DEN GRØNNE

Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

Et grønt måltid skal have sin egen identitet og lægger op til flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplere hinanden. Hver dag tegner der sig et tydeligt smagsmæssigt tema - for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.


Fra 59 kr. pr. kuvert/dag (ekskl. moms og fragt)

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

  • Sæsonernes råvarer

    og fokus på smagstætte favoritter

  • Maden tilpasses jeres behov

    Vi har mad til alle typer diæter

  • Hurtig levering

    i hele Storkøbenhavn


INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

 

Den Ene 

Typisk en sammenkogt ret af sæsonens grøntsager sammen med mættende proteiner i en krydret sauce.

Ved siden af serveres fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter. 

 

Den Anden

Helstegte grøntsager eller grønne proteinkilder som falafler, samosa eller rødbededeller.

Ved siden af fire slags tilbehør som fyldige salater, toppings, saucer, korn eller bælgfrugter. 

Desuden

Smørbare spreads, postejer, skiveskårede delikatesser og grønt pålæg, som er er oplagt at servere med brød.

 

Se menueksempel

Grøn frokostordning fra Meyers
Sæson råvarer Meyers frokostordning
Samarbejdspartnere Meyers frokostordning

"Meyers var det oplagte valg for os med deres grønne fokus, som passer perfekt til os som virksomhed. Det er velsmagende mad, som præsenteres på en lækker og inspirerende måde. Råvarerne følger sæsonen, men stadigvæk med stor variation."

HEIDI BØGELUND LAVSTSEN, BOLIA INTERNATIONAL

Ring og hør mere på tlf. 39 18 69 00

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop


VEGETARISK FROKOSTORDNING

EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN

Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friskeste grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet. 

Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer Her vil i opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.

Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistenser og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.

EN FROKOST I DET GRØNNE

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.

 

Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Livretter, som er vores frokostkoncept med kød. 

Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.

 

VELSMAG OG MÆTHED HVER DAG

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken. Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Livretter, som er vores frokostkoncept med kød. 

Den grønne frokostordning er for firmaer, der ønsker en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.