Få værtskabet med til frokost

Fuldend jeres frokostoplevelse, når vores team af dygtige frokostværter modtager, anretter og serverer frokosten hos jer.

Meyers løsning med frokostlevering samt in-house køkkenansvarlig som bestiller diverse forplejning og sørger for den ekstra magi, som vi ønsker i løbet af en arbejdsdag, fungerer rigtig godt for os.

METTE HARBOE STENFELT, OFFICEMANAGER, HOBBII

At lave en velsmagende og varieret frokost med omsorg for råvarerne og fuld smæk på smagen er godt begyndt, men det betyder også en hel del for måltidsoplevelsen, hvordan maden anrettes og præsenteres ude hos jer.

Derfor tilbyder vi muligheden for at få en dygtig frokostvært med ud, der håndterer hele jeres daglige frokostpause fra start til slut. På den måde slipper I for håndteringen og kan samtidig nyde, at jeres frokost bliver præsenteret præcis, som den er tænkt og serveret med overskud og nærvær.

Vores dygtige frokostværter kender vores menuer og måltidsfilosofi og ved, hvilke retter der spiller sammen, hvordan buffeten bygges op, og hvordan maden serveres, så den spreder mest mulig begejstring i netop jeres rammer. Kort sagt er vores frokostværter mestre i at sikre jer den allerbedste spiseoplevelse omkring frokostbordet.

Samtidig bliver der taget hånd om de praktiske opgaver i at hente maden, rydde af og gøre klar til morgendagen.

En alsidig frokostbuffet med fokus på variation, økologi, sundhed - og værtskab