Tilbage

Julefrokost ud af huset Horsens

Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Lad os stå for maden, så kan du bruge energien på dine gæster. Vi leverer julefrokosten til Horsens og byerne udenfor såsom Uldum, Løsning og Gedved.

 • Meyers julefrokost

  JULEFROKOST UD AF HUSET

  Julen smager af forventning og traditioner – også hos os, hvor vi igen i år er klar med årets julefrokost. Til dig og familien derhjemme, til en frokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne.

  Vores kokke sørger for alle jeres favoritter side om side med sprøde vintersalater, nybagt brød og vaniljeprikket risalamande, hvis ikke I vælger den vegetariske udgave fuld af grønne juleretter, der har den dybde i smagen, vi forventer af julens måltider.

  Bestil julefrokost menu
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Horsens og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Horsens

Årets julefrokost er et arrangement mange ser frem til, og der er en masse forventninger til den glædelige højtid, og det kræver utvivlsomt tid og energi at få indfriet dem alle. Vi ved alle, at årets julefrokost er en af de store arrangementer, som kræver planlægning, masser af tunge indkøb og timer i køkkenet. Det kan være svært at finde den nødvendige tid til at stå i køkkenet for at skabe den perfekte julefrokost menu. Befinder du dig i Horsens eller i de omkringliggende byer, kan det derfor være oplagt at bestille julefrokost fra Meyers ud af huset i Horsens. Lad vores dygtige kokke tilberede maden til din julefrokost i Horsens, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. 

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Maden er anrettet på fade og i skåle, så du blot skal tage dig af den allersidste opvarmning, inden du kan lade gæsterne gå til bords og retterne gå rundt. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om både vores klassiske julefrokost samt vegetariske julefrokost


Julefrokostmenuen 2024

Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost. Der er både en veltilberedt klassisk julefrokost menu med nyfortolkede julefrokost retter samt en velsmagende vegetarisk julefrokostmenu. Meyers julefrokost menu består af 12 traditionelle retter, som vi kender.

Den klassiske julefrokost menu består igen i år af et stort udvalg af retter, og der er helt sikkert noget til en hver smag. Menuen vil byde på både fisk og kød og grøntsager samt en masse spændende men også velkendte krydderier og smage. Til de der spiser vegetarisk, bliver man bestemt ikke snydt, når man bestiller julefrokost hos Meyers. Her er kød og fisk selvfølgelig byttet ud med grøntsager og bælgfrugter, og disse er tilført smag med stor fornøjelse. 

Glæd dig igen i år til en julefrokostmenu som vil glæde alle gæster, og som kan spare dig for mange timer i køkkenet, uden at der er sparet på kvalitet og råvarer af højeste kvalitet. Med årets julefrokost 2024 fra Meyers er der kun tilbage at hygge sig med sine gæster og mærke den skønne julefred sænke sig.