Den Grønne

Den grønne er mere end bare fraværet af kød. Det er vores bud på en frokost, der i smag, sammensætning og sensorik, viser det grønne køkkens muligheder og mangfoldighed. Vi er omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi arbejder med langtidsbagning, rygning og syltning, som alle er nyttige greb til at forløse grøntsagernes potentiale og sikre et velsmagende og tilfredsstillende måltid.

Få et tilbud

Den Grønne

Med grøntsagerne i centrum

Meyers Frokostordning Den Grønne

 

 

København og omegn

Fra 64,00kr pr. kuvert

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 

Få et tilbud


INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

DEN ENE LUNE RET

Typisk en ret af sæsonens grøntsager med mættende proteinkilder sammen med forskellige slags tilbehør, toppings og saucer.

 

DEN ANDEN LUNE RET

En grøntsagsret som helstegte krydrede grøntsager eller dampet grøntsager smagt til med velsmagende olivenolie og hakkede friske urter. Ved siden af forskellige slags tilbehør som toppings, saucer og spreads som passer til begge varme retter.

 

SALATER

To forskellige salater som komplimenterer de andre retter. Typisk er den ene salat lavet på mættende grønne proteiner som ærter, bælgfrugter eller rodfrugter. Den anden salat er mere let og sprød og fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing.

DESUDEN DET KOLDE

Typisk en kold ret, der består af flere velsmagende komponenter med sæsonens grøntsager i centrum. Derudover serveres der også smørbare spreads, postejer eller vegetariske pålægssalater, som er oplagt at spise med brød. Nogle gange kan der også komme sjove overraskelser som hjemmelavet iste, milkshake eller smoothie der passer til dagens tema.

BRØD, OST, KAGE OG SHOTS

Hver dag får I to slags økologiske brød, hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag, og ugens søde ting hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.

 

Grøn frokostordning fra Meyers
Sæson råvarer Meyers frokostordning
Samarbejdspartnere Meyers frokostordning

Ugens menu 20 + 21

 1. mandag 13 maj, 2024
 2. tirsdag 14 maj, 2024
 3. onsdag 15 maj, 2024
 4. torsdag 16 maj, 2024
 5. fredag 17 maj, 2024
 6. mandag 20 maj, 2024
 7. tirsdag 21 maj, 2024
 8. onsdag 22 maj, 2024
 9. torsdag 23 maj, 2024
 10. fredag 24 maj, 2024
Tema: Amerika
Tema: Danmark
Tema: Italien
Tema: Danmark
Tema: Mellemøsten

Menuen er ikke tilgængelig.

Køkkenet er lukket.

Tema: Thailand
Tema: Frankrig
Tema: Danmark
Tema: Amerika

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

{{message}}

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.


VEGETARISK FROKOSTORDNING

VEGETARISK FROKOSTORDNING I KØBENHAVN OG OMEGN  

Meyers frokostbuffet 'Den grønne’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Den grønne’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.  

Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.  

Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende. 
 

EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN  

Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friske grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet.   

Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Her vil I opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.  

Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistens og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.  

EN FROKOST I DET GRØNNE  

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.  

Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’, som er vores frokostkoncept med kød.   

Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og økologisk frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.  

SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus tror vi på, er en del af en sund frokost.    

MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS  

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.   

 

 

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal