Julefrokost Holstebro


Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokost ud af huset i Holstebro. Vores kokke har sammensat en smagfuld julefrokost, som leveres lige til døren. Vi leverer til Holstebro og omkring liggende byer såsom Aulum, Haderup eller Sørvad i perioden d.15. november - 20. december.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Holstebro og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Holstebro

Befinder du dig i Holstebro og har æren af at skulle være vært for årets julefrokost kan du hurtigt bestille en fantastisk julefrokost der leveres til døren.

Når den travle december måned nærmer sig følger julegaveindkøb, juledekorationer, småkagebagning og masser af julehygge til. Lige pludselig kan det være svært at finde tiden til at planlægge og stable en skøn julefrokost på benene. 

Overlad ansvaret til vores kokke, som står klar med en velsmagende julefrokost. Du befrier dig selv for en masse tunge indkøb og timevis i køkkenet og bare lade julefreden brede sig derhjemme.

Meyers julefrokost 2020

Vores kokke har sammensat en smagfuld klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du vores klassiske julefrokost får du 12 lækre retter. 

Julefrokosten menuen følger den traditionelle rækkefølge, hvor der først serveres fisk, dernæst de kolde retter der efterfølges af de lune retter.

De første retter er gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter samt en delikat røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Dertil får i vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

Dernæst får i serveret en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Den lune del af menuen er vores møre og saftige confiterede andelår med en kraftig andeskysovs. Dertil hører vores julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi anbefaler at stikke gaflen i vores ristede kartofler og få tømt tallerkenen for den gode sovs. Vores friske indslag til menuen er en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Nogen vil mene at den næste ret tilhører en anden mave mens andre har brug for en lille pause inden den kommer på bordet. Det er selvfølgelig risalamanden  vi taler om. Der gemmer sig selvfølgelig en hel mandel i den luftige risalamande, og den serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med sukkerristede mandler. 

Vil du gerne servere Meyers julefrokost til dine gæster kan du nemt og hurtigt bestille menuen. 

Levering af julefrokost Holstebro

Meyers julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Holstebro kan du sagtens få maden leveret lige til døren.

Maden bliver leveret i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her.

Julefrokosten leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Vi afhenter selvfølgelig brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.