Julefrokost Randers


Du kan nemt bestille julefrokost ud af huset i Randers. Vores kokke har sammensat en fantastisk julefrokost, som du kan få leveret lige til døren. Det gælder også de omkringliggende byer såsom Langå, Spentrup, Alligåbro, Gjerlev og Auning.

Lad os stå for maden, så du får mere tid til at nyde december måned.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Randers og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Randers

December har til vane at være en travl måned, hvor vi bliver mødt af menneskemylder i byen og lange indkøbslister. Der er mange ting der lige skal gå op i en højere enhed, men vigtigst af alt er de øjeblikke vi får med vores nærmeste. 

Du kan befri dig selv for mange timer i supermarkederne, uoverskuelige to do-lister og kaos i køkkenet ved at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost. Med julefrokosten fra Meyers kan du servere en fantastisk menu og du kan trygt lade julefreden indfinde sig.

Det er nemt og hurtigt at bestille din julefrokost. Du frigiver en masse tid og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder interessant kan du læse mere om vores julefrokost menu. 

Meyers julefrokost menu

Her hos Meyers er vi begejstret for julen og specielt de lækre retter, som hører til julen til. Derfor er vi meget glade for at præsentere vores traditionelle julefrokost. Vores kokke har sammensat en julefrokost bestående af 12 klassiske retter. 

Fisk er en klassiker der hører til julefrokosten, så du får to retter fra havet. Vi serverer en delikat koldrøget laks og en karrysild, som servere med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Vi hylder klassikerne fra julebordet, men fletter nogle spændende nyfortolkninger ind i.  

Vi serverer lun leverpostej og julemedister og har brugt mange timer i køkkenet på at finde de helt rigtige smagssammensætninger. Vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri er selvfølgelig også en del af menuen. 

Julefrokosten byder også på lækre og saftige confiterede andelår, med en god andeskysovs og julekrydret rødkål. Vi anbefaler at bruge de ristede kartofler til at tømme tallerkenen for den fantastiske sovs. Et lidt lettere indslag er vores friske og fyldige salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær samt en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Afslutningsvis serveres vores luftige risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes med et drys af sukkerristede mandler. Der er naturligvis også en hel mandel med til risalamanden, så den heldige vinder kan kåres. 

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Levering af julefrokost Randers 

Julefrokosten leveres i Randers anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få maden leveret lige til døren i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her.

Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.