Den Grønne
Den grønne er mere end bare fraværet af kød. Det er vores bud på en frokost, der i smag, sammensætning og sensorik, viser det grønne køkkens muligheder og mangfoldighed. Vi er omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi arbejder med langtidsbagning, rygning og syltning, som alle er nyttige greb til at forløse grøntsagernes potentiale og sikre et velsmagende og tilfredsstillende måltid.
Få et tilbudDen Grønne
Med grøntsagerne i centrum
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
DEN ENE LUNE RET
Typisk en ret af sæsonens grøntsager med mættende proteinkilder sammen med forskellige slags tilbehør, toppings og saucer.
DEN ANDEN LUNE RET
En grøntsagsret som helstegte krydrede grøntsager eller dampet grøntsager smagt til med velsmagende olivenolie og hakkede friske urter. Ved siden af forskellige slags tilbehør som toppings, saucer og spreads som passer til begge varme retter.
SALATER
To forskellige salater som komplimenterer de andre retter. Typisk er den ene salat lavet på mættende grønne proteiner som ærter, bælgfrugter eller rodfrugter. Den anden salat er mere let og sprød og fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing.
DESUDEN DET KOLDE
Typisk en kold ret, der består af flere velsmagende komponenter med sæsonens grøntsager i centrum. Derudover serveres der også smørbare spreads, postejer eller vegetariske pålægssalater, som er oplagt at spise med brød. Nogle gange kan der også komme sjove overraskelser som hjemmelavet iste, milkshake eller smoothie der passer til dagens tema.
BRØD, OST, KAGE OG SHOTS
Hver dag får I to slags økologiske brød, hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag, og ugens søde ting hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.
Ugens menu 36 + 37
-
mandag 02 sep, 2024
-
tirsdag 03 sep, 2024
-
onsdag 04 sep, 2024
-
torsdag 05 sep, 2024
-
fredag 06 sep, 2024
-
mandag 09 sep, 2024
-
tirsdag 10 sep, 2024
-
onsdag 11 sep, 2024
-
torsdag 12 sep, 2024
-
fredag 13 sep, 2024
Den ene lune ret
Bagt knoldselleri med frikassé på favabønner, blomkål og løg (1,7) Vegansk: Bagt knoldselleri med plantbaseret sauce på favabønner, blomkål og løg (1)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kogte økologiske kartofler
Syltede asier
Topping: Ristede saltede mandler
(nødder)
Den anden lune ret
Brændt broccoli
Nordisk aioli
(æg)
Knuste hasselnødder med malt
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Desuden - det kolde
Ristede persillerødder, persillerodspuré, valnødder, persille og hindbær
(nødder)
Æggesalat, mayonnaise, bladselleri, grov sennep, karry og skyr
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlespelt, revet blomkål, mandler, koriander, citron og persille
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Savoykål, æbler, pærer, knoldselleri, estragon og saltet kærnemælk
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Teriyaki-glaserede tofu boller med grillet kål (1,3) Vegansk: Teriyaki-glaseret tofu med grillet kål (1)
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dampede økologiske ris
Yuzu aioli
(æg)
Topping: Forårsløg
Den anden lune ret
Majskolber med miso, hvidløg og chiliflager
Soyasyltede svampe og shitake
(hvede (glutenholdigt korn))
Desuden - det kolde
Boghvede soba nudler, vendt i wasabi og yuzu dressing, forårsløg, avocado og radiser
(hvede (glutenholdigt korn))
Pålægssalat af hokkaido græskar med kikærter og sød mayo
(æg)
Dagens salater
Edamame, agurk, majs, rød peberfrugt, rødløg og purløg
Broccoli goma-ae
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kernemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Den ene lune ret
Grillet blomkål med citron, cremede kikærter og chili - fyld til fladbrød
Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Topping: Rødløg og sumak
Den anden lune ret
Grillet rødløg og aubergine
(hvede (glutenholdigt korn))
Olivensalat med granatæble
Chili syltet rødkål
Desuden - det kolde
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Røget squash med valnødde emulsion
(nødder)
Dagens salater
Bulgur, soltørrede tomater, syltede løg, stegte svampe, tahin, yoghurt og mynte
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Romaine salat, purløg, tomater og agurker
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med hvidløg, nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blåbær, spinat og lime
Den ene lune ret
Khao soi karry med tæmpeh, kartofler, squash, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltet bok choi med gurkemeje
Topping: Koriander
Den anden lune ret
Kinakål og fermenteret soyabønne sauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Limebåde
Frisk chili
Desuden - det kolde
Crudités med peanut-satay sauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Vilde ris, ristede peanuts, peberfrugt, rødløg, agurker, mango og sesam
(nødder)
Glaskålsalat, gulerødder, chili, grønne bønner, tomater og cashewnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torsdagssødt
Banankage med chokolade topping
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Den ene lune ret
Æggekage med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon (3,7) Vegansk: Polenta med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon
(æg, laktose)
Tomatketchup med syltede sennepsfrø
Topping: Purløg
Den anden lune ret
Sherrybraiseret rødbeder
Rørt røget hytteost
(laktose)
Desuden - det kolde
Langtidsbagte knuste selleri med kapers og vinaigrette
Flækærtehummus med tilhørende nøddeblanding af hasselnødder, valnødder og mandler
(nødder)
Dagens salater
Linser, bagte gulerødder, løvstikke, tomater og sennepsvinaigrette
Rød spidskål, squash, grønkål, dild, ristede solsikkekerner og appelsin
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Carnitas af jordskokker og queso fresco (7) Vegansk: Carnitas af jordskokker og krydrede ristede græskarkerner
(laktose)
Økologiske ris og sorte bønner med tomater
Green salsa
Topping: Koriander
Den anden lune ret
Grillet majs og peberfrugt med oregano og chili
Limebåde
Habanero sauce med grillet ananas
Desuden - det kolde
Refried beans med krydret bagte søde kartofler
Cremet guacamole med ærter
(laktose)
Majs chips
Dagens salater
Bagte og rå gulerødder, mynte, sprøde græskarkerner og chili mayo
(æg)
Spidskål, agurk, syltede rødløg, cantaloupe melon og rucola
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Tarteletter- Pastinak og champignon i Frikassé tilsmagt med hvidvin Vegansk: Tarteletter- Pastinak og champignon i Frikassé tilsmagt med hvidvin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tarteletter - 2 stk. pr. person (1,7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede løg
Topping: Hakket persille og purløg
Den anden lune ret
Braiseret fennikel og julesalat med æblejuice, appelsinskal og laurbærblade
Røget hasselnødder
(nødder)
Desuden - det kolde
Dampet sommerkål med gulerodsbearnaise og løvstikke
Cremet rødbedetatar og ristede solsikkekerner
(laktose)
Dagens salater
Quinoa salat med favabønner, tomater, agurker, avocado og feta
(laktose)
Romaine, glaskål, squash, ærteskud, peberfrugt og ristede boghvede
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Grillet squash med hvide bønner, brunet smør, kapers, salvie, semidried tomater og løg (3,7) Vegansk: Grillet squash med hvide bønner, kapers, salvie, semidried tomater, olivenolie og løg
(æg, laktose)
Pasta vendt med tomatpesto
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Rød basilikum
Topping: Citronbåde
Den anden lune ret
Bagte tomater med oregano
Italienske syltede grøntsager
Desuden - det kolde
Creme af mascarpone, grillede artiskokker og basilikum toppet med marinerede porrer
(æg, laktose)
Gule beder, bergamotte, grønne oliven og peperoncino
Dagens salater
Panzanella salat med parmesan flager
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Haricots verts, bagte løg, rucola, snitbønner og soltørret tomat-vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Den ene lune ret
Tærte med æg, fløde, dansk ost og røget knoldselleri (1,3,7) Vegansk: Tærte med røget knoldselleri - indeholder mandler (1,8)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Lun vinaigrette kartoffelsalat
(æg, laktose)
Meyers æble ketchup
Topping: Timian
Den anden lune ret
Confit butternut og puré af bagte blomkål
Saltristede mandler
(nødder)
Æblesalsa med grønne tomater og løvstikke
Desuden - det kolde
Flækærtehummus toppet med grillede løg vendt i æblegastrik og urter
Persillerodssalat med æbler og peberrod
(æg, laktose)
Meyers æblemost
Dagens salater
Bedesalat med hindbær
Råkost af gulerødder og æbler med rosiner og persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Gammeldags æblekage med makroner - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Den ene lune ret
Vegetarisk/vegansk: Tofu satay med krydret peanutsauce og stegt peberfrugt, gulerødder og løg (8) Vegansk: Tofu satay med krydret peanutsauce og stegt peberfrugt, gulerødder og løg
(nødder)
Dampede jasminris
Lyn syltede agurker
Topping: Chili, forårsløg og koriander
Den anden lune ret
Østershatte og champignon i tom kha sauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Thai basilikum
Desuden - det kolde
Brændt agurk med ingefær-miso dressing og goakarse
Æggesalat med vandkastanjer og forårsløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Nudelsalat med tamarind og cashewnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Blomkålsris med koji og limedressing og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
VEGETARISK FROKOSTORDNING
VEGETARISK FROKOSTORDNING I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet 'Den grønne’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Den grønne’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN
Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friske grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet.
Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Her vil I opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.
Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistens og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.
EN FROKOST I DET GRØNNE
Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.
Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’, som er vores frokostkoncept med kød.
Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og økologisk frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.