Julefrokost Viborg


Bestil julefrokost ud af huset i Viborg. Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost, som leveres lige til døren. Vi leverer Julefrokosten til Viborg, Løgstrup, Skals, Tjele, Bjerringbro, Kjellerup, Karup J og mange flere byer i omegnen. 

Lad os sørge for menuen, så du får mere tid til julehygge. 
 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Viborg og omegn, så du trygt kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokostens oprindelse 

Når december nærmer sig er vi mange som glæder sig til de festlige julefrokoster. Vi samles med vores kollegaer, venner eller familie. Vi samles om julehygge og der er uden tvivl en masse traditioner, der skal genleves til årets julefrokost. Vi  kan vist alle kan blive enige om er maden til julefrokosten er absolut essentiel. Der skal serveres den genkendelige og klassiske store menu samt lidt forfriskende til ganen, før vi kan kalde det en julefrokost.

Men det er måske ikke alle der ved hvornår og hvordan traditionen med julefrokoster egentlig startede her i Danmark.

Vi har ikke en præcis dato, men ideen med julefrokosten opstod i efterkrigstiden. Det er dog en noget forsimplet version af julefrokosten vi møder i den tid. Når man havde færdiggjort arbejdet den 24 december blev man for en kort stund inviteret ind til chefen til et glas portvin og et stykke kransekage, så man kunne ønske hinanden glædelig jul. Efter den korte stund med chefen skyndte de fleste sig hjem til familien for at nyde juleaften.

Dette var først senere at julefrokosten blev til et større arrangement, hvor man annullerede hierarkiet og sad til bords med chefen. 

Traditionen forbliver og vi mødes stadig for at fejre fælleskabet, ønske hinanden god jul og nyde julefrokost menuen.  

Julefrokost ud af huset i Viborg 

December kan godt være en årets travle måneder. Det vrimler med folk i butikkerne, der også er ved at krydse af på de lange indkøbslister. Der er altid mange ting, som lige skal ordnes i den måned, men julehyggen er nogen vi alle gerne vil finde tiden til. 

Du kan slippe for timevis i supermarkederne, uendelige to do-lister og et kaotisk køkkenet ved at lade vores kokke tilberede maden til din julefrokost. Du serverer en fantastisk menu og du kan slappe af og lade julefreden indfinde sig.

Det er dejlig nemt at bestille julefrokosten, og du får mere tid med dine kære i december måned. Hvis det frister kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost menu. 

Meyers julefrokost menu

Vi holder meget af julen og glæder os specielt til de fantastiske jule retter, som hører til julen til. Vi har sammensat både en traditionel og vegetarisk julefrokost. Vores traditionelle julefrokost består af 12 klassiske retter. 

En af klassikerne til julefrokosten er fisken, og vi serverer to forskellige slags. Det ene er den klassiske koldrøget laks, som vi har nyfortolket en smule så du får laksen med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Den anden ret er en karrysild, som serveres med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Vi holder fast i de traditionelle elementer fra julefrokosten, men introducerer også nogle lækre nyfortolkninger i retterne.  

Der serveres naturligvis også lun leverpostej og julemedister. Vi har spenderet mange timer i køkkenet og haft mange overvejelser, så vi kan stolt præsentere vores hjemmelavede krydrede julemedister og leverpostej. Retterne er akkompagneret af vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød. 

Den lune del af menuen er møre og saftige confiterede andelår, med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. De ristede kartofler fungerer specielt godt til at samle de sidste dråber af den overskydende sovs fra tallerkenen. Som det friske indslag til menuen har vi sammensat en frisk fyldig salat med syltet græskar med perlebyg og tyttebær samt en salat med grønkål og ristet brødcrumble.

Nogen har måske brug for en pause inden den næste ret, mens andre vil mene at der er en anden mave med plads til det søde. Julefrokosten afsluttes naturligvis med en risalamande. Vi har lavet en luftige risalamande, som serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes med et drys af sukkerristede mandler. Der er naturligvis også en hel mandel til desserten, så den heldige vinder kan kåres. 

Levering af julefrokost Viborg 

Julefrokosten ud af huset leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. 

Du få maden leveret lige til døren
i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du bestemmer hvorvidt maden leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert).

Vi sørger selvfølgelig for at afhente brugt service, og det er på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.