Julefrokost Vejle


Julefrokost ud af huset i Vejle. Meyers kokke har sammensat en utrolig velsmagende julefrokost, som du nemt og hurtigt kan servere for dine gæster. Vi leverer julefrokosten lige til døren og den leveres i perioden d.15. november - 20. december.  Den smagfulde julefrokost leveres til Vejle, Bredsten, Egtved, Jelling, Hedensted og mange flere byer i omegnen. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Vejle og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost 2020 

Vidste du at vores julefrokost stammer helt tilbage til efterkrigstiden. Dengang blev det afholdt den 24 december efter arbejde. De ansatte blev inviteret ind til chefen til en snaps og et stykke kransekage. Det var en stund, hvor man ønskede hinanden god jul og så skulle man ellers skynde sig hjem til familien for at fejrer juleaften. Dette udviklede sig først senere til en reel julefrokost, hvor man glemte alt om arbejdshierarkiet og chefen kunne sidde til bords med sine ansatte.  

I dag er julefrokosten en af mange traditioner, der samler os i december måned. Der skal serveres en stor julefrokost menu med alle de gode gamle kenninger og så skal der selvfølgelig også være lidt forfriskende til ganen.   

Julefrokost Vejle

Befinder du dig i Vejle og har æren af at skulle være vært for en julefrokost kan du nemt og hurtigt bestille en fantastisk julefrokost som bliver leveret lige til døren.

Med en travl december i sigte med julegaveindkøb, jule dekorationer, småkagebagning og masser af julehygge kan det lige pludselig være svært at finde tiden til at planlægge og stable en mindeværdig julefrokost på benene. 

Lad vores kokke tilberede maden til din kommende julefrokost. Så kan du ånde lettet op og lade julefreden brede sig i hjemmet. Med Meyers julefrokost i hus kan julehyggen snildt snige op på toppen af prioriteringslisten.

Meyers julefrokost 2020

Meyers kokke har sammensat en velsmagende klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost får du 12 velsmagende retter. 

Menuen følger den traditionelle rækkefølge, så først serveres fisken, derefter de kolde retter som efterfølges af de lune retter.

Fisken på vores julefrokost menu kender de fleste. Vi serverer gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter. Vi har nyfortolket en smule på retten, men den er stadig genkendelig. Vi serverer sørme også delikat røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Alle retterne er akkompagneret af vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

De kolde retter byder på en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Den lune del af menuen består af møre og saftige confiterede andelår med en kraftig andeskysovs. Dertil hører vores julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi vil varmt anbefale at stikke gaflen i vores ristede kartofler og få renset tallerkenen for vores lækre sovs. Føler du at der mangler et friskt indslag kan vi glæde dig med en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Måske har i brug for at slå mave inden den klassiske dessert bliver serveret og kampen om mandlen kan begynde. Der gemmer sig selvfølgelig en hel mandel i den luftige risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med sukkerristede mandler. 

Vil du gerne servere denne lækre julefrokost til dine gæster kan du nemt og hurtigt bestille menuen. 

Levering af julefrokost Vejle

Meyers julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så sidder du i Vejle eller i en af de omkringliggende byer kan du sagtens få maden leveret lige til døren.

Maden bliver leveret i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her.

Julefrokosten leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert), valget dit. Vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.