VEGETARISK FROKOSTORDNING
EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN
Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friskeste grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet.
Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer Her vil i opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.
Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistenser og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.
EN FROKOST I DET GRØNNE
Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.
Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Almanak, som er vores frokostkoncept med kød.
Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.
VELSMAG OG MÆTHED HVER DAG
Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken. Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Almanak, som er vores frokostkoncept med kød.
Den grønne frokostordning er for firmaer, der ønsker en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.