Julefrokost Herning 


Julefrokost ud af huset i Herning. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, der leveres lige til døren i perioden d.15. november - 20. december.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Herning og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Herning

Til årets julefrokost er det vigtigt at vi har dækket bordet med alle de klassiske retter. Julefrokosten har mange delelementer og det kræver en masse tid og energi at indfri forventningerne. Det kræver planlægning, tunge indkøb og timer i køkkenet. Alt imens man helst vil bruge tiden med ens nærmeste. 

Overlad maden til vores dygtige kokke, så du nemt kan servere julefrokosten i Herning.

Meyers julefrokost

Bor du i Herning leverer vi selvfølgelig også maden dertil. Vores kokke har sammensat en klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du den klassisk julefrokost i Herning og omegn får du 12 smagfulde retter. 

Vores julefrokost følger den klassiske rækkefølge, så først
 serverer vi to slags fisk. Den ene af dem er gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter. Den anden ret er en røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Til retterne er der også et økologisk rugbrød og et hvedebrød fra Meyers Bageri.

De kolde retter består af en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Menuens lune ret er møre og saftige confiterede andelår, med en intens andeskysovs og julekrydret rødkål. Dertil kan du bruge vores sprøde kartofler til at skovle den lækre sovs op. En frisk sideret er vores salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Til slut er der naturligvis en lækker risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og den toppes med et drys sukkerristede mandler.

Det var hele vores julefrokost menu, som du dejlig nemt kan servere for dine gæster i Herning.  


Levering af julefrokost Herning 

Julefrokosten leveres lige til døren i hele landet. Så du kan trygt bestille maden og have en hyggelig julefrokost i hjemmet.

Menuen leveres
 i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her.

Du vælger om maden leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi sørger for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.