsmag, håndværk, kvalitet og opfindsomhed er drivkræfterne for forandringen. Blandt vores vigtigste allierede er virksomheder, der er modige nok til at stå på mål for en frokost, der først og fremmest er grøn, og hvor kødet er et tilvalg. Netop dét er filosofien bag En Bid Grønnere. Måltider på arbejdspladsen er en vigtig arena for påvirkning af vores fælles spisevaner, og sammen med jer vil vi gerne skabe en øget bevidsthed om ikke blot at nyde det bedste måltid mad på arbejdet, men også den bedste mad for kloden.

Tilpasning og Specialdiæter - Velsmagende og Sund Frokostordning
Vi imødekommer individuelle kostbehov med vores frokostordning, så alle kan nyde en velsmagende og sund frokost. Hos os tilbyder vi følgende diæter:

Kød
Vegetarisk
Vegansk
Gluten- og laktosefri
Halal
Vegansk uden gluten og laktose

Hvordan Fungerer Meyers Frokostordning?

Meyers frokostordning tilbyder nem bestilling og levering af sund, velsmagende og økologisk mad til din virksomheds arbejdsplads. Vi har fleksible bestillingsmuligheder, der passer til jeres behov. Vores dedikerede kundeservice er altid klar til at hjælpe jer og følger op på jeres ønsker og spørgsmål.

Nem Bestilling og Levering
Bestilling hos Meyers frokostordning er en simpel og hurtig proces. Du kan nemt vælge dit foretrukne frokostkoncept, tilpasse din bestilling ved at vælge antal kuverter, diæter og populære tilvalg til frokosten. Vores bekvemme levering direkte på arbejdspladsen sparer dig tid og besvær.

Du kan også klikke her og få et tilbud

Kundeservice og Opfølgning
Vores dygtige kundeservicemedarbejdere er altid parate til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have. Vi er her for at sikre, at din frokostordning lever op til dine forventninger.

Feedback Welcome Politik
Del dine anmeldelser, så vi kan forbedre os! Din mening betyder meget for os. Vi opfordrer dig derfor til aktivt at dele din feedback og anmeldelser med os, så vi kan fortsætte med at udvikle vores service og levere den bedste frokostoplevelse muligt.

Hvad er en grøn frokostordning?
En grøn frokostordning er en ordning, hvor fokus er på at tilbyde sunde og bæredygtige madløsninger til virksomheder og privatpersoner. En grøn frokostordning indebærer ofte, at der serveres plantebaserede måltider, der er rig på friske grøntsager, frugt, bælgfrugter og fuldkorn.

Formålet med en grøn frokostordning er at fremme en sund og bæredygtig livsstil samt at reducere miljøbelastningen fra madproduktion. Ved at vælge grønne frokostordninger kan virksomheder og privatpersoner bidrage til at mindske deres CO2-aftryk og samtidig støtte op omkring en mere bæredygtig fødevareproduktion.

En grøn frokostordning kan typisk tilpasses den enkelte virksomheds eller privatpersons behov og præferencer. Det kan inkludere alt fra salater og sandwiches til varme retter og sunde snacks, alt sammen med fokus på at bruge friske og sæsonbetonede råvarer samt at undgå madspild.

Der findes forskelligerokostordning er at fremme et sundere og mere bæredygtigt madvalg, samtidig med at det smager godt og er af høj kvalitet. En grøn frokostordning fokuserer på at reducere kødforbruget og øge indtaget af plantebaserede fødevarer, hvilket kan have positive miljømæssige og sundhedsmæssige effekter.

En grøn frokostordning kan tilpasses individuelle kostbehov og specialdiæter. Hos Meyers frokostordning tilbyder vi forskellige diæter, herunder kød, vegetarisk, vegansk, gluten- og laktosefri samt halal og vegansk uden gluten og laktose. Vi ønsker at sikre, at alle kan nyde en velsmagende og sund frokost, uanset deres kostpræferencer eller eventuelle allergier.