Den grønne

Den grønne er mere end bare fraværet af kød. Det er vores bud på en frokost, der i smag, sammensætning og sensorik, viser det grønne køkkens muligheder og mangfoldighed.

Hver dag tegner der sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken, og I vil opleve, at flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings spiller op mod hinanden. Med den ene hånd godt nede i den nordiske muld, henter vi med den anden inspiration fra verdens store køkkener, der har større tradition for at arbejde med det vegetariske køkken. Det giver os et stort udvalg af opskrifter og kulinariske værktøjer, der sikrer en varieret og inspirerende frokostoplevelse. I vil opleve helbagte grøntsager, spændende smørbare spreads og smagstætte, sammenkogte retter i krydrede saucer side om side med fyldige salater, nybagt brød og vegetarisk pålæg.

Vi er omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi arbejder med langtidsbagning, rygning og syltning, som alle er nyttige greb til at forløse grøntsagernes potentiale og sikre et velsmagende og tilfredsstillende måltid. Proteiner fra f.eks. bælgfrugter, nødder, frø og kerner giver mæthed og fylde i måltidet, men vi bruger også gerne svampe, ost, saltede citroner, miso eller fermenterede råvarer, der alle er gode ingredienser at kende, når grøntsager og bælgfrugter bærer måltidet.

København
10-20 kuverter 66 kr. 
21-40 kuverter 64 kr.
40+ kuverter 62 kr. 

Århus
10-20 kuverter 63,50 kr. 
21-40 kuverter 61,50 kr.
40+ kuverter 59,50 kr. 

(ekskl. moms og fragt).

Beregn jeres pris i Frokostportalen

Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)

 • Ikke grøn for det grønnes skyld

  ...men grøn som en hyldest til planterigets rigdom gennem et ufravigeligt fokus på smag, sammensætning og sensorik

 • En frokost med velsmag og fylde

  Oplev en frokostordning, der sender jer mætte og energifyldte tilbage til arbejdet

 • Kombinér Den grønne med et af vores andre køkkener

  Vælg at kombinere Den grønne med Almanak eller Det velkendte én eller flere dage om ugen

"Vi er stolte over at have Meyers som frokostleverandør og vi tjekker altid dagens menu, som det første når vi møder ind. Vi har nogle ekstremt kvalitetsbevidste ansatte, og der leverer Meyers på alle parametre."

Hans Christian, Senior Fundraising Konsulent hos Børns Vilkår - Den Grønne

INKLUDERET I PAKKEN

Buffet

DEN ENE LUNE RET

Typisk en ret af sæsonens grøntsager med mættende proteinkilder sammen med forskellige slags tilbehør, toppings og saucer.

 

DEN ANDEN LUNE RET

En grøntsagsret som helstegte krydrede grøntsager eller dampet grøntsager smagt til med velsmagende olivenolie og hakkede friske urter. Ved siden af forskellige slags tilbehør som toppings, saucer og spreads som passer til begge varme retter.

 

SALATER

To forskellige salater som komplimenterer de andre retter. Typisk er den ene salat lavet på mættende grønne proteiner som ærter, bælgfrugter eller rodfrugter. Den anden salat er mere let og sprød og fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing.

DESUDEN DET KOLDE

Typisk en kold ret, der består af flere velsmagende komponenter med sæsonens grøntsager i centrum. Derudover serveres der også smørbare spreads, postejer eller vegetariske pålægssalater, som er oplagt at spise med brød. Nogle gange kan der også komme sjove overraskelser som hjemmelavet iste, milkshake eller smoothie der passer til dagens tema.

BRØD, OST, KAGE OG SHOTS

To slags økologiske brød hver dag, sunde shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag og hjemmebagt kage hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.

 

 

Grøn frokostordning fra Meyers
Sæson råvarer Meyers frokostordning
Samarbejdspartnere Meyers frokostordning

Ugens menu 38 + 39

 1. mandag 18 sep, 2023
 2. tirsdag 19 sep, 2023
 3. onsdag 20 sep, 2023
 4. torsdag 21 sep, 2023
 5. fredag 22 sep, 2023
 6. mandag 25 sep, 2023
 7. tirsdag 26 sep, 2023
 8. onsdag 27 sep, 2023
 9. torsdag 28 sep, 2023
 10. fredag 29 sep, 2023

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING

 • Leveret frokost fra 10 kuverter

 • Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener

 • Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis

 • Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn

Få et tilbud på jeres nye frokostordning

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med et tilbud på en frokostordning. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

Vores andre frokostkøkkener

Bestil jeres nye firmafrokost direkte på vores frokostportal


VEGETARISK FROKOSTORDNING

VEGETARISK FROKOSTORDNING I KØBENHAVN OG OMEGN  

Meyers frokostbuffet 'Den grønne’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Den grønne’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.  

Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.  

Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende. 
 

EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN  

Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friske grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet.   

Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Her vil I opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.  

Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistens og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.  

EN FROKOST I DET GRØNNE  

Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.  

Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’, som er vores frokostkoncept med kød.   

Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og økologisk frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.  

SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS 

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus tror vi på, er en del af en sund frokost.    

MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS  

Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.   

Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.