Julefrokost Horsens


Du kan hurtigt og nemt bestille julefrokost ud af huset i Horsens. Julefrokosten leveres lige til døren og det er uanset om du befinder dig i Horsens eller byerne udenfor såsom Uldum, Løsning og Gedved. Overlad maden til os og frigiv tid til julehygge. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Horsens og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost traditionen 

I Danmark har vi mange traditioner til jul, og en af dem er vores skønne julefrokost. Vi samles med venner, familie eller kollegaerne til god mad og julehygge. Traditionen tro dækkes hele bordet med diverse lækkerier. Men konceptet omkring julefrokosten var oprindeligt en kort stund mellem chefen og hans ansatte. Vi spoler tilbage til efterkrigstiden, hvor de ansatte efter arbejdet d. 24. december fik en lille snaps og et stykke kransekage for at ønske hinanden glædelig jul.

Denne lille stund har siden da udviklet sig til en større begivenhed. Vi samles i et mere uhøjtideligt og festligt lag og nyder den store julefrokost menu samt lidt forfriskende til ganen.        

Julefrokost ud af huset Horsens

Der er mange der ser frem til årets julefrokost og forventningerne er høje. Vi  vil gerne sørge for, at gæsterne får noget lækkert at spise. Julefrokost menuen har mange elementer, og det kræver utvivlsomt en del tid at indfri forventningerne til dem. Det kræver detaljeret planlægning, tunge indkøb og timevis i køkkenet. Det frarøver en masse tid man kunne have brugt på julehygge. Det er jo trods alt hjerternes fest, så vi vil jo gerne bruge december på dem vi holder af.

Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost derhjemme? Så lad vores dygtige kokke sørge for julemiddagen til din julefrokost i Horsens, og befri sig selv for en masse besvær. Du kan nemt og hurtigt bestille mad ud af huset Horsens.  

Julefrokost menuen 

Vi har sammensat en velsmagende klassisk julefrokost menu og en vegetarisk julefrokost menu. Bestiller du en klassisk julefrokost i Horsens og omegn, får du 12 spændende retter. 

Meyers julefrokost følger traditionen med god dansk julefrokost, hvor der først serveres fisk som efterfølges af de lune julefrokost retter.

Der serveres to slags fisk til julefrokosten. Den første af dem er gammeldagsmodnede sild med rødløg, kapers og dild. Dertil har vi lavet en lækker karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Det er en sand klassiker, men vi har nyfortolket en lille smule på retten. Den anden fiskeret er en skøn gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild og hertil en rævesauce. Hver af retterne er akkompagneret af en skive rugbrød eller ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Den første lune ret på menuen er vores lune frikadeller med syltede agurker fra Samsø. Derefter står den på møre og saftige confiterede andelår, som serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt på kirsebæreddike. Vores små danske kartofler er vendt i lækker brunet smør, persille og havsalt og er rigtig gode til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til julefrokost menuen er en salat af grønkål med ristede valnødder og forskellige citrusfrugter samt langtidsstegte gulerødder toppet med saltet solsikkekerner og vild brøndkarse.

Måske der er behov for en lille pause inden den klassiske dessert. Så kan kampen om mandlen ellers begynde. Den gemmer sig selvfølgelig i en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes der med et drys sukkerristede mandler.

Det var alle retterne af vores julefrokost menu, som du nemt og hurtigt kan bestille i Horsens.   

Levering af julefrokost Horsens 

Maden leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så hvis du skal holde jul i Horsens og dermed befinder dig i Horsens eller en af de omkring liggende byer, kan du få maden leveret lige til døren.