Frokostkøkkener

Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Vores frokostordning tilbyder tre forskellige frokostkøkkener, som du kan læse mere om her.

 • Livretter 2020

  Buffet med stor variation

  Almanak

  Storkøbenhavn og Østjylland

  Almanak er vores idé om et levende hverdagskøkken, der har dybe rødder i den nordiske muld. Det er en frokost, der smager af naturen omkring os med udgangspunkt i de grøntsager, urter og frugter, der vokser og modner på vores breddegrader serveret med fyldige proteiner fra både kød og grønt.
  Med Almanak får I en eksklusiv frokostoplevelse, hvor smag, sundhed og ansvarlighed løftes hele vejen fra jord til bord.

  Det grønne fylder godt på tallerkenen sammen med udvalgt kød af højeste kvalitet, syltede sager, håndplukkede delikatesser fra små, lokale leverandører og avlere. Når vi sammensætter menuen, kigger vi ud og krydser grænser med fremmede køkkener for at hente inspiration og smagsnuancer fra hele verden – men altid tilberedt med grøntsager, korn, frugter og bær fra den nordiske baghave.

  Læs mere
 • Falafel

  Vegetarisk frokostbuffet

  Den grønne

  Storkøbenhavn

  Den grønne er mere end bare fraværet af kød. Det er vores bud på en frokost, der i smag, sammensætning og sensorik, viser det grønne køkkens muligheder og mangfoldighed. Hver dag tegner der sig et tydeligt smagsmæssigt tema – for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken, og I vil opleve, at flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings spiller op mod hinanden.

  Med den ene hånd godt nede i den nordiske muld, henter vi med den anden inspiration fra verdens store køkkener, der har større tradition for at arbejde med det vegetariske køkken. Det giver os et stort udvalg af opskrifter og kulinariske værktøjer, der sikrer en varieret og inspirerende frokostoplevelse. I vil opleve helbagte grøntsager, spændende smørbare spreads og smagstætte, sammenkogte retter i krydrede saucer side om side med fyldige salater, nybagt brød og vegetarisk pålæg.

  Læs mere
 • Buffet fyldt med favoritter

  Det velkendte

  Storkøbenhavn

  Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.

  Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.

  Læs mere
 • For jer i Østjylland og Storkøbenhavn

  Få firmafrokosten leveret

  Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

  Vi leverer både i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Bestil jeres nye firmafrokost direkte via vores frokostportal