Frokostordninger

Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Vi tilbyder forskellige frokostkonepter, som du kan læse mere om her.

 • Livretter 2020

  Buffet med stor variation

  Almanak

  Storkøbenhavn og Østjylland

  Almanak smager af det sted, vi er, og er en hyldest til de bedste råvarer fra det lokale spisekammer. Vi fejrer det nordiske og omfavner det store verdenskøkken; krydser grænser med de etniske madtraditioner, men sætter også gerne danske klassikere og favoritter på menuen.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere
 • Falafel

  Vegetarisk frokostbuffet

  Den grønne

  Storkøbenhavn

  Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer mætte, energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

  Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 dage om ugen, alt efter hvor grønne, I ønsker at være.

  Læs mere
 • Buffet fyldt med favoritter

  Det velkendte

  Storkøbenhavn

  Her serverer vi klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er gedigne hverdagsretter og variation og dufte fra hele verden, der er i gryderne.

  Vores kokkestab tæller nationaliteter fra hele kloden og derfor bærer den daglige frokostmenu altid præg af dufte, smagsnuancer og tilberedningsmetoder fra kokkenes hjemegn.

  Læs mere
 • For jer i Østjylland og Storkøbenhavn

  Få firmafrokosten leveret

  Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

  Vi leverer både i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Nu kan du bestille firmafrokosten direkte via vores Frokostportal