Julefrokost Aarhus


Julefrokost ud af huset i Aarhus. Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Lad os stå for maden, så kan du bruge energien på dine gæster. Vi leverer til Aarhus og de omkringliggende byer, såsom Tilst, Brabrand, Lystryp, Viby og Tranbjerg.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Aarhus og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Aarhus

Når julen nærmer sig er vi mange, som glæder sig som små børn. Det er hjerternes fest, og traditionen tro samles vi med familie og venner for at nyde hinandens selskab. Julefrokosten er en af mange traditioner der samler os i december måned.   

Der er en masse forventninger til den glædelige højtid og det kræver utvivlsomt tid og energi at få indfriet dem alle. Vi ved alle at årets julefrokost er en af de store arrangementer, som kræver planlægning, masser af tunge indkøb og timer i køkkenet. Det kan være svært at finde den nødvendige tid til at stå i køkkenet, for at skabe den perfekte julefrokost menu.

Skal du være vært for en festlig julefrokost Aarhus? Lad vores kokke tilberede maden til din julefrokost i Aarhus, så du slipper for besværet og frigiver dig mere tid til at nyde december måned samt hygge med dine nærmeste. 

Menuen for julefrokosten 2021

Meyers kokke har sammensat en veltilberedt klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Aarhus får du 12 velsmagende retter. 

Omend valget bliver en klassisk julefrokost menu eller en vegetar julefrokost, kan du sikre dig  velsmagende julefrokost retter på julebordet i år. Vores dygtige kokke sørger nemlig for at du får den helt rigtige julefrokost menu Aarhus.

I den traditionelle julefrokost får du to retter med frisk. En
 koldrøget laks samt en karrysild, som er nyfortolket med en lækker karrycreme og friske Lilleø-æbler. Julefrokosten har alle de traditionelle elementer vi genkender ved julebordet, men med spændende nyfortolkninger flettet ind.  

Bestiller du julefrokosten får du også en lun leverpostej og julemedister. Der er blevet lagt mange overvejelser og timer på vores  hjemmelavede krydrede julemedister samt vores hjemmelavede leverpostej. Det kombineres vores økologiske rugbrød fra Meyers Bageri.

Til julefrokosten ud af huset serveres der også møre og saftige confiterede andelår, med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi anbefaler uden tvivl at bruge de ristede kartofler til at rense tallerkenen for den lækre sovs. For at balancere julefrokost menuen i 2021 har vi tilføjet en fyldig salat med bagte beder og grønkål.

Traditionen tro afsluttes festmåltidet med en luftig risalamande, som serveres med vores hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes der med et drys af sukkerristede mandler. Der følger naturligvis en hel mandel med til risalamanden. 

Bestil julefrokost ud af huset i Aarhus, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig hjemme hos dig til din julefrokost arrangement Aarhus. 

Levering af julefrokost Aarhus  

Vores julefrokost i Aarhus leveres også til omkringliggende byer. Det er enten anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få julefrokosten leveret lige til døren. Julefrokosten i Aarhus leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du bestemmer hvorvidt maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad du vælger, afhenter vi brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.