Massive Frokostordning

Massive med ejer Bo Sand Hersoug i spidsen har i mere end 15 år produceret og leveret frokost af høj kvalitet fra køkkenet i Hvidovre. I 2019 slog Bo pjalterne sammen med Meyers for i fællesskab at fortsætte rejsen om at levere velsmagende frokostoplevelser til medarbejdere og kolleger i Storkøbenhavn.

Velkendte livretter og dufte fra verdenskøkkenet

Hos Massive er det velkendte livretter og autentiske måltider fra hele verden, der er i gryderne, og en udpræget madglæde og nysgerrighed på at tilberede mad, der er kendt og elsket af os alle sammen, er udgangspunktet. Det er drømmen om et levende, dogmefrit køkken med højt til loftet, der udleves hos Massive, og menuen er aldrig mere fastsat, end at dugfriske asparges eller fiskemandens nyfangede torsk kan overtrumfe en planlagt menu.

Med en kokkestab, der tæller nationaliteter fra hele kloden, bærer den daglige frokostmenu altid præg af dufte, smagsnuancer og tilberedningsmetoder fra kokkenes hjemegn. De frie tøjler i køkkenet inviterer kokkene til selv at byde ind med retter fra deres barndomskøkken, og det giver maden både autenticitet og afsindig velsmag.

 • Hvad skal I spise?

  Menueksempel

  Med en frokost fra Massive kan gæsterne se frem til favoritter fra den danske madtradition såvel som spændende delikatesser fra verdenskøkkenet. Det er derfor ikke sjældent, at grydestegt kylling og agurkesalat den næste dag afløses af krydret butter chicken, frisk raita og mangochutntey. Dagens menu akkompagneres altid af friskbagt brød, som bliver bagt på stedet.

  Se menueksempel

"Massive catering leverer altid en lækker varieret menu med noget for enhver smag, og frokostkøen samler sig hurtigt når kl. nærmer sig 12."

Annette, Saatchi & Saatchi
 • Buffet eller portionspakket firmafrokost

  En frokost, der tilgodeser alle på kontoret

  Med en frokost fra Massive er to dage sjældent ens og variation, velsmag og lokale råvarer er fundamentet for den daglig frokostoplevelse. I vælger selv, om I ønsker frokosten leveret i form af den klassiske buffet eller som portionspakkede måltider, der kan nydes på kontorstolen eller tages med ud under åben himmel.

  Menuen er altid skræddersyet, så den tilgodeser alle på kontoret og sikrer, at den daglige frokostpause bliver et højdepunkt for dem, der foretrækker klassiske livretter såvel som dem, der har grønnere spisevaner.

 • SÅDAN SAMMENSÆTTER VI FROKOSTMENUEN

  Sæsonnære råvarer og det bedste fra vores leverandører

  I samarbejde med køkkenchefen bliver ugens frokost planlagt i tæt sammenspil med de råvarer, der er i sæson netop nu.

  Genkendelighed, begejstring og et ukueligt fokus på velsmag er nøgleordene hos Massive, og med en tæt relation til lokale leverandører, slagtere, fiskemænd og grøntsagsavlere, er køkkenet altid sikret en frisk forsyning af de råvarer, der er allerbedst lige nu.

  Menuen er aldrig mere fastsat, end at dugfriske asparges eller fiskemandens nyfangede torsk kan overtrumfe en planlagt menu.

DET PRAKTISKE

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen i alt.

Det gælder både Massives buffet og portionspakket frokost. 

Vi leverer i hele Storkøbenhavn. 

Prisen er:

Fra 56 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms og fragt).

Prisen varierer efter produkt, tilvalgsmuligheder og leveringsforhold på jeres adresse mm.  

Prøv vores prisberegner her og find jeres pris

 

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

SE VORES ANDRE FROKOSTORDNINGER

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop