Den Grønne

Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer mætte, energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

En grøn og vegetarisk frokostordning

Med Den Grønne frokostordning træder vi et skridt længere ind i det grønne landskab og flytter grænserne for, hvordan et vegetarisk måltid kan se ud.

Vores grønne frokost er altså ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Et måltid, der giver fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget.

Grøntsagerne har altid spillet en central rolle i vores frokostkøkken, og på de 15 år, vi har leveret frokostmåltider er der sket en tydelig bevægelse i retning af en endnu grønnere madkultur i Danmark – for sundhedens, planetens og velsmagens skyld.

Derfor tilbyder vi muligheden for at tilvælge én eller flere grønne dage om ugen, men I kan naturligvis også nyde den grønne frokostbuffet alle ugens fem dage, hvis I ønsker det.

  • Hvad skal I spise?

    Menueksempel

    Et grønt måltid skal have sin egen identitet og lægger op til flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Hver dag tegner der sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken

    Den grønne frokost er bygget op om to retter, der består af fem forskellige dele, som tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. Derudover består frokosten af små anretninger, der er oplagte at spise på eller med brød.

    Se menueksempel

Det praktiske

Prisen er:

Fra 57 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

Vi leverer "Den Grønne" i hele Storkøbenhavn.

Dette koncept leveres ikke i Aarhus og omegn - kontakt os for nærmere information hvis du ønsker vegetarisk frokost i Østjylland. 

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt.

Den Grønne frokost kan kombineres med Livretter, så I selv vælger, hvor mange dage I ønsker at spise vegetarisk. 

 Se ugens menu 

"Den grønne menu er som at være på eventyr hver dag"

Sisse, SYBO games

Grøn velsmag

Et vegetarisk måltid, der fungerer, kræver at man gør sig særlig umage med at få det bedste ud af planterigets råvarer. Derfor arbejder vi med det grønne måltid ud fra en række grundprincipper:

Grønne måltider lægger i særlig grad op til en rundhåndet brug af krydderier og en målrettet tilsmagning, der får det bedste frem i de grønne råvarer. Vi arbejder aktivt med grundsmage, konsistenser, farver, aromaer m.m., så måltidet får både friskhed og tyngde.

Oplevelsen af smagsfylde og tilfredshed hænger som regel sammen med en passende intensitet af grundsmagen umami. Vi dyrker den grønne umami, der giver fylde og velsmag til vegetariske måltider.

De mange fantastiske grøntsager, der vokser tæt på os, vil være kernen i vores menuer. Det giver den bedste spisekvalitet året igennem, og man oplever at årstiderne skifter på tallerkenen. For at få den størst mulige variation forener vi det lokale og regionale med råvarer fra ikke helt så nære egne.

Inspirationen fra hele verden er afgørende, når man skal skabe tilstrækkelig variation over længere tid. Det gælder ikke mindst i det grønne køkken, hvor f.eks. de indiske, japanske, libanesiske og mexicanske køkkener giver fantastiske idéer til et levende grønt køkken fuld af smag.

I Nordhavn, hvor vi holder til, disponerer vi over betydelig kapacitet og kompetence i forskellige forædlingsmetoder som fermentering, tørring, røgning, syltning mm., som alle giver dybde og ekstra smag i det grønne køkken.

Den grønne bølge er i fuld gang. Et levende grønt køkken er et køkken, der hele tiden kigger ud over sig selv og går i dialog med nye idéer til tilberedningsmåder og retter.

Med det økologiske spisemærke i bronze har Den Grønne en økologiprocent på 30­-60.

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

SE VORES ANDRE FROKOSTORDNINGER

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop


VEGETARISK FROKOSTORDNING

EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN

Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friskeste grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet. 

Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer Her vil i opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.

Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistenser og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.

EN FROKOST I DET GRØNNE

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.

 

Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Livretter, som er vores frokostkoncept med kød. 

Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.

 

VELSMAG OG MÆTHED HVER DAG

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken. Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med Livretter, som er vores frokostkoncept med kød. 

Den grønne frokostordning er for firmaer, der ønsker en sund, vegetarisk og bæredygtig frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.