Frokostordninger

Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Vi tilbyder forskellige frokostkonepter, som du kan læse mere om her.

 • Frokost Livretter Tirsdagsmenu

  Livretter

  Frokostbuffet

  Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

 • Falafel

  Den Grønne

  Vegetarisk frokostbuffet

  Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer mætte, energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

  Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 dage om ugen, alt efter grøn, I ønsker at være.

 • Buffet fyldt med favoritter

  Massive Lunch & Catering

  Massive med ejer Bo Sand Hersoug i spidsen har i mere end 15 år produceret og leveret frokost af høj kvalitet fra køkkenet i Hvidovre. I 2019 slog Bo pjalterne sammen med Meyers for i fællesskab at fortsætte rejsen om at levere velsmagende frokostoplevelser til medarbejdere og kolleger i Storkøbenhavn.

  Med de danske favoritter øverst på menuplanen kombineret med en nysgerrighed for køkkener fra hele kloden, kan I glæde jer til en daglig frokostordning, der overrasker både syns- og smagsmæssigt.

  Læs mere
 • For jer i Østjylland og Storkøbenhavn

  Få firmafrokosten leveret

  Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

  Vi leverer både i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop